Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.08.07. 21:26:34

gekkodan írta:mivel egész nyáron azt hangoztatták, hogy Eto'o nem kell, ezek után nem élek álomvilágban, hogy csak mert megtartjuk, rögtön Ő fog kezdeni minden meccsen, pedig FORMA ALAPJÁN ez lenne a jó.
Gekkodan!

Ha ezt tegnap írod,igazat adok neked.De, ma már nem feltétlen gondolom így.Ugye,a NY ellen,először volt kezdő Eto'o.Nálam ez annyit jelent,hogy Guardiola jó edző.Mert amikor kell,hajlandó a kompromisszumra,vagyis valszeg meggyőzte Eto'o előszezonba nyújtott teljesítménye.Amíg egészséges és így kergeti a bogyót,addig egészbiztos hogy játszani fog.Egyáltalán nem lepődnék meg,mondhatni biztos vagyok benne, hogy a jövő héten kezdeni fog.Ha nem így lenne,na akkor lepődnék meg.Remélem nem fogok mellé.

Henry-s részbe pedig már egyet értünk.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.07. 20:52:12

Azért nem, mert nincs rá szükség. Egy dologról beszélünk. Ha pontosan elolvastad, amiatt mondtam, hogy Henry a kezdő Pepnél, mert tegnapot leszámítva (amikor 2-en voltak együtt pályán), rendre Henry kezdett. És még valami: mivel egész nyáron azt hangoztatták, hogy Eto'o nem kell, ezek után nem élek álomvilágban, hogy csak mert megtartjuk, rögtön Ő fog kezdeni minden meccsen, pedig FORMA ALAPJÁN ez lenne a jó.

Másik vitás pont: Henry azért nem hivatkozhat erre, mert 1 éven keresztül ezek gyenge lábon álló érvek. Jó, hogy most fogadkozik, de eddig nem látom, hogy alappal tenné.

Valamint: azért nem hivatkozhat erre, mert névtől függetlenül, aki nincs formában annak padon a helye.

Ennyire egyszerű. Szerintem 80%-ban egyről beszélünk, max te bársonyosabban kezelnéd Henryt én meg nem. De ez lehet abból adódó, hogy türelmesebb ember vagy ilyen szempontból. Nekem a tavalyi év és az előszezon elég volt ahhoz, hogy padra tegyem, ha lenne erre lehetőségem.

És még valami: közös érdekünk és közös örömünk, ha formába lendül és boldog perceket okoz nekünk, valamint sikerekre vezeti a csapatot.

Már csak emiatt is 80%-ban egyezünk szvsz.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.08.07. 20:47:00

gekkodan írta:Egy formán kívül játszó játékosnak padon a helye. Nincs kifogás arra, hogy beilleszkedés, más bajnokság, magánéleti gondok, sérülés, stb. Erre egy Henry nem hivatkozhat.
Már az előbb is leírtam,hogy mindenki a teljesítménye alapján érdemelje ki a helyét a kezdőben.Szóval igen,egy rosz formában lévő játékosnak a padon a helye.A következő mondatoddal nem értek egyet.Mi az hogy egy Henry ilyen problémára nem hivatkozhat?Ő nem ember?A beilleszkedési és egyéb gondokra,nemcsak Henry,BÁRKI hivatkozhat.Elismertem, hogy a tudásához képest kevés volt az előző szezonba.Fel is dobtam,pár okot, amihez visszavezethető volt a forma esés.Azt meg nem igazán értem,honnan vetted,hogy Henrynak kezdenie kéne...és főleg Eto'o kárára.Ilyet egy szóval se mondtam.A Kameruni helyét senki(legalábbis Én biztos nem) kérdőjelezte meg.Pep se említette egy szóval se,hogy a Francia tuti kezdő lesz ebben szezonba,csak annyit mondott,hogy leginkább a saját posztján veszi majd számításba.Tehát,ha Eto'o el is ment volna,akkor sem lett volna fix kezdő,gondolom az új kincessel rotálták volna egymást.
Itt a móka arról szólt,hogy Te már azt is megkérdőjelezted,hogy Henry cserének megteszi e.Ez meg,elég merész dolog.
De,csak a Te kedvedért,a kezdő nálam:
Valdés-Alvés-Puyol-Marquez-Abidal-Touré-Xavi-Iniesta-Messi-Hleb-Eto'o
Amint látod,ebbe nincs bent Henry.Egyelőre.

