Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor még sok ideje vantorrentkiller írta:Ha jól tudom akkor 3MessiFan írta:Hány év van még a szerződéséböl?
Szerintem ez a hír kacsa! Sir Alex sem gondolhatja komolyan, hogy Henry annyi Arsenal-os év után elmegy majd az MU-hoz! Bízok viszont abban, hogy végre lesz egy kis szerencséje most már a befejezésekkel és túljut a holtponton! Szeretünk Titi itt a helyedkulcsar.l írta:Ha Henry visszamenne Angliába focizni, akkor csak egy csapat jöhetne szóba, az pedig az Arsenal. Biztos, hogy nem fog eligazolni a Barcelonától...bty írta:azt olvastam több helyen is hogy ferguson 20 millio körül akrja henry-t megszerezni nem tudom én nem adnám oda bár ki tudja lehet neki is az lenne a legjobb mert ez a spanyol stílus nem fekszik neki legalábbis szerintem meg ha ő megy akkor kelleni fog még egy csatár de ki????
Ha jól tudom akkor 3MessiFan írta:Hány év van még a szerződéséböl?
Ha Henry visszamenne Angliába focizni, akkor csak egy csapat jöhetne szóba, az pedig az Arsenal. Biztos, hogy nem fog eligazolni a Barcelonától...bty írta:azt olvastam több helyen is hogy ferguson 20 millio körül akrja henry-t megszerezni nem tudom én nem adnám oda bár ki tudja lehet neki is az lenne a legjobb mert ez a spanyol stílus nem fekszik neki legalábbis szerintem meg ha ő megy akkor kelleni fog még egy csatár de ki????
Szerintem viszont csak néhány nagyon jó megmozdulása volt, de a végén általában hiányzott a jó befejezés (gól vagy passz). Nem éreztem sokkal erősebbnek, mint amikor Iniesta játszik baloldalon. Ezzel együtt én is örülnék neki, ha jönne, mert fiatal játékos és ígéretes tehetség!MessiFan írta:Én nagyon örülnék ha Silva jönne.
Amiket művelt az EB-n, csak bámultuk...
Ha jön biztosan lesz helye a kezdő csapatban![]()
Azért végre elengedhetnék már...
szerintem a Bal oldalra jönne es lezdőnek...szerintem az luxus h ha valaki 18+4 milláert csere nem?stefanl10 írta:És te hova raknád silvát? a cserepadra mert máshova már nem nagyon fér be és nem hiszem h cserének jönne ide. Én nem szeretném h idejönnemiihii írta:Az egy dolog,h jönne Silva,az is egy dolog h szívesen is látnánk (a klub is és a fórumerek nagy része is),az meg egy másik dolog,h még csak folyamatban vannak a tárgyalások.Remélem pozitívan tudja befolyásolni a dolgokat,h kinyilvánította abbéli szándékát,miszerint ide húzza a szíve.Szeretném,ha mielőbb tisztázódna a szitu és meg tudnánk szerezni Silvát,lehetőleg minél kevesebb anyagi áldozattal.
És te hova raknád silvát? a cserepadra mert máshova már nem nagyon fér be és nem hiszem h cserének jönne ide. Én nem szeretném h idejönnemiihii írta:Az egy dolog,h jönne Silva,az is egy dolog h szívesen is látnánk (a klub is és a fórumerek nagy része is),az meg egy másik dolog,h még csak folyamatban vannak a tárgyalások.Remélem pozitívan tudja befolyásolni a dolgokat,h kinyilvánította abbéli szándékát,miszerint ide húzza a szíve.Szeretném,ha mielőbb tisztázódna a szitu és meg tudnánk szerezni Silvát,lehetőleg minél kevesebb anyagi áldozattal.
Dani Alves sem a sóhivatalba ment az idén, amikor megmondta, hol szeretne játszani.Perrero írta:Silva jönne, de az adott esetben lósz.rt nem ér.. Csak ha a valencica is belemegy a partyba.. Silva elmehet a sóhivatalba azzal, hogy hol akar játszani
Olvastad... Jönne Silvamiihii írta:Kicsinykét előreszaladtál ezzel a mezszámosdivalnorbert55 írta: Sztetek ha jönne melyik mezszámot kapná?
12,17,19,23.Ezek közül lenne vmelyik sztem.Először érjen ide,ami korántsem biztos...
Aztán ha sikerült megszerezni,akkor jöhet számozósdi.de tőlem akár 2349-esben is tolhatja,csak jöjjön
Kicsinykét előreszaladtál ezzel a mezszámosdivalnorbert55 írta: Sztetek ha jönne melyik mezszámot kapná?
12,17,19,23.Ezek közül lenne vmelyik sztem.
MESSIás(z) írta:Ha kicsit többet olvasnál cikkeket,talán látnád h a Real a B-tervet válaszotta,mer nem ment céroni!!!!![]()