2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Átálítottad már nyári időszámításba az órádat a profilodban?menczel írta:ugy vettem észre hogy a forum ajánló órája illetve magában a forumban az idöpont ami az elküldés idejét mutatja, 1óra eltérésben van
Tegnap még 22:00h volt a hivatalos.Replay írta:Xavi interjút kérem szépen (tudom, nem kivánságmüsor)
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Ja és hivatalos oldal szerint 21.45-kor lesz a BL meccs.
Lényegében összegezték a felkészülési meccseket és a keretbeli változásokat, de nem olvastam végig...fcbarca10 írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 02765.html
Ezt a cikket nem akarjátok lefordítani?
Mert sztem nem lenne rossz egy kis statisztika az előszezonról.
ha normálisan kérdeztek akkor vagy normálisan válaszolok vagy nem válaszolok. ennyi NOOBPerrero írta:OLVASS VISSZA PÁR HSZT, HA LEZÁRULNAK AZ ÁTIGAZOLÁSOK AKKOR FRISSITIK!!!!Dawe írta:Nem szemrehányás képpen mondom, de már sokan mondták hogy a játékoskeret még mindig a régi!
Legközelebb finomabban, mutasd meg, hogy különb vagy.>BlAuGrAnA HeArT< írta:Sziasztok fiúk! Először is elnézést szeretnék kérni amiért 1 csúnya szó elhagyta a számat a Barca vs real topicban és amiért ki lettem tiltva ( lluisllach89 vok). Ne haragudjatok pls, csak saját érveim szerint védtem szeretett csapatomat, ám megszegtem 1 picit a fórum szabályát, ezért csináltam új nicket. Ezért bevallom és meg szeretném kérdezni( nem mint az a realfans.gportalos srác..) h meg tudtok nekem bocsájtani? Mert ha nem nem írok többet. Válaszotokat várom. Peace
Elvileg az átigazolási időszak lejárta után.Valdés87 írta:Helló srácok!
Meg szeretném kérdezni, h mikor fogjátok megújítani a játékoskeretet???
Udv. Robi
Csak 1 hetes a bann, utána írj Enriquenek hogy engedjen vissza a régi nickeddel.>BlAuGrAnA HeArT< írta:Sziasztok fiúk! Először is elnézést szeretnék kérni amiért 1 csúnya szó elhagyta a számat a Barca vs real topicban és amiért ki lettem tiltva ( lluisllach89 vok). Ne haragudjatok pls, csak saját érveim szerint védtem szeretett csapatomat, ám megszegtem 1 picit a fórum szabályát, ezért csináltam új nicket. Ezért bevallom és meg szeretném kérdezni( nem mint az a realfans.gportalos srác..) h meg tudtok nekem bocsájtani? Mert ha nem nem írok többet. Válaszotokat várom. Peace
Más is panaszkodott de megmondták a modik hogy az idény kezdéséig várnak vele mert nem tudják hogy alakulnak még a dolgok és ha elkezdődik megcsinálják az egészet egybe(remélem jól emlékszem ha nem akkor bocs)gekkodan írta:Hello!
Biztos elhanyagolható információ, de azért szerintem fontos, hogy a Játékoskeretnél elég elavultak az infok. Tudom, hogy sok munka megcsinálni újra, de első lépésként bőven elég lenne levenni pár ember (Rijkaard). Egyébként pár játékos profiljának megírásában szívesen segítek, PÜ-ben elértek.
üdv.