Na,de ezzel most ezt a témát részemről lezárom.Valszeg,egyikünk se fogja tudni meggyőzni a másikat.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.07. 19:58:30

Varga Tamás írta:"Szövegértelmezés: elégtelen.
Ülj le!" :lol:
Mintha ezt már hallotam volna. csakhogy az helyesírás vokt :lol:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.07. 19:58:13

Dos Santos írta: ...
Dos Santos kolléga!

Idáig nem Neked írtam, de most Neked írok.

Válaszom a következő: Henry formahanyatlásáról kialakított véleményemnek semmi, de semmi köze Eto'o-hoz. Az egy más tészta, átmész az Eto'o topicba és megnézed, mert leírtam elégszer. Persze csak, ha van kedved.

Henryvel kapcsolatban is leírtam itt lent mi zavar, de összeszedem 1 mondatban: 1 éve formán kívül játszik, 31 éves, nem érte meg idehozni, magához hasonlítva elég nulla amit itt csinál. A második mondatom a következő: azért, mert Laporta már 2004-ben Henryról álmodozott, nem kötelezi a szakvezetést arra, hogy rossz forma esetén is ő legyen a sztárcsatárunk. Azt írtam, ebben bízom, hogy Pep majd rájön, bár szerintem Txikiék fogják a kezét a kérdésben.

Egy formán kívül játszó játékosnak padon a helye. Nincs kifogás arra, hogy beilleszkedés, más bajnokság, magánéleti gondok, sérülés, stb. Erre egy Henry nem hivatkozhat.

És mivel jelenleg a támadóink közül Eto'o nyújt klasszist, nem pedig Ő, így Henrynak padon a helye, ahogy mindenkinek, aki nem hozza a szintet, névtől, múlttól és kifogásoktól függetlenül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.08.07. 19:58:55-kor.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.07. 19:56:31

"Szövegértelmezés: elégtelen.
Ülj le!" :lol:
Kép
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.08.07. 19:52:33

gekkodan írta:Egy szónak is száz a vége: mélységesen elítélem, hogy csak, mert az elnök kedvence, ő a kezdő Pepnél és nem Eto'o (kivéve tegnap). Maradjunk annyiban, hogy Henry ülljön le a padra és legyen Eto'o cseréje, ha pedig csereként rendszeresen rúgdossa a gólokat, akkor lehet gondolkodni azon, kezdjen-e.

Nem kell ide Shevcenko szindróma.
Gondolom,ezt nekem írtad.
Nos egyet értek veled,mindenki a teljesítményével vívja ki a kezdő tagságot.Ezzel nincs is semmi probléma.Nem is értem,hogy ezt miért jegyezted meg.A mondandóm lényege,mindössze az lett volna,hogy több van benne,mint amit a tavalyi szezonba mutatott.És ezt ki is kell/ki is fogja hozni magából.

Tul képpen,abból,ahogy írsz,nekem az jön le,hogy Te Henryt okolod azért,mert Txiki napszúrást kapott és mindenáron el akarja hajtani Eto'o-t.,Pedig erről igazán nem a Francia tehet.
szajko
Director del Fútbol

2008.08.07. 19:31:11

gekkodan írta:Egy szónak is száz a vége: mélységesen elítélem, hogy csak, mert az elnök kedvence, ő a kezdő Pepnél és nem Eto'o (kivéve tegnap). Maradjunk annyiban, hogy Henry ülljön le a padra és legyen Eto'o cseréje, ha pedig csereként rendszeresen rúgdossa a gólokat, akkor lehet gondolkodni azon, kezdjen-e.

Nem is fogalmazhattam volna meg szebben! :P:D
Teljesen egyet értek veled! :wink:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.07. 19:27:40

Egy szónak is száz a vége: mélységesen elítélem, hogy csak, mert az elnök kedvence, ő a kezdő Pepnél és nem Eto'o (kivéve tegnap). Maradjunk annyiban, hogy Henry ülljön le a padra és legyen Eto'o cseréje, ha pedig csereként rendszeresen rúgdossa a gólokat, akkor lehet gondolkodni azon, kezdjen-e.

Yaya Touré - a szikla.

Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.08.07. 19:19:50

gekkodan írta:...
A mondandód első felével,annak ellenére,hogy Henry az egyik kedvenc játékosom,egyet kell értenem.A vége viszont ne haragudj,de jó nagy hülyeség.Mi az,hogy még cserének se lenne már jó?Új csatárt akarsz?Be.zarás.Bakker,Én is többet vártam tőle-talán már tényleg nem a régi-,de még tavaly is összehozott 19 gólt(ami javítsatok ki ha tévednék,de mind akció gól volt...),meg 10-en x gólpaszt.Pedig,ezer sebből vérzett már akkor is.Nem csak Ő,a csapat is.
Ehhez képest idén,
-már nem Ő az új gyerek,akinek be kell illeszkedni
-van megfelelő fizikai felkészítés
-ahogy hallom,Peptől a taktikai utasítások se állnak távol
-az alapozást ezúttal (úgy néz ki..)sérülés nélkül végig tudja csinálni
-túlnyomórészt,a posztján számolnak vele(még ha nem is feltétlen stabil kezdőként)
-plusz,ami nem elhanyagolható tény,idén már egy motivált csapat áll mögötte

Úh minden adott ahhoz,hogy egy a képességéhez megfelelő szezont hozzon össze.Tény,az előszezon alatt eddig nem jött ki neki a lépés,de semmiképp nem írnám még le.Remélhetőleg a tétmeccsekre,már sikerül meggyőznie a CR-t,hogy adja el neki a góllövő csukáját.Ha összejön a biznisz,csalódott lennék,ha 25-30 gól alatt termelne.Persze minden sorozatot beleértve.
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.07. 18:28:26

Klónoztassuk Etoot meg messit mint abban a ronis reklámban :lol: :lol: :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.07. 18:24:41

Van igazság abban, amit mondasz, de a ebben a Barcában egy támadónak nem elég csak jónak lenni. Ahogy te is irtad, kevés gólt kapunk, az utóbbi időszakban inkább a lőtt gólokkal volt a probléma, és ehhez klasszis csatár teljesitmény kell.
Amugy a statisztikája nem rossz, és valóban voltak jó meccsei is, de nagyon sok olyan meccs volt, melyen momentuma sem volt. Én már elégedett lennék, ha stabilizálná a formáját, és a meccsei 3/4-én ugy játszana, mint a tavalyi jobb meccsein.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2008.08.07. 18:40:52-kor.
menczel
Entrenador del Barça

2008.08.07. 17:57:12

szerintem egyszerüen ö egy jó csatár jó teljesitménnyel. a "gond" hogy igen közel van hozzá az összehasonlitási pont vagyis eto'o. de el kell fogadni: eto'o világkallszis top3 csatár, henry pedig ma már csak szimplán jó. ettől függetlenül amennyivel többet játszik kint a bal oldalon sztem ha feltornássza 50% ra a golarányát és ugyanennyi assistot ad akkor nemhogy nem szolhatunk hanem kifejezetten meg kell becsülnünk.

és számomra nyom a latban ahogy harcol pl ma is visszafutott, labdát csent, becsuszott,küzdött.

