Segítség kéne
Valakinek nincsen véletlenül egy felesleges iwiw vagy mywiw meghivója???Légyszi nemtudnátok küldeni 1-ett???Előre is köszönöm. 

- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jó cuccok vannak !!!horvimate9 írta:http://www.furgenyuszi.hukompalor írta:Tud valaki olyan honlapot, ahol focicipőt lehet rendelni? Mert én nem nagyon találtam. Előre is köszönöm...
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

- horvimate9
- Barça B
- Kapcsolat:
http://www.furgenyuszi.hukompalor írta:Tud valaki olyan honlapot, ahol focicipőt lehet rendelni? Mert én nem nagyon találtam. Előre is köszönöm...
Campeones 2009
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=358174Master19 írta:Hello!
Kerestem de nem találom ezért gondoltam megkérdezem itt is!Na szoval az Mtk-Fener meccsre neten nem tudok nézni jegyeket??Esetleg vásárolni?És ha valaki netán tudja mennyi az áruk irja le pls!!És kellene az is hogy mennyi a belépő a vendég szektorba!![]()
Köszönöm előre is
ezt találtam
http://www.lionsport.hu/catalog/index.php?cPath=271_283kompalor írta:Tud valaki olyan honlapot, ahol focicipőt lehet rendelni? Mert én nem nagyon találtam. Előre is köszönöm...
Tessék válogass!:)
Jegy: 1 hónappal előtte még bőven fogsz kapni, szóval intézheted most a szállást.
Szállás: amennyiben mégsem lenne jegy, minimális felár ellenében akár 1 héttel atz érkezésed előtt is lemondhatod, pláne, ha neten foglalsz, pl a bookingon
Szállás: amennyiben mégsem lenne jegy, minimális felár ellenében akár 1 héttel atz érkezésed előtt is lemondhatod, pláne, ha neten foglalsz, pl a bookingon
senzu írta:a március 8.ai Barcelona - Bilbao meccsre szeretnék jegyeket venni, de az fcbarcelona.com-on azt írják, hogy csak 1 hónappal előtte lehet venni (ami elég gáz a szállás miatt, mert azt minél előbb el kell intézni, hogy olcsóbb legyen)
valaki valami ötlet?
előre is kösz
- senzu
- Entrenador del Barça
a március 8.ai Barcelona - Bilbao meccsre szeretnék jegyeket venni, de az fcbarcelona.com-on azt írják, hogy csak 1 hónappal előtte lehet venni (ami elég gáz a szállás miatt, mert azt minél előbb el kell intézni, hogy olcsóbb legyen)
valaki valami ötlet?
előre is kösz
valaki valami ötlet?
előre is kösz
-
- Capitá del Barça
Hello!
Kerestem de nem találom ezért gondoltam megkérdezem itt is!Na szoval az Mtk-Fener meccsre neten nem tudok nézni jegyeket??Esetleg vásárolni?És ha valaki netán tudja mennyi az áruk irja le pls!!És kellene az is hogy mennyi a belépő a vendég szektorba!
Köszönöm előre is
Kerestem de nem találom ezért gondoltam megkérdezem itt is!Na szoval az Mtk-Fener meccsre neten nem tudok nézni jegyeket??Esetleg vásárolni?És ha valaki netán tudja mennyi az áruk irja le pls!!És kellene az is hogy mennyi a belépő a vendég szektorba!

Köszönöm előre is

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát először is kell szerezni D,C,B majd A licencet és utána jöhet a Pro.Amihez azthiszem már diploma kell.De az ilyeneket nem hirdetik meg az újságban.gyuri03 írta:Sziasztok! nemtudjátok hogy magyaroszágon hol lehet Uefa pro licenszet szerezni azaz edzői képesítést mert engem érdekelne a dolog és hogy mik a feltételek a jelentkezéshez ha valai tudjanagyon szépen kérem írja meg
Ellentétben a D-vel.Ugyh ha el akarsz kezdeni edzősködni akkor figyeld az ujságokat és jelentkezz egy D licences képzésre.
Amúgy ha jól tudom egy Pro licences képzés ára valahol milliós nagyságrend környékén van...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Sziasztok! nemtudjátok hogy magyaroszágon hol lehet Uefa pro licenszet szerezni azaz edzői képesítést mert engem érdekelne a dolog és hogy mik a feltételek a jelentkezéshez ha valai tudjanagyon szépen kérem írja meg

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Köszönöm mindkettőtöknek. IGEN: a régi fekete fehér kockás golyó 
Most néztem meg az oldalt:S Nem teljesen. Ezek is jok, de a márkanév nélküliekre gondolok
Nemtudom, ebbe tudtok -é nekem segíteni.

