Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azér fura egy ilyen fiatal srác utódjáról beszélni, de én is így gondolom.Morminho írta:
Lehet tényleg lesz belőle Kaka utód a Milannál.
Az első mekkora bomba volt.Morminho írta:A Bordeaux-ról jut eszembe, ez a Gourcuff gyerek mióta elkerült a Milan-tól, hihetetlen dolgokat csinál. Egyrészt ugye kezdő a francia válogatottba, és ha valaki nem látta volna, itt a gólja a Románok ellen:
http://www.youtube.com/watch?v=2d4sleTc ... re=related
Ez meg még múlt hétvégéről:
http://www.youtube.com/watch?v=M_dAWya6uiw
Lehet tényleg lesz belőle Kaka utód a Milannál.
Köszi!Varga Tamás írta:mrBarca háttér - Múlt és Jővő
És az hol van??kleno04 írta:talán a Thuram topciba kellenemr. írta:Egy héttel azt követően, hogy kiderült, szívpanaszai miatt nem lehet a PSG játékosa, Lilian Thuram ma délelőtt megjelent a Camp des Loges-i edzőtáborban, és végigcsinálta a csapat tréningjét.
Néhány nappal a monacói, első bajnoki előtt Thuram ezt követően hosszasan tárgyalt Paul Le Guen vezetőedzővel és Charles Villeneuve elnökkel.
Tudom hogy nem ide kellene ezért sry de nem tudom hova.
--Lehet elment Thuram esze!--
talán a Thuram topciba kellenemr. írta:Egy héttel azt követően, hogy kiderült, szívpanaszai miatt nem lehet a PSG játékosa, Lilian Thuram ma délelőtt megjelent a Camp des Loges-i edzőtáborban, és végigcsinálta a csapat tréningjét.
Néhány nappal a monacói, első bajnoki előtt Thuram ezt követően hosszasan tárgyalt Paul Le Guen vezetőedzővel és Charles Villeneuve elnökkel.
Tudom hogy nem ide kellene ezért sry de nem tudom hova.
--Lehet elment Thuram esze!--
Ez egyértelmű hogy bajnok lessz a Lyon bár az utolsó igen nyögvenyelősre sikeredett a többihez képestdanianevem írta:A Lyon szerintem jól erősített(Lloris, Éderson...); de képesek lesznek ismét bajnoki címre hajtani???
DelgadoDrigo írta:Én nem tudok másra gondolni, csak Delgadora, tudni illik ő az egyetlen argentin a Lyonban.
Én nem tudok másra gondolni, csak Delgadora, tudni illik ő az egyetlen argentin a Lyonban.Lesy írta:Már korábban is szerettem volna +kérdezni, hogy ki volt az a játékos a Lyonban argentin zászlóval? Az ünnepléskor meg az éremosztáskor is ott volt a nyakába akasztva. Csak a komi elfelejtette mondani a nevét. Nem tudja valaki ki ő?
Az lehet, hogy van szíve, de játékos keretre sokkal előrébb van a Lyon. A keretével bármelyik európai élbajnokságban (spanyol, angol) helytállna, míg a Bordeaux tényleg csak a csapatjátéknak és a szívnek köszönheti, azt ahol tart.Fernando írta:Mostanában annyira sokkal nem. Mióta Blanc vezeti a Bordeaux-t nagyon feljöttek. Mindig a Lyon nyakán vannak. Nagy szíve van a csapatnak. Majd talán jövőre.
Mostanában annyira sokkal nem. Mióta Blanc vezeti a Bordeaux-t nagyon feljöttek. Mindig a Lyon nyakán vannak. Nagy szíve van a csapatnak. Majd talán jövőre.Csak a Barca! írta:Én is, de lássuk be, sokkal jobb csapat mint a Bordeaux.Fernando írta:Sajnálom, hogy nem lett meglepi. Unom már a Lyon egyeduralmát.
Én is, de lássuk be, sokkal jobb csapat mint a Bordeaux.Fernando írta:Sajnálom, hogy nem lett meglepi. Unom már a Lyon egyeduralmát.