2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Eddig se rajongtam Kováért, de ezek után.kulcsar.l írta:NSO-n olvastam, hogy ezt nyilatkozta Kovalainen:
„Végig próbáltam nyomás alatt tartani Massát, és reménykedtem benne, hogy lesz valami problémája.”
Gyönyörű egy futam volt, sose felejtem el. Sokat gondolkodtam ezen, de talán jó hogy így történt az utolsó futamán az a kis műszaki hiba. Ilyen futammal búcsúzni, fantasztikus volt. Abban az esztendőben nem először sirattam meg férfi létemre, utánozhatatlan egy legenda ő.ozsimiki írta: Ami a lényeg,hogy 2006 utolsó futama,nem az aktuális vébéről szólt,hanem az örökös bajnokról![]()
![]()
(![]()
)
Megint túlmagyarázzuk a semmit. Nekem csupán nem tetszett, hogy úgy emlékszel vissza, Schumi peches volt 2006ban. Ha úgy emlékeztél volna, hogy Schumi alól is kiszaladt a megbokrosodott paripa egyszer-kétszer 2006ban, akkor semmi bajom nem lett volna. Így viszont az F1et annyira nem követőnek az jöhetett le, hogy Alonso amiatt lett világbajnok, mert a vén róka Schuminak peches éve volt. Kisebbítve ezzel a spanyol bika érdemét. De most már helyesbítettél egy CSAK szócskával. Így a bizonyítványod elfogadom.ozsimiki írta:Kezdtek hiányozni a viták...
Szerintem nem győzzük meg egymást, 2007ről meg annyit,h Alonso önerőből megnyerhette volna utcsó futamon,nem tette,pedig semmi zűrje nem volt a kocsival,aki elcseszte az Hamilton. Kimi is peches volt az általad említett években,nem írtam,h nem. Alonso hány vébét bukott el pechel? Elárulom egyet sem,sőt nyert egyet az ellenfél pechjei miatt (Kimi ellen),mert 2006ban nem CSAK annak köszönhette.
Teszem azt,most Massát mindenki sajnálja,mert pech érte,szétment moci,de még van lehetősége behozni a hátrányt,ha ez utcsó előtti futamon éri,és vezet akkor a vébén,nekem azt ne mond,h nem a pech miatt veszíti el? Mind1, legalább kicsit sajnálhattam Schumit,te meg Alonsot
Miki! Nem volt vitánk belőleozsimiki írta:
Én sem azt írtam,h nem forgandó a szerencse,és nem is azt,h CSAK Schumit ért pech..csupán az ő általa elszenvedett szerencsétlen,és peches éveket írtam le. Ennyi. Nem is értem,h ebbe mi kivetnivalót talált KRalo brádőr![]()
Utcsóra: Alonsot is érte pech az év folyamán,de kb mindenki leszharja,hiszen vébé lett.
Ami a lényeg,hogy 2006 utolsó futama,nem az aktuális vébéről szólt,hanem az örökös bajnokról![]()
![]()
(![]()
)
Én sem azt írtam,h nem forgandó a szerencse,és nem is azt,h CSAK Schumit ért pech..csupán az ő általa elszenvedett szerencsétlen,és peches éveket írtam le. Ennyi. Nem is értem,h ebbe mi kivetnivalót talált KRalo brádőrgekkodan írta: Nem gondolom, hogy lenne pechesebb, meg szerencsésebb pilóta, az autósport pont az a műfaj, ahol a sokáig versenyzők egy két kivétellel kapnak jóból is és rosszból is. Ez nem képesség, vagy tehetség kérdése. Massa szériája idén sajnos nem túl jó ebből a szempontból, de lesz még ilyen esete a pökhendi Hamiltonnak is, vagy ennek a ritka ellenszenvesen és nagyképűen nyilatkozó Kovalainennek is.
Mert mindenki kap belőle.
