Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ramon Calderon elmondta, hogy Van der Vaart volt a Real első és utolsó igazolása... Ennyit erről... Nem vesznek már senkit, így Villat se.... Úgyhogy tök mindegy, ennek ellenére nem érzem azt, hogy sok esély lenne Silva leigazolására, pedig jó lenne mert így Henry tutira nyomulhatna középen...barcafan0911 írta:elég nagy az esélye hogy silvát nem adja el nekünk a valencia, mivel villát a realnak 50 milkáért hajlandók eladni így nem lessz szükségük több pénzre és nem adják oda silvát. A real ha most megveszi villát akkor betesz nekünk.
van bene valami,de erre 1megoldás van!minél előbb el kell hozni Silvát h mi toljunk ki reallal,mert akkor meg lehet hogy nekik nem adják el villat!!barcafan0911 írta:elég nagy az esélye hogy silvát nem adja el nekünk a valencia, mivel villát a realnak 50 milkáért hajlandók eladni így nem lessz szükségük több pénzre és nem adják oda silvát. A real ha most megveszi villát akkor betesz nekünk.
matador írta:
Nemtom hányszor mondták már el, de elvileg él egy megállapodás a Real és a Barca közt, hogy nem veszik meg egymás játékosait. Matyi nem igaz, hogy ezt képtelen vagy felfogni! EGY REAL-JÁTÉKOS SE FOG IDEJÖNNI!!! Hagyjátok már Drenthét, Robinhot, Baptistát...Nem fognak idejönni!
Szerintem abból nem lesz semmi.henry&eto írta:most mi ez a drogbás ügy? valaki magyarázza meg...:/
Na ez az!Még csak 21-22 éves,sokat fejlődhet,22-25 milkóért jó vétel lenne!Nekem az eb-n is tetszett a játéka összességében!10Giga10 írta:
Én nagyon örülnék ennek a silva gyereknek...nagyon jó kis játékos...és lesz még jobb is
köszi.Lionel Messi Fan írta:kb. annyit jelent a cikk hogy anyagilag nincs jó helyzetben a Valencia és a David Villát meg akarják tartani akkor el kell adniunk David Silvát.
Mit ír ez a cikk????MeNnOn írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=810469
na hát ez egyre biztosabbnak tűnik ..
Isten úgy segéllyen...Valbali írta:Silvával viszont teljesen kész a keretünk! Real nem állíthat meg, és Rómában is mi leszünk a boldogok!