Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.04. 01:01:55

lui: Téged falhoz kellene álítani

barca99: Talán a legfontosabb versenyén füstölt el a motorja, bár akkot még 500 kbct emeltek a motron, meg is lett az eredménye --> Suzuka, 2006

A versenyről: Massa rajtja zseniális vol, a két Mercit nem kicsit hagyta ott. Ha megnyeri ezt a mai versenyt, akkor lehet, hogy a Ferrari kinevezi elsőszámú pilótának, de így marad a nyilt csata. Kovalainen már rászolgált egy győzelemre, de ma nem tett érte sok mindent. Hamilton hál'istennek végre cumizott egy kicsit. Remélen nem ez volt az utolsó hibája. Glock ma megvillantotta a tehetségét, de nagy szerencse kellett neki ehez az ezüsthöz. Raikkönennek is volt egy kis szerencséje, de a rajtnál meg pont nem volt neki. Egy kis mákkal a 4. helyre is kijöhetett volna abból a buliból. Így, hogy 3. lett visszajött neki egy kis remény. A két BMW szerintem ezzel a maival végérvényesen kiszáltak a VB-címért folyó harcba.
in to exile
laxa1990
Barça B

2008.08.04. 00:50:47

Hááááááááááááát ez nem volt semmi futam, sajnálom Massát, azért amit Glock csinált az nem volt semmi, de a tankolószerkezetek meghibásodása az már cink volt :lol:
Kép
By Poldi
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.04. 00:37:27

kulcsar.l írta:NSO-n olvastam, hogy ezt nyilatkozta Kovalainen:

„Végig próbáltam nyomás alatt tartani Massát, és reménykedtem benne, hogy lesz valami problémája.”
Eddig se rajongtam Kováért, de ezek után. =D> Kedves egy ember minden esetre, ennyit róla is. Mondjuk mellékesen megjegyezve Massát álmába tartotta ma nyomás alatt, Felipének volt kb. jó 20 másodperces előnye, utána már rég visszavett, milyen nyomásról beszél itt a finn?
Korábban leírtam, Piquet elmúlt futamon bevallotta, jó adag szerencséje volt, Kova meg itt nyomást gyakorol Felipére, vicc.
ozsimiki írta: Ami a lényeg,hogy 2006 utolsó futama,nem az aktuális vébéről szólt,hanem az örökös bajnokról 8) :D
( :twisted: :wink: )
Gyönyörű egy futam volt, sose felejtem el. Sokat gondolkodtam ezen, de talán jó hogy így történt az utolsó futamán az a kis műszaki hiba. Ilyen futammal búcsúzni, fantasztikus volt. Abban az esztendőben nem először sirattam meg férfi létemre, utánozhatatlan egy legenda ő.
Egy felejthetetlen pillanat :):Kép
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kralo
Entrenador del Barça

2008.08.03. 23:25:21

ozsimiki írta: :D Kezdtek hiányozni a viták...

Szerintem nem győzzük meg egymást, 2007ről meg annyit,h Alonso önerőből megnyerhette volna utcsó futamon,nem tette,pedig semmi zűrje nem volt a kocsival,aki elcseszte az Hamilton. Kimi is peches volt az általad említett években,nem írtam,h nem. Alonso hány vébét bukott el pechel? Elárulom egyet sem,sőt nyert egyet az ellenfél pechjei miatt (Kimi ellen),mert 2006ban nem CSAK annak köszönhette.

Teszem azt,most Massát mindenki sajnálja,mert pech érte,szétment moci,de még van lehetősége behozni a hátrányt,ha ez utcsó előtti futamon éri,és vezet akkor a vébén,nekem azt ne mond,h nem a pech miatt veszíti el? Mind1, legalább kicsit sajnálhattam Schumit,te meg Alonsot :lol:
Megint túlmagyarázzuk a semmit. Nekem csupán nem tetszett, hogy úgy emlékszel vissza, Schumi peches volt 2006ban. Ha úgy emlékeztél volna, hogy Schumi alól is kiszaladt a megbokrosodott paripa egyszer-kétszer 2006ban, akkor semmi bajom nem lett volna. Így viszont az F1et annyira nem követőnek az jöhetett le, hogy Alonso amiatt lett világbajnok, mert a vén róka Schuminak peches éve volt. Kisebbítve ezzel a spanyol bika érdemét. De most már helyesbítettél egy CSAK szócskával. Így a bizonyítványod elfogadom. :lol:

2007ben utsó versenyen Alonso a maxot hozta. A kutya nem ott volt elásva. Sokkal inkább Kanadában, vagy éppen törökben.

