2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Semit-nek is nagy küzdeni akarása van mondjuk melyik töröknek nem , minden dicséretet megérdemel !!! + a másik új török csillag Arda Turan az is egy nagy fickó , nagy tehetség szerintem .LG írta:Sztem jól teszik a fiatalok, h kimennek, ugy valóban nagyra vihetek. Az NB1ben olyan egy fiatal tehetségnek, mint egy csecsemőnek a kiskádban fejlődniel fuero írta:Fantasztikus volt a két mecs alatt az MTK![]()
De különben a hozzáálláson kéne változtatni, mármint a vezetőkén. Magyar szinten egy ütőképes csapatot összetudnak rakni minden évben. De a "nagy" felfedezetteket egyből eladják és így esélytelenül vágnak neki a nemzetközi porondnak. Nem hülyék vannak ott. Ebből több pénz jön be nekik, hogy a fiatalokat továbbadják külföldre, minthogy megtartsák őket azt 1 fordulón továbbverekedjék magukat. Pénz, pénz, pénz!!!
De mint tudjuk a vér nem válik vízzé...Nem tud nőni.
Hallom aúgy Semit guritott egy 4-st az MTK-nakHa jól emlékszem ő egyenlietett az EB-n a Horvátok ellen. Jól emlékszem
Igen 120on akárhányadikban... Meg németek ellen is 2-1nél 85. körül csak akkor kaptak még1et. De a szpíker azt mondta 1-0nál Semihre h lehet h rúgott 1 gólt de nincs jó napja. Mondjuk jah utána még 3at rúgott...LG írta:Sztem jól teszik a fiatalok, h kimennek, ugy valóban nagyra vihetek. Az NB1ben olyan egy fiatal tehetségnek, mint egy csecsemőnek a kiskádban fejlődniel fuero írta:Fantasztikus volt a két mecs alatt az MTK![]()
De különben a hozzáálláson kéne változtatni, mármint a vezetőkén. Magyar szinten egy ütőképes csapatot összetudnak rakni minden évben. De a "nagy" felfedezetteket egyből eladják és így esélytelenül vágnak neki a nemzetközi porondnak. Nem hülyék vannak ott. Ebből több pénz jön be nekik, hogy a fiatalokat továbbadják külföldre, minthogy megtartsák őket azt 1 fordulón továbbverekedjék magukat. Pénz, pénz, pénz!!!
De mint tudjuk a vér nem válik vízzé...Nem tud nőni.
Hallom aúgy Semit guritott egy 4-st az MTK-nakHa jól emlékszem ő egyenlietett az EB-n a Horvátok ellen. Jól emlékszem
Sztem jól teszik a fiatalok, h kimennek, ugy valóban nagyra vihetek. Az NB1ben olyan egy fiatal tehetségnek, mint egy csecsemőnek a kiskádban fejlődniel fuero írta:Fantasztikus volt a két mecs alatt az MTK![]()
De mint tudjuk a vér nem válik vízzé...
Fáradsz öregszel Te is...barca99 írta:Akkor 8.
Aha. Szerintem is. Pool-Chelsea 1-1 2-3 Mu-Barca 0-0 1-0. Nem ez volt?Bányász írta:Nem biz.Sajnos a legjobb négytől ütött el minket a MU.danko94 írta:A legjobb 4 közt nem a MU, Pool,Chelsea és a Barca vt????barca99 írta:Azért ez a sehol nem jegyzett Fener tavaly a kétszeres UEFA-győztes Sevillát búcsúztatva ment a legjobb 4 közé a BL-ben...![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champ ... ue_2007-08Bányász írta:Nem biz.Sajnos a legjobb négytől ütött el minket a MU.danko94 írta:A legjobb 4 közt nem a MU, Pool,Chelsea és a Barca vt????barca99 írta:Azért ez a sehol nem jegyzett Fener tavaly a kétszeres UEFA-győztes Sevillát búcsúztatva ment a legjobb 4 közé a BL-ben...![]()
Nem biz.Sajnos a legjobb négytől ütött el minket a MU.danko94 írta:A legjobb 4 közt nem a MU, Pool,Chelsea és a Barca vt????barca99 írta:Azért ez a sehol nem jegyzett Fener tavaly a kétszeres UEFA-győztes Sevillát búcsúztatva ment a legjobb 4 közé a BL-ben...![]()
A legjobb 4 közt nem a MU, Pool,Chelsea és a Barca vt????barca99 írta:Azért ez a sehol nem jegyzett Fener tavaly a kétszeres UEFA-győztes Sevillát búcsúztatva ment a legjobb 4 közé a BL-ben...
Úgy értettem hogy a sztárcsapatokhoz képest hol vannak(Pl: BArca, Pool,Milan,MU,Chelsea stb.) és ezekhez képest sztem ott vannak szal nem igazi sztárcsapat és mégis itthon 0:5....Bányász írta:Azért a béka feneke alatt az elég erős túlzás...danko94 írta: Pedig a törökök hol vannak klubszinten????A béka feneke alatt és mégis simán elintézik az MTK-t idegenben egy ötösse:
A Fener tavaly nagyon menetelt és idén is sokat kinézek abból a csapatból.És azért a Galatát meg a Besiktast se szokták leírni.Nem igazán szeret senki török csapattal játszani szerintem...
Hát ja ne feledjük a későbbi döntős chelsea is épp,hogy csak továbbjutott rajta megszorongatták a chelseat is...főleg most,hogy még erősítettek is szép kis csapat vált belőlük...nem lenne jó ha most a barca megkapta volna BL selejtezőbe...Bányász írta:Azért a béka feneke alatt az elég erős túlzás...danko94 írta: Pedig a törökök hol vannak klubszinten????A béka feneke alatt és mégis simán elintézik az MTK-t idegenben egy ötösse:
A Fener tavaly nagyon menetelt és idén is sokat kinézek abból a csapatból.És azért a Galatát meg a Besiktast se szokták leírni.Nem igazán szeret senki török csapattal játszani szerintem...
Azért a béka feneke alatt az elég erős túlzás...danko94 írta: Pedig a törökök hol vannak klubszinten????A béka feneke alatt és mégis simán elintézik az MTK-t idegenben egy ötösse:
Elég nagy csapás a magyar focinak!!!! Pedig a törökök hol vannak klubszinten????A béka feneke alatt és mégis simán elintézik az MTK-t idegenben egy ötössel...Kicsit elkéne gondolkozni hogy jól megy e ez így. Pár éven belül már a második súlyos csapás amit nem európai sztárcsapatok mérnek csapatainkra(Vaduz-UTE). Na meg az is hogy a magyar bajnoknak nincs UEFA szabványnak megfelelő stadionja ez is elég nagy vicc...hejnekem írta:mtk - fener 0:5... összesítésben 7:0![]()
Szépen legyőzte a Krakkó a Beitart,de semmi gond a Barca akkor is veri majd kb ien simán őketDiego10 írta:Wisla Krakow-Beitar Jerusalem 5-0
A Győr-Zestafoni meccs 1-1 lett.Drigo írta:Akit érdekel a Győr UEFA Kupás "menetelése", azok megtekinthetik a tekintélyes Zestafoni elleni párharc összes gólját:
Győr - Zestafoni 1-0
Zestafoni - Győr 1-2
Valamint a Bajnokok Ligája selejtező sorsolását