Szerk.:
Affene,4. hely lett a dologból...

Jaj, az a Puramuk. Az, hogy idegesített mindig. Sosem bírtam, mindig ellene szurkoltam.LG írta:Ja, szólhattál volna, h a 70 kilósok között kell keresni. Akkor egyből beugrott volna. Igen, Kraus volt világbajnok, de a mostani VB-ra nem jutott ki, meg kikapott Pramuktól pontozással-vitatható körülmények között.
Nem, holland ez biztos. és szőke, alacsony, vagy max. közepes magasságú.LG írta:Sztem nem rá, mert ő 210 cm.Nekem a leirásról Mark Hunt ugrott be, bár ő nem holland, de ő van 180 alatt, és ő VB is volt, igaz, csak festett szőke.
Nem, nem ő az.VIII.Henrik írta:Régebben néztem sokszor, manapság ritkábban. Sefo volt egyik kedvencem, de már elhízott és már nem képes felvenni a tempót a fiatalokkal, no meg persze alacsony is, főleg Shilt-hez képest (akire Tamás gondolhat, de ő inkább 1,90-2,00 m körül van). Bonjanskynak is drukkoltam.
Peter Aerts-re gondolszVarga Tamás írta:Hétfő esténként az eurosporton bele szoktam nézni. Akit bírok, az egy holland, pff a neve nem jut eszembe. Világbajnok is volt 2-3 éve, szőke hajú, 180c3nti körüli magasságú. Na, ez biztos kevés. Majd még gondolkodom, talán eszembe jut.LG írta:Lenne egy kérdésem. Van itt még vki rajtam kivül, aki rajong a küzdősportokért, mint pl. a K1Meg ha van, akkor ki a kedvence
Yes, talán Federer?LG írta:Lenne egy kérdésem. Van itt még vki rajtam kivül, aki rajong a küzdősportokért, mint pl. a K1Meg ha van, akkor ki a kedvence
A tenisszel én ugy vagyok, sokáig unalmasnak tartottam, nem is érdekelt. Aztán tavaly láttam pár Djokovics meccset, és megszeretette velem a teniszt. Szóval ezek után gondolom ki lehet találni, ki a kedvencem.
Hétfő esténként az eurosporton bele szoktam nézni. Akit bírok, az egy holland, pff a neve nem jut eszembe. Világbajnok is volt 2-3 éve, szőke hajú, 180c3nti körüli magasságú. Na, ez biztos kevés. Majd még gondolkodom, talán eszembe jut.LG írta:Lenne egy kérdésem. Van itt még vki rajtam kivül, aki rajong a küzdősportokért, mint pl. a K1Meg ha van, akkor ki a kedvence
Jogos!Ott a pontozsimiki írta:Mihiii, hát akkor a MÉG jelenlegi világelső teljesítményét h minősíted![]()
![]()
![]()
![]()
He-he, ha ma péntek van, akkor holnap és holnapután nem kell mennem dolgozni.Drigo írta:Igazad van Tamás, most hétfőtől még valóban nem lesz világelső, mert nem jutott döntőbe, viszont nem is jövő héten, hanem csak aug. 18-tól lesz első, ahogy csababarca is írta.
Viszont rájöttem, hogy mi zavart be, én azt hittem, hogy holnap már 11-e lesz, és akkortól lesz Jankovics az első, szóval egy héttel le voltam még maradva, illetve inkább előrébb jártam.
Na de most legalább tudom, hogy ma péntek 13 vanKössz, hogy szóltál reggel hajlamos vagyok hülyeségeket beszélni.
Szerintem hétfőtől még Federer a világelső. Hiszen usque 500 ponttal vezetett. Azaz: igaz, hogy Federer elvesztett 300 pontot, de mivel Nadal csak a negyeddöntőig jutott, azért nem kap 200 pontot. Ismereteim szerint. Tehát csak a jövő hétfőtől, tehát nem holnaptól lehet első a spanyol. És a nőknél sem lesz helycsere. Én így tudom, aztán lehet, tévedek.Drigo írta:Nadal hétfőtől mindenképpen világelső. Ugyanis tavaly Federer megnyerte a Cincinnati tornát Nadal pedig az első körben búcsúzott, így a spanyolnak - Roger szereplésétől függetlenül - elég lett volna döntőt játszani a biztos elsőséghez, de a svájci búcsúja miatt erre sem volt szüksége.
Érdekesség, hogy a nőknél is új világelső lesz, és Jankovics is - ideje korán - meglepetésre - már a negyeddöntőben - búcsúzott, persze így is világelső lesz, mert az Olimpia miatt kicsit más időpontban vonják le a pontokat.