Massa idei elfüstölésére én kevésbé fogok emlékezni sajnos, mivel volt 3 olyan futama, amin nullázott a saját ökörségének köszönhetően.
A macska rúgja meg, hogy a top autókban ülők közül senki sem tud konstans jó eredményt hozni.

U.i.: nehogy vki azt írja hogy ennyi állatságot már rég olvasott..
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 22:36:54

ozsimiki írta:
Én sem azt írtam,h nem forgandó a szerencse,és nem is azt,h CSAK Schumit ért pech..csupán az ő általa elszenvedett szerencsétlen,és peches éveket írtam le. Ennyi. Nem is értem,h ebbe mi kivetnivalót talált KRalo brádőr :D

Utcsóra: Alonsot is érte pech az év folyamán,de kb mindenki leszharja,hiszen vébé lett.

Ami a lényeg,hogy 2006 utolsó futama,nem az aktuális vébéről szólt,hanem az örökös bajnokról 8) :D

Miki! Nem volt vitánk belőle :) Velem meg főleg nem. Azt hiszem értjük egymást. Nem szerettem Schumit, de elismertem és azt is elismerem, hogy annyi pechet kapott ő is, mint bárki más.

Gudnájt:)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.03. 22:02:03

gekkodan írta: Nem gondolom, hogy lenne pechesebb, meg szerencsésebb pilóta, az autósport pont az a műfaj, ahol a sokáig versenyzők egy két kivétellel kapnak jóból is és rosszból is. Ez nem képesség, vagy tehetség kérdése. Massa szériája idén sajnos nem túl jó ebből a szempontból, de lesz még ilyen esete a pökhendi Hamiltonnak is, vagy ennek a ritka ellenszenvesen és nagyképűen nyilatkozó Kovalainennek is.

Mert mindenki kap belőle.
Én sem azt írtam,h nem forgandó a szerencse,és nem is azt,h CSAK Schumit ért pech..csupán az ő általa elszenvedett szerencsétlen,és peches éveket írtam le. Ennyi. Nem is értem,h ebbe mi kivetnivalót talált KRalo brádőr :D

Utcsóra: Alonsot is érte pech az év folyamán,de kb mindenki leszharja,hiszen vébé lett.

Ami a lényeg,hogy 2006 utolsó futama,nem az aktuális vébéről szólt,hanem az örökös bajnokról 8) :D

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.03. 21:58:08

Kralo írta:
ozsimiki írta: Azért szntem egyáltalán nem mind1,mikor ér pech. Meg amúgy is arról volt szó,h Schumi mikor bukta el pechel,márpedig 2006ban tökmind1,h Alonsonak is volt idény közben,azért nem az ő peches szezonja volt,mert ő vébé lett,Schumi meg nem. Talán nem a spanyolra kell írni ezekután,h peches volt abban az évben. No mind1, már a múlt,de szntem elég egyértelmű,h nem volt szerencséje Schuminak azokban az években. Nem azért írtam,h megint kezdjük előről a Schumi-Alonso vitát.
Látom hajthatatlan vagy a témában. A pech akkor is pech, és akkor ha jól emlékszem 2-2 volt az állás ilyen ügyben. Ez egyenlítödőtt ki Suzukában. Ezért nem értem miért kell pech SZEZONnak beállítani ezt Schumi részéről. (Hasonlítsd össze Kimi 2004-es szezonjával vagy akár 2005-ös szezonjával. Nah az volt a pech.) A végső különbség pedig 13 pont lett, és azon az említett suzukai versenyen vesztett akkor 12 pontot, ha minden Schuminak kedvez. Akkor 1 ponttal lett volna VB a spanyol. Szóval lényegtelen.

Továbbá én nem mondtam, hogy Alonso peches volt 2006ban, viszont ilyen felfogásban mondhatnám akkor, hogy az volt 2007ben, ugyanis ha nem lép fel nála az aquaplaning hatás utsó előtti versenyen, akkor most 3szoros vb lenne... de nem mondom mert az egész éves teljesítménye (külső tényezőket figyelmen kívül hagyva) sem volt elegendően jó egy vb címhez.
:D Kezdtek hiányozni a viták...

Szerintem nem győzzük meg egymást, 2007ről meg annyit,h Alonso önerőből megnyerhette volna utcsó futamon,nem tette,pedig semmi zűrje nem volt a kocsival,aki elcseszte az Hamilton. Kimi is peches volt az általad említett években,nem írtam,h nem. Alonso hány vébét bukott el pechel? Elárulom egyet sem,sőt nyert egyet az ellenfél pechjei miatt (Kimi ellen),mert 2006ban nem CSAK annak köszönhette.

Teszem azt,most Massát mindenki sajnálja,mert pech érte,szétment moci,de még van lehetősége behozni a hátrányt,ha ez utcsó előtti futamon éri,és vezet akkor a vébén,nekem azt ne mond,h nem a pech miatt veszíti el? Mind1, legalább kicsit sajnálhattam Schumit,te meg Alonsot :lol:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 21:55:31

Kralo írta:
Látom hajthatatlan vagy a témában. A pech akkor is pech, és akkor ha jól emlékszem 2-2 volt az állás ilyen ügyben. Ez egyenlítödőtt ki Suzukában. Ezért nem értem miért kell pech SZEZONnak beállítani ezt Schumi részéről. (Hasonlítsd össze Kimi 2004-es szezonjával vagy akár 2005-ös szezonjával. Nah az volt a pech.) A végső különbség pedig 13 pont lett, és azon az említett suzukai versenyen vesztett akkor 12 pontot, ha minden Schuminak kedvez. Akkor 1 ponttal lett volna VB a spanyol. Szóval lényegtelen.

Továbbá én nem mondtam, hogy Alonso peches volt 2006ban, viszont ilyen felfogásban mondhatnám akkor, hogy az volt 2007ben, ugyanis ha nem lép fel nála az aquaplaning hatás utsó előtti versenyen, akkor most 3szoros vb lenne... de nem mondom mert az egész éves teljesítménye (külső tényezőket figyelmen kívül hagyva) sem volt elegendően jó egy vb címhez.
Minden szavaddal egyetértek, nem csak azért mert Alonso-drukker vagyok amióta először aláírt a Renaulthoz.

Tavaly összességében nem érdemelte meg a VB-címet, viszont ennek azt gondolom elsősorban nem ő volt az oka. Nem szeretnék vitát nyitni. TÉNYLEG NEM. Ott közrejátszott a McLaren alattomos viselkedése, stb....

Egy Világbajnoki cím egy egész szezon lenyomata, amiben benne van Pech és benne van szerencse is. Tavaly Alonsonak nem volt mázlija pont az általad említett folyamat miatt. Ha idén Massa ezen pontok miatt bukja a VB-t, akkor sem lehet kifogás, mert a technikai sportok ezeket a kockázatokat hordozzák, amióta léteznek. Nem gondolom, hogy lenne pechesebb, meg szerencsésebb pilóta, az autósport pont az a műfaj, ahol a sokáig versenyzők egy két kivétellel kapnak jóból is és rosszból is. Ez nem képesség, vagy tehetség kérdése. Massa szériája idén sajnos nem túl jó ebből a szempontból, de lesz még ilyen esete a pökhendi Hamiltonnak is, vagy ennek a ritka ellenszenvesen és nagyképűen nyilatkozó Kovalainennek is.

Mert mindenki kap belőle.

Yaya Touré - a szikla.

szajko
Director del Fútbol

2008.08.03. 21:49:55

Hajrá Raikönnen :)
Kralo
Entrenador del Barça

2008.08.03. 21:45:52

ozsimiki írta: Azért szntem egyáltalán nem mind1,mikor ér pech. Meg amúgy is arról volt szó,h Schumi mikor bukta el pechel,márpedig 2006ban tökmind1,h Alonsonak is volt idény közben,azért nem az ő peches szezonja volt,mert ő vébé lett,Schumi meg nem. Talán nem a spanyolra kell írni ezekután,h peches volt abban az évben. No mind1, már a múlt,de szntem elég egyértelmű,h nem volt szerencséje Schuminak azokban az években. Nem azért írtam,h megint kezdjük előről a Schumi-Alonso vitát.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 20:59:43

kulcsar.l írta:NSO-n olvastam, hogy ezt nyilatkozta Kovalainen:

„Végig próbáltam nyomás alatt tartani Massát, és reménykedtem benne, hogy lesz valami problémája.”

