Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor érthetőbben írom: ne piszkáljál már az avatarommal, meg azzal, h mi van arra írva. majd ha átmegyek a madridistára és nekiállok kötözködni veled, akkor okés, h megtalálsz, de addig felejts el.de miért kóstolgatsz? nem én vagyok a franciakrémes.
<--- a kijelentést kell megemészteni... már ha erre gondoltálBoixos írta:nehogy már te mond meg, h mikor, mit rakjon ki az ember! egyébként nem érdekel, h mennyire sértette meg a madridot az etoo. de miért kóstolgatsz? nem és vagyok a franciakrémes.
<--- Figyelj, "jóbarát" mégis csak 1 picit gondolkozz már... Amig Eto'o ezt nem mondta senkinek eszébe se jutott ez a rigmus, vagy legalábbis nem emlegettétek. Mostmeg hogy ezzel jól megsértette a madridot hirtelen milyen népszerű lett...Boixos írta:már meg ne haragudj, de amíg nem a ti oldalatokon rakom ki, addig mi közöd van hozzá? annak külön örülök, h ennyiből messzemenő következtetéseket tudsz levonni az emberről.Colin írta:<--- [auto_cenzúra] jó az avatarod... sokat mondd el rólad...Boixos írta:robben sajnos üvegből van. sajnálom, mert nagyon jó zsugás, de etoo helyett télleg nem kéne.
Hogy is van ez az előítélet Colin?Boixos írta:már meg ne haragudj, de amíg nem a ti oldalatokon rakom ki, addig mi közöd van hozzá? annak külön örülök, h ennyiből messzemenő következtetéseket tudsz levonni az emberről.Colin írta: <--- [auto_cenzúra] jó az avatarod... sokat mondd el rólad...
már meg ne haragudj, de amíg nem a ti oldalatokon rakom ki, addig mi közöd van hozzá? annak külön örülök, h ennyiből messzemenő következtetéseket tudsz levonni az emberről.Colin írta:<---nagyon jó az avatarod... sokat mondd el rólad...Boixos írta:robben sajnos üvegből van. sajnálom, mert nagyon jó zsugás, de etoo helyett télleg nem kéne.
Persze csak akkor lenne ez jó üzlet,ha Eto'o elkívánkozna tőlünk.Rapika írta:Ha Drogbát vagy Robben ajánlanák,úgy sem mennák bele az üzletbe!Hány gólt rúgtak ők idén?
Rúgtak ketten annyit,mint Eto'o egyedül?!
Szerintem nem!
Te nagyon utálhatod Eto'o-t!boggabor írta:En eladnam imadom Crespot bar Gallast nem tartom olyan nagy szamnak alacsony ahoz, hogy kozep hatvedet jatszon felolem mehet, de Laporta nem fog megkerdezni sajnos