(ha a két szélsönek megvan az 50% os arány és a kcs-nak a 1/1 es golarány akkor az meccsenként 2 golt jelent a többieket, cseréket nem számitva. mivel a védelem évek ota kevesebb mint 1,5 golt kap meccsenként ezért egy ilyen arányt elérő csapat biztosan bajnok)
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.07. 17:49:26

Nem is azt mondjuk, h nem lehet jó, hanem, h az eddigi teljesitménye kevés. Tamás, amúgy én Bojan statisztikájára is kiváncsi lennék...mert ha Henry, és Bojan is folytatja a megkezdett utat, akkor könnyen lehet, h még Bojan is Henry elé kerül majd :roll:
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.07. 17:44:12

Hát ez tényleg elég tragikus. Nem nagyon hozza a formáját a gyerek, de azért még a kispadon nyugodtan elücsöröghet, aztán ki tudja? Még akár meg is lepődhetünk egyszer amikor beállítják. De erre elég kicsi az esély.
adja az isten....
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.07. 17:39:43

Rendben.
Eto'o: 28 m / 18 gól / bajnokin: 18/16
Titi: 47 m / 19 gól / bajnokin: 30/12 + 10 assists (8 bajnokin)
Az asszisztok rendben vannak, viszont a gólátlaga tragikus. Nem messze, hanem fényévekre van Arsenalos pályafutásától.
Eto'o 64,3%-os, Henry 40,4%-os teljesítményt nyújtott. Nagyon zsenge.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.07. 17:33:29

Nemcsak, h drága Larsson utódnak, de a teljesitménye se olyan, mint az öregé volt. Ő volt az egyetlen, akinél nem éreztük meg anno az Afrika kupa alatt Etoo hiányát, mert ő télleg tudta pótolni a góljaival, és a játékával. Tavaly viszont iszonyatosan hiányzott Etoo...
barca99
Llegenda del Barça

2008.08.07. 17:28:45

Nehogy már ne számítson, hogy egy balszélső hány gólpasszt ad! Ekkora ökörséget hogyan lehet leírni? Ha valaki a szélen játszik, akkor az elsődleges feladata kiszolgálni a csatárt, és utána jöhetnek a góljai. De nem is értem eleve a felvetést... attól, hogy a posztja csatár, még nem azt játszik. És most ne kevejük ide, hogy ha középen játszott, akkor se ment neki. Aki szélen játszik, az más taktikai utasítást kap. Szerintem.

Mellesleg soha nem fogom megérteni a kettős mércét. :cry: Ha vkinek vánszorog a labdája, azt jegyezzük fel, és emlegessük, de ha vki csak az álló labdából eredményes, az nem számít.

Ha meg már nagyon boncolgatnánk ezt a mikor van szerencséje és mikor nem, akkor illene a sok kapufát is számon tartani.

Abban igazat adok, hogy az Arsenalos szinttől messze van, és Larsson utódnak meg drága, de el kell fogadni, hogy nem fog már úgy varázsolni, mint régen. És a tavalyi 20 gólja mellett ő adta az egyik legtöbb assistot. Ne hogy már ez mellékes információ legyen.

Viszont abban szerintem egyetértünk, hogy egyelőre nem fér be a kezdőbe, és kell egy épkézláb balszélső.
orska
Jugador del Barça

2008.08.07. 17:25:34

Nagyon gyenguc már megint, sajnos. Egyszerűen érthetetlen, hogy ennyi meccsen sem tud betalálni. Pedig zseniális játékos (volt?) és még nem is igazán öreg. Nagyon kíváncsi vagyok hogy mire megy idén a bajnokságban. Ez eddig megint édeskevés.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.07. 17:01:20