Csak én godnolom úgy, hogy ez egy hülyeség? Hol tartotta nyomás alatt Massát? közelében se volt ez a ....
A másik meg, hogy lehet ilyet mondani "reméltem lesz problémája"?!
Gyönyörű győzelem volt... :evil:
Igen, erről beszélgettem én is a barátommal. Ennél szebb csak az lett volna, ha ezt nyilatkozza:
"Végig bíztam benn, hogy Massa feltekeredik a gumifalra."
Egyszóval: a finn úgy akar jó lenni, hogy az ellenfelei alatt leáll a gép, és ebben bízik. Egy kicsik antipatikus számomra ez a nyilatkozat. Ha így fejezte ki magát, márpedig így.
Kép
Cali
Entrenador del Barça

2008.08.03. 20:56:19

NSO-n olvastam, hogy ezt nyilatkozta Kovalainen:

Csak én godnolom úgy, hogy ez egy hülyeség? Hol tartotta nyomás alatt Massát? közelében se volt ez a ....
A másik meg, hogy lehet ilyet mondani "reméltem lesz problémája"?!
Gyönyörű győzelem volt... :evil:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.03. 20:55:15

Kralo írta:
A pech az érhet első futamon, vagy az utolsó futamon, szerintem nem lehet rá azt írni, hogy van amikor jókor jön. A VB címet nem arra osztják ki, hogy sikerül-e kijavítanod az előző versenyt, hanem az összéves teljesítményre.
Azért szntem egyáltalán nem mind1,mikor ér pech. Meg amúgy is arról volt szó,h Schumi mikor bukta el pechel,márpedig 2006ban tökmind1,h Alonsonak is volt idény közben,azért nem az ő peches szezonja volt,mert ő vébé lett,Schumi meg nem. Talán nem a spanyolra kell írni ezekután,h peches volt abban az évben. No mind1, már a múlt,de szntem elég egyértelmű,h nem volt szerencséje Schuminak azokban az években. Nem azért írtam,h megint kezdjük előről a Schumi-Alonso vitát.
Kép
Cali
Entrenador del Barça

2008.08.03. 20:41:02

btom92 írta:Először is HAJRÁ KIMI HAJRÁ FERARRI!!!.na szoval az utso 10 kört Kimi nagyon megynyomta .Massát nagyon sajnálom engem szét vetne az ideg ha igy álna meg a kocsim(nem tudom h birta ki Kimi a Mclarenél amikor állandoan az élről kellet kiálnia)nekem nem volt szerencsém a helyszinről nézni tehát maradt a TV.nagyon birom Kimit.Mikor kiszált a super aguri csapat mindenki azt mondta h jajj de sjnálom őket stb.. Kimi pedig:legalább kevesebb autot kell kerülgetnem, meg ma is aki nézte Tvben láthatta/halhatta:Szujo Zoli megkérdezett minden versenyzőt aki már nyert itt hogy mi a véleménye:erre Kimi mit mond:szép volt régen volt ,de nem sokra megyek vele
Én is Kimi fan vagyok, de nekem ez a nyilatkozata, hogy "szép volt régen volt, de nem sokra megyek vele" nagyon nem tetszett tőle.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.08.03. 20:38:17

ozsimiki írta:Kralo!

Részben igazad van,de csak részben.

Azért más,ha évközben van peched,mert utána javíthatsz rajta,amúgy Schumi az idény első felében rendesen lemaradt,onnan jött fel. Namármost ha utolsó előtti futamon 2pont előnnyel rendelkezel,és haladsz a 4pontos fór felé a szezonzáró előtt,és akkor megáll a technika,már nemigen tudod kijavítani.

Alonsonak ha lehet ilyet írni, jókór volt pechje,Schuminak nem. De elég kiegyenlített év volt,kár,h így dőlt el.