Most néztem meg az oldalt:S Nem teljesen. Ezek is jok, de a márkanév nélküliekre gondolok

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Itt:MQuC írta:Megköszönném a választ![]()
Hol tudok venni ERETETI bőrlabdát még? Nem ezekre a szintetikus Sz*rokra gondolok, hanem amelyik még "repedezik"
http://www.winnersport.hu/
A jóöreg fekete fehér kockás bőrzsuga...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Sztem Lionsport. Mondjuk megkérik az árát...MQuC írta:Megköszönném a választ![]()
Hol tudok venni ERETETI bőrlabdát még? Nem ezekre a szintetikus Sz*rokra gondolok, hanem amelyik még "repedezik"

-
- Eurobarca Staff
Mármint wap-ra gondolsz? Tudod persze, bővebben ITTsoadroli írta:Ugyen telón is tom nézni az eurobarcát???![]()
![]()
De most már igazán lecserélhetnéd az aláírásképed a SZABÁLYOKNAK megfelelően, kössz.
Ugyen telón is tom nézni az eurobarcát???

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Sziasztok!
Valaki nem tudna tippet adni, hogy Rábafüzest merre lenne érdemes elkerülni, és hol lenne időtakarékos átlépni a magyar-osztrák határt? Magyarországra jövet apámék beragadtak a dugóba. utinform.hu meg nem jön be... Köszi előre is!
Valaki nem tudna tippet adni, hogy Rábafüzest merre lenne érdemes elkerülni, és hol lenne időtakarékos átlépni a magyar-osztrák határt? Magyarországra jövet apámék beragadtak a dugóba. utinform.hu meg nem jön be... Köszi előre is!
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
hát én teljesen analfabéta vagyok itt a számítógép-kérdésekben!
valaki részletezze már hogy hogyan kell aláírásba képet tenni!
na meg hogy mért van piros x ha beteszek avatart

valaki részletezze már hogy hogyan kell aláírásba képet tenni!
na meg hogy mért van piros x ha beteszek avatart

VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Sziasztok!
Egyet szeretnék kérni. Azt ,hogy valaki leírja nekem Részletesen (aki jól tudja a részleteket) Hogy mi volt a Figo ügye. Ma említette a kommentátor az Emi9rates kupán, hogy A menedzserével volt vmi gáz, és azt mondta neki: "Vagy mész a Realba, vagy én megyek a börtönbe"
Ez mi volt?
Előre is köszi, CS
Egyet szeretnék kérni. Azt ,hogy valaki leírja nekem Részletesen (aki jól tudja a részleteket) Hogy mi volt a Figo ügye. Ma említette a kommentátor az Emi9rates kupán, hogy A menedzserével volt vmi gáz, és azt mondta neki: "Vagy mész a Realba, vagy én megyek a börtönbe"

Előre is köszi, CS

- Marci
- Capitá del Barça
Nem baj ha valamit nem értesz, de akkor kérdezz vissza hogy magyarázzam el részletesebben, és szívesen megteszem.socio66 írta:
oké,köszönöm neked is,az én hibám volt hogy nem értettem meg. egyébként minden ilyen letöltés egy kaptafára megy? tehát ugyanigy kell csinálni mindig,vagy mindig máshogy?
Mindenhol máshogy mennek az ilyen dolgok, de szinte kivétel nélkül találhatsz valami leírást a telepítésről.
Piramis!
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nekem imageshack-kel tanították meg. Az is célszerű.torrentkiller írta:Ha paintal csinálod akkor lekicsinyíted ma megfelelő méretre, és a fehérség jelzi a lapot, ha a kijelölő eszközre mész akkor a lap (fehérség) szélén megjelenik a kis jel hogy tudod változtatni a méretét. Ezek után odailleszted a kép széléhez, és elmented.szajko írta:h lehet lekicsinyíteni 1 aláírás képet mert paintal ha lekicsinyítem akkor 1 nagy fehérség van alatta és széthúzza ugyancsak.....
De sztem photoshoppal egyszerűbb...

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ha paintal csinálod akkor lekicsinyíted ma megfelelő méretre, és a fehérség jelzi a lapot, ha a kijelölő eszközre mész akkor a lap (fehérség) szélén megjelenik a kis jel hogy tudod változtatni a méretét. Ezek után odailleszted a kép széléhez, és elmented.szajko írta:h lehet lekicsinyíteni 1 aláírás képet mert paintal ha lekicsinyítem akkor 1 nagy fehérség van alatta és széthúzza ugyancsak.....
De sztem photoshoppal egyszerűbb...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti