Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
menczel
Entrenador del Barça

2008.08.06. 22:20:51

vv dani puyi martin abidal yaya iniesta xavi messi etoo ha egészségesek akkor mind kezdenek igy számolgassatok

ja és ha jön silva akkor a teljes kezdö 11 megvan a szokásos 4-3-3
Varga
Capitá del Barça

2008.08.06. 22:15:35

XaviMessifan írta:inkább igy:

------------------vv--------------------
dani------puyol--------pique--------abidal
---------------Toure/Keita-----------------
---Iniesta-------Xavi-----------Silva-------
------------Messi--------Henry-------

Szerintem meg:

---Iniesta-------Xavi-----------Hleb-------
Kép
XaviMessifan
Capitá del Barça

2008.08.06. 22:01:12

inkább igy:

---Iniesta-------Xavi-----------Silva-------
Kép

Més qué un Club!!!
Danka00792
Director del Fútbol

2008.08.06. 21:14:28

Ronaldinho. írta:________________Valdes______________

__Alves__Puyol___Millito_____Abidal

__Hleb__Xavi__Iniesta___Silva

_______Henry_____Messi______
Ez biztos nem. Nem azért vettünk 2 éven belül 2 tankot vkp pozicióra, hogy ne is használjuk egyiket se. Söt! Itt nincs is vkp pozíció. :lol: Plusz Messi-nek sem az a posztja. Ez biztos nem lesz.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.08.06. 21:09:32

Ronaldinho. írta:...
Az 1.vel van egy kis bökkenő. Jó a támadások menni fognak valszeg, de ki lessz a szűrő? Azért vettük tavaly Tourét, idén meg Keitát hogy 1000 gólt kapjunk kp-s védekezés nélkül?
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Ronaldinho.
Barça B

2008.08.06. 20:15:48

Ha leigazoljuk David Silvát akkor valószinűleg a 4-4-2-bben fognak játszani a fiuk a következő képpen:

________________Valdes______________

__Alves__Puyol___Millito_____Abidal

__Hleb__Xavi__Iniesta___Silva

_______Henry_____Messi______

De ha mégsem akkor marad a 4-3-3-as feálás ami a következő képpen nézne ki:

_______________Valdes______________

__Alves__Puyol___Millito___Abidal_____

_____Iniesta___Xavi____Touré__

_____Messi____Henry___Eto'o__

De inkább a 4-4-2 es a reális abb mivel hogy ez a 4-3-3 om ba csak alves lenne újj a többi meg a régi
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!
Ronaldinho.
Barça B

2008.08.06. 20:00:39

gekkodan írta:
Capon írta:Szerintem nincs égető szüksége a csapatnak Silvára. Persze elfér a csapatnál hisz jó játékos, viszont nem érzem úgy, hogy álandó kezdő lenne és ennek alapján drága igazolás lenne. Ha jön akkor örülök neki de egyébként nem feltétlen szükséges leigazolni szvsz.
énszemély szerint még Hleb-ben sem érzem azt hogy igazi kezdőlennne!!

És akkor elárulod nekem, hogy miként képzeled el a baloldali játékot? Mert Hleb és Henry nem fogja tudni bejátszani, legalábbis eddig az előszezon ezt mutatja. Iniesta a legjobb még azon a poszton, de akkor nem Xavi mellett játszik az eredeti helyén, ami viszont ostobaság, mert a világ egyik legjobb párosa.

Szóval várom az ötleted. És arról, hogy Silva nem lenne kezdő meg csak annyit mondok, hogy a Xavi-Iniesta-Silva tengely idén EB-t nyert, nagy hülye lenne az az edző, aki nem játszatja együtt őket, valamint 25 milláért nem szokásunk padra igazolni.
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!
marca
Barça C

2008.08.06. 20:00:22

Sztem ez még mindig Igazolások topic és nem Messi kontra Olimpia téma!!
Mindörökké Barcelona!!
per@z
Barça B
Kapcsolat:

2008.08.06. 19:57:32

Szerintetek??????????????????????
Hajrá barcelona!!!!!!!!Messi a legjobb mindörökre!!!!!!44
Xavi001
Jugador d'estrella

2008.08.06. 19:55:30

ÉN örülnék ha David Silva jönne mert nekem nagyon bejött a játéka:xD
per@z
Barça B
Kapcsolat:

2008.08.06. 19:55:28

Fiuk sztem nem kellene messit visszahini!!!!!!!!!Nagyon nem!!!!!!!!Aztán lehet hogy asztmondta ha a barca visszahivja visszajün!!!De közben lehet hogy nagyon megharagudna a klubbra!!!És rossz viszony alakulna ki a lubb és lio közt!!!!És ha esetleg elmenne?Mit tennénk nélküle?Mia a jobb?Ha nem lesz velünk két tétmeccsen amit nélküle is nyerni kell?Vagy ha nem lesz velük soha többet?Ezen gondolkozzanak el laportáék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá barcelona!!!!!!!!Messi a legjobb mindörökre!!!!!!44
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.06. 19:37:07

MichaaBee írta:
Bestbarca írta:Ez most így van. Azonban ítram, hogy jövő évtől(e szezontól) minden szempontból mi leszünk a leggazdagabbak. A költsévetésünk 400milla fölött lesz, és a bevételeink is túlszárnyalják bármelyik klubbért többek között az ázsia támogatóink miatt. 8) :D
és az egészben az a legjobb, hgy míg a többi csapatnak több tíz milliós bevételük van a mez-szponzorból, addig nekünk 20 millás kiesésünk van évente, de még így is mi állunk az egyik legjobban. ezt meg kell hagyni a vezetőségnek, h jól csinálták, csak remélem, h miután Ferran Soriano elment, azután is ilyen jó maradjon a mérleg, mivel ez nagyrészt az ő érdeme.
Azért ne feledjük, hogy sokan úgy tartják, hogy Jaume Ferrer Barcában a pénzügyi ász. Hatalmas szaktekintély. Ő felelős a pénzügyekért. Nem lesz itt gond ezen a téren sem. :D 8)
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.08.06. 18:10:05

Bestbarca írta:Ez most így van. Azonban ítram, hogy jövő évtől(e szezontól) minden szempontból mi leszünk a leggazdagabbak. A költsévetésünk 400milla fölött lesz, és a bevételeink is túlszárnyalják bármelyik klubbért többek között az ázsia támogatóink miatt. 8) :D
és az egészben az a legjobb, hgy míg a többi csapatnak több tíz milliós bevételük van a mez-szponzorból, addig nekünk 20 millás kiesésünk van évente, de még így is mi állunk az egyik legjobban. ezt meg kell hagyni a vezetőségnek, h jól csinálták, csak remélem, h miután Ferran Soriano elment, azután is ilyen jó maradjon a mérleg, mivel ez nagyrészt az ő érdeme.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
menczel
Entrenador del Barça

2008.08.06. 18:09:23

valoban ez is egy megközelités de ott lent a hivatkozásoknál van az az oldal ami jóval fontosabb ennél vagyis az éves bevétel. Ott a 3. helyen vagyunk mint az egy eurobarca cikkből is kiderült jővőre pedig nekünk lesz a legnagyobb bevételünk (megjegyzeném hogy az Unicef miatt kiesö 20-30 millio bele sincs számolva :) )
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.06. 17:59:41

barcelinho_5 írta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Richest_football_clubs

ez kicsit elavult a Valencia el van adósodva a Barca meg jobb helyen áll talán ő is az első nem tom....de ez a lista naon régi lehet..
Tudomásom szerint a Manchester United a leggazdagabb, őt követi a Real Madrid, valamint a Barça. Ha tévedek szóljatok!
Ez most így van. Azonban ítram, hogy jövő évtől(e szezontól) minden szempontból mi leszünk a leggazdagabbak. A költsévetésünk 400milla fölött lesz, és a bevételeink is túlszárnyalják bármelyik klubbért többek között az ázsia támogatóink miatt. 8) :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

szajko
Director del Fútbol

2008.08.06. 17:59:14

Mikor beléptem myvipre ez fogadott....

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-d ... barca-7576

David Silváért 25 milliót adna a Barca...és ez az oldal eddig amiket én olvastam el szinte mindig igazat írt.....
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.08.06. 17:45:30

A Barcelonának van a legnagyobb stadionjja és a legtöbb bérletese sok a pénz nemtom per pillanat jobb e nálunk valaki meglehet de ezek sokat dobnak a lantba...
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2008.08.06. 17:42:09

ez kicsit elavult a Valencia el van adósodva a Barca meg jobb helyen áll talán ő is az első nem tom....de ez a lista naon régi lehet..
Tudomásom szerint a Manchester United a leggazdagabb, őt követi a Real Madrid, valamint a Barça. Ha tévedek szóljatok!
otto'o
Barça B

2008.08.06. 17:38:27

Bestbarca írta:Iniesta (...) Kivételes képességű játékos, de mondjuk nem hiszem, hogy méltó utódja lenne a "régi" Ronaldinhonak, mondjuk Silva, és Arshavin is vicc a helyére.
na jó, de a "régi" ronaldinho teljesítményét se előtte se azóta nem érte el senki
ahhoz képest persze hogy mindenki vicc
iniestát én alkalmasnak tartom a feladatra
silvát annyira nem ismerem
arshavint nagyon csípem
barca, barca, baaar-ca
szajko
Director del Fútbol

2008.08.06. 17:27:47

bali 15 írta:Tényleg gudhjonsenről megfeletkeztem. Akkor zaciba vele. Túl sokat töltött a kispadon ahoz képest amilyen jó játékos. Máshol jobban járna.