Kralo írta:Látom hajthatatlan vagy a témában. A pech akkor is pech, és akkor ha jól emlékszem 2-2 volt az állás ilyen ügyben. Ez egyenlítödőtt ki Suzukában. Ezért nem értem miért kell pech SZEZONnak beállítani ezt Schumi részéről. (Hasonlítsd össze Kimi 2004-es szezonjával vagy akár 2005-ös szezonjával. Nah az volt a pech.) A végső különbség pedig 13 pont lett, és azon az említett suzukai versenyen vesztett akkor 12 pontot, ha minden Schuminak kedvez. Akkor 1 ponttal lett volna VB a spanyol. Szóval lényegtelen.ozsimiki írta: Azért szntem egyáltalán nem mind1,mikor ér pech. Meg amúgy is arról volt szó,h Schumi mikor bukta el pechel,márpedig 2006ban tökmind1,h Alonsonak is volt idény közben,azért nem az ő peches szezonja volt,mert ő vébé lett,Schumi meg nem. Talán nem a spanyolra kell írni ezekután,h peches volt abban az évben. No mind1, már a múlt,de szntem elég egyértelmű,h nem volt szerencséje Schuminak azokban az években. Nem azért írtam,h megint kezdjük előről a Schumi-Alonso vitát.
Továbbá én nem mondtam, hogy Alonso peches volt 2006ban, viszont ilyen felfogásban mondhatnám akkor, hogy az volt 2007ben, ugyanis ha nem lép fel nála az aquaplaning hatás utsó előtti versenyen, akkor most 3szoros vb lenne... de nem mondom mert az egész éves teljesítménye (külső tényezőket figyelmen kívül hagyva) sem volt elegendően jó egy vb címhez.
Minden szavaddal egyetértek, nem csak azért mert Alonso-drukker vagyok amióta először aláírt a Renaulthoz.Kralo írta:
Látom hajthatatlan vagy a témában. A pech akkor is pech, és akkor ha jól emlékszem 2-2 volt az állás ilyen ügyben. Ez egyenlítödőtt ki Suzukában. Ezért nem értem miért kell pech SZEZONnak beállítani ezt Schumi részéről. (Hasonlítsd össze Kimi 2004-es szezonjával vagy akár 2005-ös szezonjával. Nah az volt a pech.) A végső különbség pedig 13 pont lett, és azon az említett suzukai versenyen vesztett akkor 12 pontot, ha minden Schuminak kedvez. Akkor 1 ponttal lett volna VB a spanyol. Szóval lényegtelen.
Továbbá én nem mondtam, hogy Alonso peches volt 2006ban, viszont ilyen felfogásban mondhatnám akkor, hogy az volt 2007ben, ugyanis ha nem lép fel nála az aquaplaning hatás utsó előtti versenyen, akkor most 3szoros vb lenne... de nem mondom mert az egész éves teljesítménye (külső tényezőket figyelmen kívül hagyva) sem volt elegendően jó egy vb címhez.
Látom hajthatatlan vagy a témában. A pech akkor is pech, és akkor ha jól emlékszem 2-2 volt az állás ilyen ügyben. Ez egyenlítödőtt ki Suzukában. Ezért nem értem miért kell pech SZEZONnak beállítani ezt Schumi részéről. (Hasonlítsd össze Kimi 2004-es szezonjával vagy akár 2005-ös szezonjával. Nah az volt a pech.) A végső különbség pedig 13 pont lett, és azon az említett suzukai versenyen vesztett akkor 12 pontot, ha minden Schuminak kedvez. Akkor 1 ponttal lett volna VB a spanyol. Szóval lényegtelen.ozsimiki írta: Azért szntem egyáltalán nem mind1,mikor ér pech. Meg amúgy is arról volt szó,h Schumi mikor bukta el pechel,márpedig 2006ban tökmind1,h Alonsonak is volt idény közben,azért nem az ő peches szezonja volt,mert ő vébé lett,Schumi meg nem. Talán nem a spanyolra kell írni ezekután,h peches volt abban az évben. No mind1, már a múlt,de szntem elég egyértelmű,h nem volt szerencséje Schuminak azokban az években. Nem azért írtam,h megint kezdjük előről a Schumi-Alonso vitát.
