egyébként a legkevésbé se értem, hogy miért mondjátok -nem is kevesen-, hogy kész a keret, nincs szükség Silvára. azt tudjuk, hogy a Barca általában 4-3-3-at játszik, egy középcsatárral, és két támadó szélsővel. a jelenlegi keretben van két jobbszélső, mert bár ballábas Messi, de ott játszik, és Hleb, és van négy, alapvetően középső középpályás, akik közül Yaya is Keita inkább védekező, Xavi szervező, Ini meg játszhat szélsőt is, de nem az az igazi posztja. => tehát: nincs igazi balszélső.
az előző szezonban Henry játszott ott, nem is ment neki, és a csapatnak se. ráaásul nagyon cseréje sincs. (Hleb játszhat balon, de ő is inkább jobbszélső.) per pillanat nemhogy szükség lenne Silvára, szerintem egy lyukas posztot tömne be az ő leigazolása. a középpályán meg jó, hogy van merítési lehetőség, lehet rotálni. mellesleg Henry most se villog, és a bajnokságban meg a BL-ben nem Chivas vagy Dundee-szintű csapatok ellen kell játszani, ez gondolom magától értetődő. szóval jöjjön csak Silva

!
(amúgy én örültem volna D. Capel vagy akár Guardado leigazolásának is, de hát ők nem kerültek szóba. mindesetre szvsz az tuti, hogyha elengedünk egy balszélsőt (R10), és nem veszünk másikat, de a játékrendszert tartjuk, akkor lesz ott egy olyan poszt, amit valaki csak vészmegoldásként tud bejátszani. ez lazán elmegy a Simagöröngyösi Hanyatlásnál az nb6-ban, de egy olyan csapatnak, amely komoly címeket akar nyerni, kell, hogy legyen mindenhol minőségi játékosa.)