MeNnOn írta:Igen arról szól !!! különben itt tudsz fordítani : http://www.webforditas.hu/index.php kicsit lehet vad fordításokat csinál de nem rossz !!!manuel írta:http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en
Röviden valaki letudnáforditani hogy itt miről van szó???előre is kösszi.![]()
arról hogy eto nem akarja elhagyni a barcát
Barça Igazolások 2008-09
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

Na és amit Silváról regélnek???
- MeNnOn
- Jugador del Barça
arról hogy eto nem akarja elhagyni a barcátmanuel írta:http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en
Röviden valaki letudnáforditani hogy itt miről van szó???előre is kösszi.

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

- Nastradamus
- Jugador del Barça
Melyiket? Direkt linket copy-z bemanuel írta:http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en

a vezér ckből annyi derül ki, h Eo'o mindent megtesz, h maradhasson! állítólag eldöntötte, h jó neki ittmanuel írta:http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en
- Nastradamus
- Jugador del Barça
Ezzel nem értek egyet teljesen...tudom hogy mire akarsz kijukadni, de ez egy kicsit más tészta szerintem! Itt nem arról van szó hogy Deco, vagy Romlottdinnye már nem igazán volt motiváltMichaaBee írta:Nastradamus írta:
szerintem az a játékos jobban kihajtja magát, amelyik eleve szereti a csapatot, és mindenképp a csapatért küzd. tehát Arshavin
senkinek nem jó, ha olyan játékos van a csapatban, aki nem akar ott lenni. lásd: Ronnie, Deco, Adebayor stb.

- Nastradamus
- Jugador del Barça
RendicsekVito írta:Nastradamus!
max 2-t idézz!!!

szerintem az a játékos jobban kihajtja magát, amelyik eleve szereti a csapatot, és mindenképp a csapatért küzd. tehát ArshavinNastradamus írta: Jó mondjuk én elfogult vagyok egy kicsit! Nekem tetszik Silva játéka és tehetségesebbnek érzem mint Arshavint és 21-22 éves a srác! Jó persze Arsavinnak is lehetne 5 szép éve a Barcában és tudom hogy ezerszer le lett írva, hogy Arsvain nem csak az EB-n....., de Silva vágja már a spanyol bajnokságot, de ha nem akar jönni akkor ne feszegessük tovább!
senkinek nem jó, ha olyan játékos van a csapatban, aki nem akar ott lenni. lásd: Ronnie, Deco, Adebayor stb.
H a t t r i c k
- Nastradamus
- Jugador del Barça
Jó mondjuk én elfogult vagyok egy kicsit! Nekem tetszik Silva játéka és tehetségesebbnek érzem mint Arshavint és 21-22 éves a srác! Jó persze Arsavinnak is lehetne 5 szép éve a Barcában és tudom hogy ezerszer le lett írva, hogy Arsvain nem csak az EB-n....., de Silva vágja már a spanyol bajnokságot, de ha nem akar jönni akkor ne feszegessük tovább!

szerintem le lehet azt is alkudni egy 18+4-es, vagy +6-os összegre. azért annyira csak nem makacsok és gonoszak az oroszok, h ne értenék meg, h valakinek ez egy álom beteljesülését jelentené és, h erre ez az utolsó lehetősége Arshavinnak. nem nézem ki megértő emberből, h ezért 3-4-5 millió eurón kiakadjon.Nastradamus írta:Sokat kérnek érte...nagyonVaratrix írta:Ha valóban nem akar jönni, akkor mihamarabb jelentkezni kéne Arshavinért.
H a t t r i c k
- Nastradamus
- Jugador del Barça
Sokat kérnek érte...nagyonVaratrix írta:Ha valóban nem akar jönni, akkor mihamarabb jelentkezni kéne Arshavinért.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Ha valóban nem akar jönni, akkor mihamarabb jelentkezni kéne Arshavinért.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
soha nem is volt róla szó, hogy ő jönni akar-e, könnyen el tudom képzelni. nem hiszem, h minden spanyolnak a Barca a szíve csücske, félreértés ne essék. sztem ő Valencia drukker, és ahogy elnézem még maradna is ott, mert nem nagyon mutat nagy akaratot afelé, h a Realba, vagy a Barcaba igazoljon...[/u][/i]
H a t t r i c k
- Nastradamus
- Jugador del Barça

Ugyan ez a szitu, nekem szobatársam Real fan, mégis kumma jól kijövünk, sosincs vita. Amúgy teljesen egyetértek, és ugyan ez a véleményem, a leírtakat én is aláírom. Na tényleg jó éjt.barcelinho_5 írta:Én nem haragszom egy madridistára sem, ha normálisan, értelmes keretek között el lehet velük beszélgetni, és képesek beismerni a saját csapatuk esetleges hibáit, valamint hajlamosak emberi hangot megütni a másikkal szemben. Nekem a két legjobb barátom madridista, az egyikkel 12 éve, a másikkal 4 éve ismerjük egymást, soha semmilyen komolyabb összezördülést nem okozott hogy két ősi ellenség drukkerei vagyunk.
Amint láttad, engem is könnyen ki lehet hozni a sodromból egy-két dologgal, én csak erre vágtam vissza, ha értelmesen lehet veled beszélgetni a továbbiakban, akkor én nem leszek veled ellenséges, ezt tudhatod.Részemről ennyi.Sajna a nagy offért.
Kezd ez az egész topic elfajulni amúgy, egyébként is szánalmas, szóval szerintem itt hagyjuk abba!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
jo igen tudom énis hülye vagyok 
egyébként az én legjobb barátom is barca drukker
mind1,bocs mind2töktöl.