Igen, erről beszélgettem én is a barátommal. Ennél szebb csak az lett volna, ha ezt nyilatkozza:kulcsar.l írta:NSO-n olvastam, hogy ezt nyilatkozta Kovalainen:
„Végig próbáltam nyomás alatt tartani Massát, és reménykedtem benne, hogy lesz valami problémája.”
Csak én godnolom úgy, hogy ez egy hülyeség? Hol tartotta nyomás alatt Massát? közelében se volt ez a ....
A másik meg, hogy lehet ilyet mondani "reméltem lesz problémája"?!
Gyönyörű győzelem volt...
Azért szntem egyáltalán nem mind1,mikor ér pech. Meg amúgy is arról volt szó,h Schumi mikor bukta el pechel,márpedig 2006ban tökmind1,h Alonsonak is volt idény közben,azért nem az ő peches szezonja volt,mert ő vébé lett,Schumi meg nem. Talán nem a spanyolra kell írni ezekután,h peches volt abban az évben. No mind1, már a múlt,de szntem elég egyértelmű,h nem volt szerencséje Schuminak azokban az években. Nem azért írtam,h megint kezdjük előről a Schumi-Alonso vitát.Kralo írta:
A pech az érhet első futamon, vagy az utolsó futamon, szerintem nem lehet rá azt írni, hogy van amikor jókor jön. A VB címet nem arra osztják ki, hogy sikerül-e kijavítanod az előző versenyt, hanem az összéves teljesítményre.
Én is Kimi fan vagyok, de nekem ez a nyilatkozata, hogy "szép volt régen volt, de nem sokra megyek vele" nagyon nem tetszett tőle.btom92 írta:Először is HAJRÁ KIMI HAJRÁ FERARRI!!!.na szoval az utso 10 kört Kimi nagyon megynyomta .Massát nagyon sajnálom engem szét vetne az ideg ha igy álna meg a kocsim(nem tudom h birta ki Kimi a Mclarenél amikor állandoan az élről kellet kiálnia)nekem nem volt szerencsém a helyszinről nézni tehát maradt a TV.nagyon birom Kimit.Mikor kiszált a super aguri csapat mindenki azt mondta h jajj de sjnálom őket stb.. Kimi pedig:legalább kevesebb autot kell kerülgetnem, meg ma is aki nézte Tvben láthatta/halhatta:Szujo Zoli megkérdezett minden versenyzőt aki már nyert itt hogy mi a véleménye:erre Kimi mit mond:szép volt régen volt ,de nem sokra megyek vele
A pech az érhet első futamon, vagy az utolsó futamon, szerintem nem lehet rá azt írni, hogy van amikor jókor jön. A VB címet nem arra osztják ki, hogy sikerül-e kijavítanod az előző versenyt, hanem az összéves teljesítményre.ozsimiki írta:Kralo!
Részben igazad van,de csak részben.
Azért más,ha évközben van peched,mert utána javíthatsz rajta,amúgy Schumi az idény első felében rendesen lemaradt,onnan jött fel. Namármost ha utolsó előtti futamon 2pont előnnyel rendelkezel,és haladsz a 4pontos fór felé a szezonzáró előtt,és akkor megáll a technika,már nemigen tudod kijavítani.
Alonsonak ha lehet ilyet írni, jókór volt pechje,Schuminak nem. De elég kiegyenlített év volt,kár,h így dőlt el.
Szerk: magyar nagydíjon Schumi nem tudta kihasználni ellenlábasa pechjét,kár beszélni róla így.
Kijavítanálak...150ezer lengyel jött szurkolni,volt szerencsém a helyszínen nézni a futamot,hihetetlen volt az az érzés,amit a lengyelek adtak...egyszerre ordítva,h KUBICA,amikor csak mutatták a kivetítőn még a futam előttkulcsar.l írta: Kicsiit sajnálom azt a 25 30 ezer lengyelt, akik elutaztak ide Kubica és a BMW miatt.