Premiership / The FA Cup
Nem leszek cselzi drukker, csak egy kicsit szoritok nekik majd Deco miatt.
na,azért nehogy cselszki szurkolóvá avanzsálj!LG írta:A cselzi játéka nagyon tetszett, igazi támadófutbalt játszottak, 3-0 után se álltak le. Én egy jó csatárt hiányolok, mert Anelka nem az, most is elbénázott egy rakat helyzetet. Drogbával meg ki tudja, mi lesz....Seva meg már nem a régi, ugyhogy vagy hozni kell vkit, vagy Drogbát megtartani. Amugy régebben utálltam a cselzit, de mostanra vhogy szimpi lett, főleg most, h ott van Deco, na meg Scolari az edző.

természetesen vannak szimpatikus játékosai (Deco,Lampard,Cech,Seva),de még mindig többen vannak azok akiket nem bírok: Terry,Carvalho,Ballack, Joe Cole,Drogba,Anelka...meghát amikor még Mourinho volt az edző,ugye..
A cselzi játéka nagyon tetszett, igazi támadófutbalt játszottak, 3-0 után se álltak le. Én egy jó csatárt hiányolok, mert Anelka nem az, most is elbénázott egy rakat helyzetet. Drogbával meg ki tudja, mi lesz....Seva meg már nem a régi, ugyhogy vagy hozni kell vkit, vagy Drogbát megtartani. Amugy régebben utálltam a cselzit, de mostanra vhogy szimpi lett, főleg most, h ott van Deco, na meg Scolari az edző.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Chelsea- Portsmouth 4:0
Szegény Pompey-t kitömték... Joe Cole szerzett vezetést, majd Anelka, Lampard és Deco(!)...
Szegény Pompey-t kitömték... Joe Cole szerzett vezetést, majd Anelka, Lampard és Deco(!)...
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Middlesbrough - Tottenham 2-1benjo014 írta:kitől kapott kapott ki a tottenham???és mennyire??? a premier league-ben nekik szurkolok.
in to exile
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A Tottenham szokás szerint beragadt a rajtnál. A végén még tradíciót csinálnak ebből a fiúk. Remélem azért most Ramos mester felrázza őket, mert akkor megint hatalmas égés lesz a szezon. Legalábbis a bajnokság terén biztos. Ez a csapat, (ezzel az edzővel) többre hivatott...
A Pool meg "eladja" most is azt a nézhetetlen szrt, mint az előző években. Eddig nem voltak nagy meccsek, Nasri győztes góljának viszont örülük. 

- danianevem
- Entrenador del Barça
Volt egy két totógyilkos meccs kezdésnek...
Legalább Gera kezdő volt...
Legalább Gera kezdő volt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2008.08.16. 20:10:53-kor.
Nyertünk 1-0ra Nasri góljával. Én csak az első félidőt láttam, nem volt vmi izgalmas. Deház szezon eleje van. Azért örülök, h Nasri máris betalált.
Geráék kikaptak, meg Spurs is.
Geráék kikaptak, meg Spurs is.
Bocs tud valaki valamilyen linket ahol Geráék, mármint a Fulham meccsét lehet nézni?
Ja,nagyon jó lesz.már akinek van eurosport 2-je... mindegy,majd elolvasom az újságban az eredményeket..(még jó hogy nem angol csapatnak szurkolokbarca99 írta:Végrevégrevégrevégre!
Egyre inkább beindul a fociszezon, ma 13.45-ől az Arsenal - WBA meccsel debütál a 2008/2009-es szezon (az Eurosport 2-n).
Utána még leadják a Hull City - Fulham mérkőzést. Név alapján lehet, hogy nem sok embert mozgatna meg, de mindkét oldalon játszik majd magyar.![]()
Levezetésképp pedig a Sunderland - Liverpool-t adják le. És azt se mondanám sima 2-nek.
Jó meccsekkel debütál a PL, nekünk meg jut egy Gamper, és két hét várakozás...