Amit az elmúlt egy évben bemutatott, egy szó jutott róla eszembe: CSALÓDÁS. Ilyen gyenge teljesítményt tőle nem tudok elfogadni, ennyi delláért. Engem nem érdekel, hogy hogyan passzol, hány gólpasszt ad, hanem egy dolog érdekel: mennyi gólt lő. Ez pedig kevés, ennyi helyzetből. Ha egy Segunda División-szintű csapatok ellen nem tudott gólt lőni - tudom, egyet lőtt, de az is akkora malac volt, hogy szinte már vánszorgott -, akkor mi lesz a rangadókon, és a középcsapatok ellen. Nagy hiba volt leigazolni egy pályafutása nadírja felé tendáló volt világsztárt leigazolni. Az sem érdekel, ha a saját kapujánál téblábol, mert neki nem az a feladata. Hanem a góllövés. A többi csak süketelés. Nagy hiba volt leigazolni.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.07. 16:53:43

Csak nincs ha, mert akkor mindenkire mondhatnánk ezt, h jó lett volna, csak nem volt szerencséje. Meglátjuk mi lesz, a tavalyi teljesitményénél mindenesetre több kell már idén :!:
mr.
Jugador d'estrella

2008.08.07. 13:15:27

Az tény hogy nem lövi be a helyzeteit de az egyik leghasznosabb játékos!
Az is igaz hogy nem elég ha a legtöbb gólpasszt adja(bár nem tudom pontosan de kb.)
Szerintem nem kell aggódni a bajnokságban majd befele pattanak a labdák.
Ha meg idén is "szenved" akkor mehet.
Egyébként ha tavaly szerencsésebb lett volna 30 gólnál meg sem áll!(és akkor mindenki istenítené)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.07. 13:12:52

tudomka958 írta:na már látom megvan az idei feketebárányunk!
tavaly dos santost volt sikk csesztetni idén henry kapja ezt a hálátlan szerepet...
nem kéne megvárni néhány tétmeccset...?
Nincs fekete bárány. Egyszerűen magasak az elvárások vele szemben, mert leigazolásakor még bőven a világ legjobb támadói között volt, ráadásul ezt a mutatói is igazolták. Idehoztuk elég komoly pénzért, komoly fizetésért, ráadásul már 31 évesen.

Ehhez képest tavaly árnyéka volt önmagának. Tegnap már mondtam, Henryt saját magához mérem, nem máshoz. Tőle pedig az elmúlt 1 év teljesítménye kevés. Hivatkozott a sérülésre, a magánéleti gondjaira és arra is, hogy Rijkaard nem ott játszatta, ahol kell. Ennek eredményeként bő 2x annyi meccsen összehozott annyi gólt, mint a komolyabb sérüléssel bíró Eto'o 18 meccsen.

Nem gondolom, hogy fekete bárány lenne csak azért, mert 1 éve csak várunk, hogy hozza AMIT TUD. Valószínűleg neki az Arsenal volt a csapat, Wenger az edző és a Premier League a bajnokság. 27-28 évesen biztos könnyebben ment volna neki az átszokás, de ennek most egyre kevesebb az esélye, 31 évesen. LG-nek pedig igaza van, nem mentség az sem, hogy hol játszik. Ekkora képességekkel a balszélen is tudni kéne, nem pedig sírni, csinálni, meghalni a pályán.

Lassan kezdek megijedni, hogy kéne még egy csatár cserének, mert Eto'o maradása esetén sem biztos, hogy Henry megfelelően fog kiegészíteni, Bojan pedig hatalmas tehetség, de még nem lehet 45 meccsen keresztül rá tervezni.

Yaya Touré - a szikla.

LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.07. 13:12:38

De, meg kéne várni, ez igaz, majd meglátjuk, mi lesz. De nekem eddig hasonló szitunak tünik, mint Sevcsenko Chelseabe igazolása...a főnök kedvence volt, ezért meg kellett venni, a szerencsétlen edzőnek meg akarata ellenére játszatnia...
norbert55
Entrenador del Barça

2008.08.07. 13:10:16

De.Én is ezt mondtam h a tétmeccseken dől el minden.Csak az előjelek nem vmi jók.De attól még lehet neki jó szezonja.
Lezárt