Amúgy csak hülyéskedtem azzal hogy kifogy a pénz.
:D
A leggazdagabb klubb listáján jó helyen áll a barca ezt nézzétek meg:

barca99
Llegenda del Barça

2008.08.06. 17:27:26

Bestbarca írta:Először is ez a list már elavúlt, már a Barca az első, jövőre mindenkit odaverünk költségvetésben is bevételben is, már fix.

Csak az a méretes p.cs Txiki akarná, gondolom kellene az a plusz 30000 néző és kb. 2 milkónyi plusz bevétel a szponzoroktól, ami pluszba bejönne Messi miatt.
Remélem érthető mire akarok célozni. Amikor elkészítik a tervet, hogyan legyünk kőkemények gazdaságilag, akkor az is bele van kalkulálva, hogy +1m € jön, mert Messi a csapat tagja.

on
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.06. 17:22:44

bali 15 írta:Tényleg gudhjonsenről megfeletkeztem. Akkor zaciba vele. Túl sokat töltött a kispadon ahoz képest amilyen jó játékos. Máshol jobban járna.

Amúgy csak hülyéskedtem azzal hogy kifogy a pénz.
:D
A leggazdagabb klubb listáján jó helyen áll a barca ezt nézzétek meg:

Először is ez a list már elavúlt, már a Barca az első, jövőre mindenkit odaverünk költségvetésben is bevételben is, már fix.

Másodszor a transfermarkt-os listából nehogy már arra következtessünk, hogy ki mennyire jó játékos, még viccnek is rossz. Messi jobb mit cicomafiú az fix, amúgy a lista az kb. reális, nade azért ebből nem szabad levonni következtetéseket. Iniesta nem rossz játékos, bár én sosem tartottam olyan nagyra, mivel egy kicsit túlkombinálja. Persze ez sokszor szép, de sokszor eredménytelen is. Ha többet lőne kapura, sokkal jobb lenne. Kivételes képességű játékos, de mondjuk nem hiszem, hogy méltó utódja lenne a "régi" Ronaldinhonak, mondjuk Silva, és Arshavin is vicc a helyére. De talán ha többet lőne, többször vinné kapura, akkor hozhatna balon világklasszis teljesítményt, de ehhez gólratörőbben kell játszania. Nem mondom, hogy nem képes rá, de szerintem kellene egy cselégép balra is, most nem hozok föl neveket, pedig tudnék, mert fölösleges, nem én irányítom az átigazolási politikánkat.

Harmadszor nem tudom, hogy honnan vettétek ezt a baromságot, hogy Pep és Messi összeveszett, hisz pont arról van szó, hogy a Barca annak ellenére, hogy nyert, nem akarja visszahívni Leot, nem akarják kényszeríteni. Pep meg főleg nem! Csak az a méretes p.cs Txiki akarná, gondolom kellene az a plusz 30000 néző és kb. 2 milkónyi plusz bevétel a szponzoroktól, ami pluszba bejönne Messi miatt.

Negyedszer, EZEKNEK MI KÖZE VAN AZ ÁTIGAZOLÁSOK TOPIKHOZ! :?:

shevy
Capitá del Barça

2008.08.06. 17:06:06

bali 15 írta:"mi köze van az igazolásainkhoz, hogy Messi visszajön-e vagy marad????"

jó átigazolás-jó csapat-jó csapatszellem-jó teljesítmény-Messi nélküli teljesítmény-lehet hogy rossz teljesítmény a selejtezőkön
húha, szóval inkább a Messi vagy az olimpia topikban kéne ezt megbeszélni
bali 15
Director del Fútbol

2008.08.06. 16:58:21

"mi köze van az igazolásainkhoz, hogy Messi visszajön-e vagy marad????"

jó átigazolás-jó csapat-jó csapatszellem-jó teljesítmény-Messi nélküli teljesítmény-lehet hogy rossz teljesítmény a selejtezőkön
shevy
Capitá del Barça

2008.08.06. 16:33:24

mi köze van az igazolásainkhoz, hogy Messi visszajön-e vagy marad????
Lezárt