Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1, Hát mi a sofőrökkel dumáltunk, és ők mondták, h mindennap járnak a buszok.Bányász írta: Én megnéztem orangeways honlapját és ott azt dobta ki a gép,h szerdán van busz ki és csak pénteken vissza...de lehet valamit félrenéztem,mert Szandi azt mondta minden nap jár busz..
Szóval csak annyit akartam,h akkor 2 estére kellene szállás is....
Azta.Bogi63 írta:A halál megváltás annak aki megfelelően él.
mivel nem maradt sok idő hátra a meccsig, lécci mondjatok vmi pontosat, mert igy csoportosan tuti mennék!vissza fele csak szombaton van busz amiket én láttamBányász írta:Én is említettem a túrát de az enyimére nem reagált szinte senki...barca99 írta:http://wislakrakow.com/www/showarticle. ... leid=18709
Így hajnal egy körül nem akarok hülyeséget írni, ezért betettem a linket, nézzétek meg.![]()
De ha jól értem 10-18.000 Ft-os jegyek lesznek a Wisla - Barca meccsen.
Viszont mint látom téged is mozgat a dolog...
Én megnéztem orangeways honlapját és ott azt dobta ki a gép,h szerdán van busz ki és csak pénteken vissza...de lehet valamit félrenéztem,mert Szandi azt mondta minden nap jár busz..
Szóval csak annyit akartam,h akkor 2 estére kellene szállás is....
Én is említettem a túrát de az enyimére nem reagált szinte senki...barca99 írta:http://wislakrakow.com/www/showarticle. ... leid=18709
Így hajnal egy körül nem akarok hülyeséget írni, ezért betettem a linket, nézzétek meg.![]()
De ha jól értem 10-18.000 Ft-os jegyek lesznek a Wisla - Barca meccsen.
Én is 14 év körüli vagyok, de amikor eddig istentől segítséget kértem, csak jó nagy bukta lett belőle. De erről tényleg felesleges vitatkozni.Bogi63 írta:A szüleim azt sem tudják, hogy nekem ilyen gondolatok egyáltalán megfordulnak a fejemben. Amúgy megemlíteném 14 éves vagyok, tehát önfejű és marhára netörődöm. De egyet tudok: Isten akkor is segít, ha valaki ezt nem veszi észre!
Felőlem öntheted,csak kicsit már zavart ez az Istenes téma meg a hites ezt tartogassátok otthonra és ha valaki megsértődik ezenBogi63 írta:Ellnézést drága uram, hogy kifejtettem szerény véleményem. Ezentúl becsület szavamat adom, hogy ha csak valaki kifejezetten meg nem kér rá, nem fogom gondolataimat feleslegesen túlcifrázott, glitterezett, és töménytelensok jelzővel telefodrozott mondatokba önteni.
A szüleim azt sem tudják, hogy nekem ilyen gondolatok egyáltalán megfordulnak a fejemben. Amúgy megemlíteném 14 éves vagyok, tehát önfejű és marhára netörődöm. De egyet tudok: Isten akkor is segít, ha valaki ezt nem veszi észre!Los Banditos írta:Van aki egész életéebn kitart mellette, mégse kap tőle egy kis segítséget se. Túl sok a magyarázkodás. Persze azokat az embereket nem lehet meggyőzni, akiket egész életükben ebben a hitben neveltek.Bogi63 írta:Isten megingat a hitünkben, hogy lássa mennyire tartunk ki mellette.
Az 5 éves kislány esetében el kell vonatkoztatni. Vedd a szüleit, rokonait stb. Ha ők elbuknak, akkor nem elég erős a hitük.
Az élet kegyetlen. Egyszer sem írtam, hogy könnyű lenne.
Vegyük Jób történetét. Szenvedett, a barátai elfordultak tőle, de kitartása miatt meggyógyult. Az élet fordulatai végül szépséget hoznak. A halál megváltás annak aki megfelelően él.
Van aki egész életéebn kitart mellette, mégse kap tőle egy kis segítséget se. Túl sok a magyarázkodás. Persze azokat az embereket nem lehet meggyőzni, akiket egész életükben ebben a hitben neveltek.Bogi63 írta:Isten megingat a hitünkben, hogy lássa mennyire tartunk ki mellette.
Az 5 éves kislány esetében el kell vonatkoztatni. Vedd a szüleit, rokonait stb. Ha ők elbuknak, akkor nem elég erős a hitük.
Az élet kegyetlen. Egyszer sem írtam, hogy könnyű lenne.
Vegyük Jób történetét. Szenvedett, a barátai elfordultak tőle, de kitartása miatt meggyógyult. Az élet fordulatai végül szépséget hoznak. A halál megváltás annak aki megfelelően él.