Szerk: magyar nagydíjon Schumi nem tudta kihasználni ellenlábasa pechjét,kár beszélni róla így. :wink:
A pech az érhet első futamon, vagy az utolsó futamon, szerintem nem lehet rá azt írni, hogy van amikor jókor jön. A VB címet nem arra osztják ki, hogy sikerül-e kijavítanod az előző versenyt, hanem az összéves teljesítményre.
btom92
Barça C

2008.08.03. 19:59:13

Először is HAJRÁ KIMI HAJRÁ FERARRI!!!.na szoval az utso 10 kört Kimi nagyon megynyomta .Massát nagyon sajnálom engem szét vetne az ideg ha igy álna meg a kocsim(nem tudom h birta ki Kimi a Mclarenél amikor állandoan az élről kellet kiálnia)nekem nem volt szerencsém a helyszinről nézni tehát maradt a TV.nagyon birom Kimit.Mikor kiszált a super aguri csapat mindenki azt mondta h jajj de sjnálom őket stb.. Kimi pedig:legalább kevesebb autot kell kerülgetnem, meg ma is aki nézte Tvben láthatta/halhatta:Szujo Zoli megkérdezett minden versenyzőt aki már nyert itt hogy mi a véleménye:erre Kimi mit mond:szép volt régen volt ,de nem sokra megyek vele
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.03. 19:54:13

Azért nem olyan egyszerű csak úgy eligazolni máshova (Ferrari,Meki),bár ha egyik Ferraris megy a csapattól jövőre,akkor mindenképp inkább Kubicát látnám,mint Alonsot.

Off:

tegnap együtt buliztam pár lengyellel itt,és ők mentek ma futamra,3.nak várták Robertet,én 5.nek saccoltam. Érthetettlen,h milyen hirtelen esett vissza a boxkiállások után.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 19:25:07

Már tavaly is rengeteg lengyelt láttam kint én is. Kubica nagyon szimpatikus pilóta, tehetséges, rengeteget dolgozik és nagy jövő áll előtte. Egy baj van, hogy a BMW az utóbbi futamokon borzalmasan gyenge. Valahogy azóta pukkadtak ki, amióta megnyerték az első futamot. Heidfeld gyerektől mindenképpen megszabadulnék, idősödik és sosem lesz belőle futamot eldöntő klasszis. Tudom, hogy a németsége sokat nyom a latba, de nem akkora ász, hogy egy ilyen ülést sokáig foglaljon.

Nekem nagyon szimpatikus Kubica, de félek, hogy el fog veszni, ha nem sikerül a BMW-nek a két nagy csapathoz hasonló erősségű autót építenie. Úgy járhat könnyen, mint Button, aki a Hondánál nagyon jó futamokat ment pályája hajnalán, de máig érthetetlen módon a csapat teljesen leépült és most a 14. helyért küzdenek.

Szóval nehéz kérdés, vagy maradni és építkezni, valamint igazolni egy komoly konstruktőri tapasztalattal bíró pilótát (Alonsora gondolok), csinálni egy versenyképes csapatot, vagy eligazolni innen, nem hagyva veszni a képességeit.

Yaya Touré - a szikla.

Predator
Barça B

2008.08.03. 19:21:22

kulcsar.l írta: Kicsiit sajnálom azt a 25 30 ezer lengyelt, akik elutaztak ide Kubica és a BMW miatt.
Kijavítanálak...150ezer lengyel jött szurkolni,volt szerencsém a helyszínen nézni a futamot,hihetetlen volt az az érzés,amit a lengyelek adtak...egyszerre ordítva,h KUBICA,amikor csak mutatták a kivetítőn még a futam előtt

Massa a célegyenesben állt le,előttünk,nem hittem el,nagyon sajnálom:/
Kovi nem érdemelte meg,de grat.Glock inkább.Kimi is tudna jobbat,de legalább hozott a hátrányon így is...
Hajrá Ferrari!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.03. 19:07:56

Kralo!

Részben igazad van,de csak részben.

Azért más,ha évközben van peched,mert utána javíthatsz rajta,amúgy Schumi az idény első felében rendesen lemaradt,onnan jött fel. Namármost ha utolsó előtti futamon 2pont előnnyel rendelkezel,és haladsz a 4pontos fór felé a szezonzáró előtt,és akkor megáll a technika,már nemigen tudod kijavítani.

Alonsonak ha lehet ilyet írni, jókór volt pechje,Schuminak nem. De elég kiegyenlített év volt,kár,h így dőlt el.

Szerk: magyar nagydíjon Schumi nem tudta kihasználni ellenlábasa pechjét,kár beszélni róla így. :wink:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2008.08.03. 17:49:41

Miki!
2006-os esetet kár volt besorolni a peches évek közé. Alonso alatt is megállt a technika, nem egyszer azon évben. Csak Monzára vagy csak a hungaroringi kerék elhagyós esetre gondoljunk, amikor talán élete egyik legjobb versenyét futotta. A számla egyenlő volt a szerencsés és peches dolgokban abban az évben, sőt.