Végrevégrevégrevégre!
Egyre inkább beindul a fociszezon, ma 13.45-ől az Arsenal - WBA meccsel debütál a 2008/2009-es szezon (az Eurosport 2-n).
Utána még leadják a Hull City - Fulham mérkőzést. Név alapján lehet, hogy nem sok embert mozgatna meg, de mindkét oldalon játszik majd magyar.
Levezetésképp pedig a Sunderland - Liverpool-t adják le. És azt se mondanám sima 2-nek.
Utána még leadják a Hull City - Fulham mérkőzést. Név alapján lehet, hogy nem sok embert mozgatna meg, de mindkét oldalon játszik majd magyar.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Nem vagyok olyan biztos a MU sikerében... Még kellene nekik egy jó kis csatár mert Tevez elég gyengén játszott a Pompey ellen... Nem gondoltam volna, hogy 1-2 kulcsjátékos sérülése ennyire meg tud látszani a játékon...
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a Newcastle jól fog szerepelni... De ahhoz kéne Owen...
A bajnoki cím valszeg a MU és a Chelsea közt dől el... Meglepetéscsapatnak az Aston Villát vagy a Newcastle-t várom...
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a Newcastle jól fog szerepelni... De ahhoz kéne Owen...
A bajnoki cím valszeg a MU és a Chelsea közt dől el... Meglepetéscsapatnak az Aston Villát vagy a Newcastle-t várom...
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
már megbocsáss de ez nagy tévedés a Chelsea nem lessz első max 2. és MU megy az élreGame90 írta:Hétvégén rajtol a PL, itt van az 1. forduló párosítása:
www.premierleague.com/
Én ezt a sorrendet tippelem:
1. Chelsea
2. MU
3. Arsenal
4. Tottenham/Liverpool
5. Liverpool/Tottenham
6. Portsmouth

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
-
- aka Game90
Hétvégén rajtol a PL, itt van az 1. forduló párosítása:
www.premierleague.com/
1. Chelsea
2. MU
3. Arsenal
4. Tottenham/Liverpool
5. Liverpool/Tottenham
6. Portsmouth
Szerk.: jól van kleno, ahogy gondolod...
www.premierleague.com/
1. Chelsea
2. MU
3. Arsenal
4. Tottenham/Liverpool
5. Liverpool/Tottenham
6. Portsmouth
Szerk.: jól van kleno, ahogy gondolod...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2008.08.15. 20:25:24-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Áááá, hogy lennél!...ozsimiki írta:Első megvan![]()
Remélem még követi 2,3 arany(Bajnokság,F.A.,Liga kupa)
na de nem vagyok én sem nagyigényű
Örülök acímnek, bár a játék elég nyögvenyelős volt. Már amennyit néztem belőle.
Go MU!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Első megvan
Remélem még követi 2,3 arany
(Bajnokság,F.A.,Liga kupa)

Remélem még követi 2,3 arany

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Nyert a MU!!!! /megérdemelten/
Végül a tizenegyesek döntöttek...
Végül a tizenegyesek döntöttek...
- miihii
- KHAL
Ha jól látom fanyalogsz,h a s.k.-on lesz a meccs.Gondolom a "fantasztikus" kommentátori teljesítmények miatt,ami jellemzi a csatornát.Na nekem kábé 4 napja elment a hang ezen az adón.Ez áldás v átok?ozsimiki írta:Ma 15.30 tól, a sportklubbon (![]()
)
Community Shield
Manchester United- Portsmouth
GO M.U.

És valóban: GO MU!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- danianevem
- Entrenador del Barça
Én is inkább a United "kezében" látnám szívesebben a kupát, de a Pompey elég kemény ellenfél... Kíváncsi leszek a Crouch, DeFoe párosra... Remélem jó kis meccs lesz.ozsimiki írta:Ma 15.30 tól, a sportklubbon (![]()
)
Community Shield
GO M.U.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ma 15.30 tól, a sportklubbon (
)
Community Shield
GO M.U.

Community Shield
GO M.U.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.