egyébként az én legjobb barátom is barca drukker

mind1,bocs mind2töktöl.
m a d r i d i s t a .
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
Én nem haragszom egy madridistára sem, ha normálisan, értelmes keretek között el lehet velük beszélgetni, és képesek beismerni a saját csapatuk esetleges hibáit, valamint hajlamosak emberi hangot megütni a másikkal szemben. Nekem a két legjobb barátom madridista, az egyikkel 12 éve, a másikkal 4 éve ismerjük egymást, soha semmilyen komolyabb összezördülést nem okozott hogy két ősi ellenség drukkerei vagyunk.
Amint láttad, engem is könnyen ki lehet hozni a sodromból egy-két dologgal, én csak erre vágtam vissza, ha értelmesen lehet veled beszélgetni a továbbiakban, akkor én nem leszek veled ellenséges, ezt tudhatod.Részemről ennyi.Sajna a nagy offért.
Kezd ez az egész topic elfajulni amúgy, egyébként is szánalmas, szóval szerintem itt hagyjuk abba!

Ez oké csak továbbra sem értem, hogy akkor minek regisztráltál nálunk, de rendben vita lezárva. Én is túllőttem a célon, bocs.mezeibela írta:az a baj hogy én nem oltani jöttem,csak néhány forumozo mint TE BESTBARCA és barcelinho nagyon feltudnak huzni ilyen szempontbol,mert nekem semmi bajom a barcával,csak ha itt szidjátok a madridot muszáj valamit beirnom ha már 3 percet szántam a regisztrációraés télleg kicsit tul reagáltam a dolgot sry mind2töktöl.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
szánalmas, mindkét oldal.
mindet lehetne törölni..

mindet lehetne törölni..
az a baj hogy én nem oltani jöttem,csak néhány forumozo mint TE BESTBARCA és barcelinho nagyon feltudnak huzni ilyen szempontbol,mert nekem semmi bajom a barcával,csak ha itt szidjátok a madridot muszáj valamit beirnom ha már 3 percet szántam a regisztrációra
és télleg kicsit tul reagáltam a dolgot sry mind2töktöl.

m a d r i d i s t a .
- kamaj
- Capitá del Barça
Ide még csak annyi offot engedjetek meg, hogy ezt teljesen igazolja a Di Stéfano igazolási ügye. Ezt gondolom nem kell senkinek se bemutatni, hogy hol játszott elsőként kinek a mezét viselte elsőként és utánna pedig milyen körülmények között adták át a Realnak.
Még el sem kezdtem, ha akarod írok neked egy 5 órás tanúlmányt a madridról, hogy miért undorító, azt az után ugrálj kisk.csög! Jah nem írok, nem pazarlom ilyenekre az időt.mezeibela írta:bestbarca nagyon nagy pofád van,nemtudom mire,de visszafoghatnád magad.
barcelinho_5 meg teljesen igaza van, ugyhogy húzdd össze magad.
Ezzel lezárom, és lesz.rom mit írsz innentől, mivel bebizonyítottad, hogy te egy nagy nulla vagy.
És bocsánat a normális fórumozóktól, de egy kicsit felhúztam magat. Na jó éjszakát!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2008.08.05. 02:19:31-kor.
Na először is, Barcelonában nem volt jobb a madrid, és könnyen ugráltatok mert nem volt Messi. Másodszor azért megnézném mire mennétek ennyi sérülttel, mint mi, jah mi bl elődöntőig félig sérült játékosokkal. Ne sírj, hogy nem állt össze a védelem csak párszor, mert nálunk még az előszezonban sem történhetett ez meg. Fixen sérült volt állandóan 5-6 kezdő, plusz 5-6 játékos felépülőben. Hát ezek mellett a margit kb nulla ponttal zárta volna a bajnokságot.mezeibela írta:és kb ezen a forumon ott kezdödik a probléma hogy tavaly amikor a madrid 10 pontal huzott már mindenki mondta megérdemelték blabla, aztán most itt veritek magatokat hogy mindig szerencséjük van meg ilyenek...mint láttátok ha összeáll a betonvédelem biztos emlékeztek arra az emlékezetes meccsre barcelonábannincs nagyon szükség szerencsére.. mielött még itt leszolnátok hogy igy vagyok hülye meg ugy. ez a ramos,pepe,canna,heinze 4 es csak kétszer állt össze. semeik meccsen nem kaptunk golt. ÉS NEM A SZERENCSÉNEK köszönhetően..csak itt ezen a forumon nagyon igy fogjátok fel a dolgokat.
bestbarca igen a barca több mint egy klubb végülis az egy fair play dolog volt amikor a kis búza eto'o a sokak számára ismerős mondatot "MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON" hangoztatta egy telt házas stadion elött és a többi csapattárs is énekelte az egész stadionnal,igen ez télleg egy nagyon szép dolog ilyet csak egy barcelona csinál,büszkék lehetettek.most biztos hülyéztek meg ilyenek csak az a baj hogy nekem van igazam és ezt tiis pontosan tudjátok.na hello.
A madrid erkölcseiről meg csak ne beszéljünk, messze a leggerinctelenebb klubb a világon. Na meg még te beszélsz, aki feljött oltani a Barcát annak szurkolói oldalára. Szép példánya vagy a Madrid szurkolóinak, ilyet csak te csinálsz, büszke lehetsz mondhatom. Jah ezt: MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON meg jól jegyezdd meg, mert sokszor fogod még hallani, és abszolút igaz.