A mai futam nem volt valami szenzációs, ha nincs ez a két dráma, akkor talán nem is lenne mit mondani a mai napról. Voltak jó rajtok, különösképpen Massáé, arról az oldalról szinte mindenki lerajtolta az előtte lévőt.
Örülök Glock, Alonso, és Piquet eredményeinek. Jó kis csata van kialakulóban a Toyota és a Renault között. Sajnos a BMW-knek nem feküdt ez a pálya sem. Aminek egyrészt örülök, a mögöttük lévők miatt, másrészt nagyon nem örülök az előttük szerencsétlenkedő bagázs miatt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.03. 17:18:01

Ha a szerencsénél tartotok:

ha az élmezőny megússza a gondokat,akkor MASSA,Hami,Kovi sorrend..

Hamiltonnak marad 2 pont előnye...defekt,majd massa 0ázik, Hamiltonnak 5 pont előnye lett a 2.helyezet előtt,akkor talán nem is olyan peches...mint ahogy Czollner 'úr' sajnálgatta.

Mihuval egyetértek,és át is érzem,mivel amióta az eszemet tudom Schumis vagyok, az a Suzukai eset nagyon dúrva volt,az meg frenetikus,h azokután így bucsúzott el Braziliában. Gekkodan eszmefutattásával is egyetértek ezúttal.

Laci! Schumi alatt valóban volt pár év amikor technikai hibák nélkül ment a kocsi,de azért nem 1vébét bukott el Ferrarirban ülve,technika miatt,a végjátékban...(nem panaszkodom,csak azért nem sokmindenkivel esik meg,h utolsó 1-2 futamon leáll a cucc,és vége a reményeknek) 1998, 1999(nem vezetői hiba miatt tört el lába/igaz itt nem a végjátéknál tartottak) 2006

Azért így se rossz a statja

8)
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.03. 16:58:22

Teljesen egyetértek veletek. (Mihu, gekkodan) Kovalainenhez hozzátéve Ron Dennisnél is kissé bő volt a mellény, mondjuk tőle aztán ne várjunk reális gondolkodást. Kovalainennek ma akkora mákja volt, hogy csak na. Múltkor kb. Piquet 2. helye is ekkora mák volt, de persze felfogás és ember kérdése hogy éli meg a helyzetet. Csapatutasítás ide-oda de Kova elég szépen kikapott ma ami a tempót illeti, de végül behozta egy gratulációt megér.
Viszont Felipe képsorai rémesek voltak, visszanéztem.. mit élhetett át, meg ő eléggé érzelmi ember is. Nagyon sajnálom.
Valenciára kíváncsi leszek, új helyszín és mindenki nulláról indul.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 16:55:08

MASSZAMEG :lol: :lol:

Yaya Touré - a szikla.

barca99
Llegenda del Barça

2008.08.03. 16:53:34

Vegyes érzelmeim vannak:

-a Schumis időszakban miért nem állt le soha a Ferka? :twisted: Akkoriban örömteli eseménynek számított volna. :)
-Massa, bammeg! Ilyen rajtot ritkán lát az ember. Versenyben is hozta, amit kellett, de nem bírta a technika.
-Raikönnen nagyon halvány volt. Rajtolni tud, de nem tudta befejezni. A végén nagyon nyomta neki, nem tudom miért állt le. Valószínűleg Massa miatt, ha az nincs, esetleg megelőzi Glockot. Bár 3 helyet lépett előre, amit a verseny előtt vakon aláírok. :)
-Hamiltonnak se volt nagy napja, peches is volt, néha ő is lehet az.
-Heikki. Régen nagyobb örömöm nem is volt, ha egy finn a McLarenban a dobogó tetején állt. De Kova nem sokat tett érte, rajolni nagyon nem tud, körözgetett szépen, majd hullottak ki előtte az emberek. Nagy mákja volt... annyi a pozitívum, hogy ő is itt szerezte meg az első győzelmét, amiért neki is különleges hely lesz a Hungaroring.
-Glock nagyon szépen tért vissza az előző csattanásából, lelkileg jól jött az a második hely, már csak a múltkori balesete miatt is.
Válasz küldése