Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
De.Perrero írta:innen nyulták MatatŐ nem madridi volt
1 meccs miattMost megy az Eurosporton a brazil-belga meccs fevételről és életemben először látom Hernanest.Csinált néhány szép cselt, aztán rugott egy akkora gólt, h tátva maradt a szám.Ha így tud,akkor inkább őt venném meg, mint Silvát.
Igen, az utóbbi időben majdnem minden nap megjelent egy cikk a sport, a marca illetve az elmundodeportivo honlapján Silva átigazolásáról illetve Eto'o maradásáról. Jellemző, ha nincs is igazi hírek, akkor gyorsan gyártani kell valamit...Perrero írta:T.köm tele van már basszus, HA valami felbukkan, és hihető, akkor olvasható lesz itt is.. addig meg csak teleirkáljátok ezt a topikot az ilyenekkel... várjatok, várjatok..
Így is Matát már lenyúlták innen.Az a baj, h olyan jó lett az utánpótlás, h az embernek fáj a szive ellátni innen Európát profi fiatal(olcsó) labdarúgókkal.Valbali írta:Nekem úgy tűnik, hogy a Valencia pénzt+Jeffrent akarja Silváért.henry&eto írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 37025.html
hali!ezt is legyen szives valaki fordítani!!
Lesz sztem 1.10 vagy 1.05-ös szorzó.MessiFan írta:simáán.maxilopez írta:Hello!
Bocsi hogy ide írom segítsetek már szerintetek merjek 5 rugót tenni a bl odavágóra?
simáán.maxilopez írta:Hello!
Bocsi hogy ide írom segítsetek már szerintetek merjek 5 rugót tenni a bl odavágóra?
Jeffrent?Valbali írta:Nekem úgy tűnik, hogy a Valencia pénzt+Jeffrent akarja Silváért.henry&eto írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 37025.html
Ám legyenValbali írta:Nekem úgy tűnik, hogy a Valencia pénzt+Jeffrent akarja Silváért.henry&eto írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 37025.html
Nekem úgy tűnik, hogy a Valencia pénzt+Jeffrent akarja Silváért.henry&eto írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 37025.html
Hülye vagyok angolból lefordítanád nekem...xD
mi az h szogezzuk le? te vagy laporta? mintha ez aranyszbaly lenne h a ket csapat kozott nincs igazolas... vicces vagy nagyon...szögezzük le hogy nem igazolunk madridbol tehát csak elméleti szinten lenne lehetséges.
Ha jól tudom Sylvinhoval csak egy évet hosszabbítottunk, Abidal mellé jövőre úgyis kellene valaki, hogy azon a poszton is legyen verseny.menczel írta:szögezzük le hogy nem igazolunk madridbol tehát csak elméleti szinten lenne lehetséges.LG írta:Egy kicsit off, mert igazából nem téma, csak látom itt vki megemlitette Drenthe nevét. Sztem nagyon ügyes, tehetséges játékos, azért messze nem Ronaldinho klón, engem inkább picit Davidsra emlékeztet, bár más poszt, csak a stilus hasonló, megvan benne a kellő agresszivtás, ügyes, technikás. A RM-ban eddig nem jutott sok szóhoz, ha jól tudom, nem jött ki Schusterrel, de már rendezték a dolgot, szóval nincs szó róla, h távozna. Én sajnálom, h nem jött hozzánk, pedig a Barca volt álmai csapata. Pedig most milyen jó lenne, cserének a bal oldalraBár tavaly Gio meg Dinho mögé nem kellett volna, de ha várt volna 1 évet...
tavaly amikor drenthe nagyot alakitott a hollandokkal az u-21 es tornán és felfigyelt rá mindenki akkor azt nyilatkozta hogy hozzánk akar jönni de madridba ment mert mi pont akkor igazoltuk le abidalt és itt volt még sylvinho is. (klubjában és válogatottban is balbekket játszott) A margitban feljebb tolták és bal oldali kp-t játszott meg néha bal bekket mikor marcelo nem tudott játszani. de semmiféleképpen nem bal oldali támadó.
szögezzük le hogy nem igazolunk madridbol tehát csak elméleti szinten lenne lehetséges.LG írta:Egy kicsit off, mert igazából nem téma, csak látom itt vki megemlitette Drenthe nevét. Sztem nagyon ügyes, tehetséges játékos, azért messze nem Ronaldinho klón, engem inkább picit Davidsra emlékeztet, bár más poszt, csak a stilus hasonló, megvan benne a kellő agresszivtás, ügyes, technikás. A RM-ban eddig nem jutott sok szóhoz, ha jól tudom, nem jött ki Schusterrel, de már rendezték a dolgot, szóval nincs szó róla, h távozna. Én sajnálom, h nem jött hozzánk, pedig a Barca volt álmai csapata. Pedig most milyen jó lenne, cserének a bal oldalraBár tavaly Gio meg Dinho mögé nem kellett volna, de ha várt volna 1 évet...
csakhogy ide nagyon kevés ember érkezett már eleve sztárként. persze, a minőségi játékosok alapvetően sztárok, de nem hiszem, hogy zambrotta vagy thuram érkezése bontotta meg a csapategységet. henry is amikor megjött, már rég nem stimmelt semmi.LG írta:Akkor sem kell sztárcsapat. Florentino Perez megpróbált egyet csinálni, belebukott, de mi is láthattuk, mi lett a szeretett csapatunkal, mikor túl sok lett a sztár...Meg a Dream Team se csak sztárokból állt, ott is megvoltak a jó munkás emberek, a zongoracipelők.
én meg nem, semmivel sem jobb, mint gudjohnsen. sőt, az izlandi legalább nem egy rinyapina hisztikirály. ha fizetnének sem kellene. baptista egy nulla, évek óta semmit sem mutatott, csak baj volt vele mindenhol. lőtt egy nagy gólt a nou campban, és máris azt hitte, hogy abból megélhet. egy hatalmas vicc az az ember.mr. írta:5 milláért énis elfogadnám cserénekLaza írta:12millá-ért Baptista nekunk is jo lenne nem?remek csere lenne...
Dream Team III. esetleg mert a 2 az a crujjf féle Guardiola sztojkov és romarios-s csapat volt:) csak ugy felvilágositás képpen:)))drebin írta:miért ne pénz van és itt lehetne a Dream Team 2 hisz világrekordot tartunk a bérletesek vagy a pártoló tagok számát illetően pl. Elképesztő reklámértékű játékosok vannak a csapatban mondjuk Messi aki miatt egész Argentína Barca szurkoló!
igen , nagyon jól mondod. Technikás játékos majdnem olyan mint Davids, és a hozzá állása páratlan , fellökni is nehéz ha egyszer megindul !!! Jó játékos jó lett volna a barcába .LG írta:Egy kicsit off, mert igazából nem téma, csak látom itt vki megemlitette Drenthe nevét. Sztem nagyon ügyes, tehetséges játékos, azért messze nem Ronaldinho klón, engem inkább picit Davidsra emlékeztet, bár más poszt, csak a stilus hasonló, megvan benne a kellő agresszivtás, ügyes, technikás. A RM-ban eddig nem jutott sok szóhoz, ha jól tudom, nem jött ki Schusterrel, de már rendezték a dolgot, szóval nincs szó róla, h távozna. Én sajnálom, h nem jött hozzánk, pedig a Barca volt álmai csapata. Pedig most milyen jó lenne, cserének a bal oldalraBár tavaly Gio meg Dinho mögé nem kellett volna, de ha várt volna 1 évet...