Barça Igazolások 2008-09
Most kifejteném a Silva üggyel kapcsolatos véleményemet!
Szerintem igenis kell Silva!Mégpedig:
1.Ha már ide akar jönni,miért hagynánk veszni?
2.Nem kéne Titinek a bal oldalon játszania
3.Silva bármikor,bármilyen helyzetben tud középen is játszani,szal ha Xavival vagy Inivel valami történik,még mindig egy minőségi cserénk lenne!
4.Xavival meg Inivel az EB-n is nagyon jól megértették egymást!
Szóval,szerintem nagyon jó húzás lenne!
Szerintem igenis kell Silva!Mégpedig:
1.Ha már ide akar jönni,miért hagynánk veszni?
2.Nem kéne Titinek a bal oldalon játszania
3.Silva bármikor,bármilyen helyzetben tud középen is játszani,szal ha Xavival vagy Inivel valami történik,még mindig egy minőségi cserénk lenne!
4.Xavival meg Inivel az EB-n is nagyon jól megértették egymást!
Szóval,szerintem nagyon jó húzás lenne!
.
Akkor még sok ideje vantorrentkiller írta:Ha jól tudom akkor 3MessiFan írta:Hány év van még a szerződéséböl?

- Nastradamus
- Jugador del Barça
Szerintem ez a hír kacsa! Sir Alex sem gondolhatja komolyan, hogy Henry annyi Arsenal-os év után elmegy majd az MU-hoz! Bízok viszont abban, hogy végre lesz egy kis szerencséje most már a befejezésekkel és túljut a holtponton! Szeretünk Titi itt a helyedkulcsar.l írta:Ha Henry visszamenne Angliába focizni, akkor csak egy csapat jöhetne szóba, az pedig az Arsenal. Biztos, hogy nem fog eligazolni a Barcelonától...bty írta:azt olvastam több helyen is hogy ferguson 20 millio körül akrja henry-t megszerezni nem tudom én nem adnám oda bár ki tudja lehet neki is az lenne a legjobb mert ez a spanyol stílus nem fekszik neki legalábbis szerintem meg ha ő megy akkor kelleni fog még egy csatár de ki????

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ha jól tudom akkor 3MessiFan írta:Hány év van még a szerződéséböl?

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Hány év van még a szerződéséböl?
Ha Henry visszamenne Angliába focizni, akkor csak egy csapat jöhetne szóba, az pedig az Arsenal. Biztos, hogy nem fog eligazolni a Barcelonától...bty írta:azt olvastam több helyen is hogy ferguson 20 millio körül akrja henry-t megszerezni nem tudom én nem adnám oda bár ki tudja lehet neki is az lenne a legjobb mert ez a spanyol stílus nem fekszik neki legalábbis szerintem meg ha ő megy akkor kelleni fog még egy csatár de ki????
azt olvastam több helyen is hogy ferguson 20 millio körül akrja henry-t megszerezni nem tudom én nem adnám oda bár ki tudja lehet neki is az lenne a legjobb mert ez a spanyol stílus nem fekszik neki legalábbis szerintem meg ha ő megy akkor kelleni fog még egy csatár de ki????
-
- Barça B
Szerintem viszont csak néhány nagyon jó megmozdulása volt, de a végén általában hiányzott a jó befejezés (gól vagy passz). Nem éreztem sokkal erősebbnek, mint amikor Iniesta játszik baloldalon. Ezzel együtt én is örülnék neki, ha jönne, mert fiatal játékos és ígéretes tehetség!MessiFan írta:Én nagyon örülnék ha Silva jönne.
Amiket művelt az EB-n, csak bámultuk...
Ha jön biztosan lesz helye a kezdő csapatban![]()
Azért végre elengedhetnék már...
A Barca valóban több mint egy klub!!!
Én nagyon örülnék ha Silva jönne.
Ha jön biztosan lesz helye a kezdő csapatban
Ha jön biztosan lesz helye a kezdő csapatban

-
- Capitá del Barça
szerintem a Bal oldalra jönne es lezdőnek...szerintem az luxus h ha valaki 18+4 milláert csere nem?stefanl10 írta:És te hova raknád silvát? a cserepadra mert máshova már nem nagyon fér be és nem hiszem h cserének jönne ide. Én nem szeretném h idejönnemiihii írta:Az egy dolog,h jönne Silva,az is egy dolog h szívesen is látnánk (a klub is és a fórumerek nagy része is),az meg egy másik dolog,h még csak folyamatban vannak a tárgyalások.Remélem pozitívan tudja befolyásolni a dolgokat,h kinyilvánította abbéli szándékát,miszerint ide húzza a szíve.Szeretném,ha mielőbb tisztázódna a szitu és meg tudnánk szerezni Silvát,lehetőleg minél kevesebb anyagi áldozattal.
- stefanl10
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
És te hova raknád silvát? a cserepadra mert máshova már nem nagyon fér be és nem hiszem h cserének jönne ide. Én nem szeretném h idejönnemiihii írta:Az egy dolog,h jönne Silva,az is egy dolog h szívesen is látnánk (a klub is és a fórumerek nagy része is),az meg egy másik dolog,h még csak folyamatban vannak a tárgyalások.Remélem pozitívan tudja befolyásolni a dolgokat,h kinyilvánította abbéli szándékát,miszerint ide húzza a szíve.Szeretném,ha mielőbb tisztázódna a szitu és meg tudnánk szerezni Silvát,lehetőleg minél kevesebb anyagi áldozattal.
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Ha minden olyan játékos nálunk kötött volna ki,aki azt nyilatkozta hogy ide akar jönni..Kicsit más lenne a csapat.
Hogy egy kicsit én is off legyek:Tudtátok hogy a "kivétel erősíti a szabályt"
szimpla félrefordítás eredménye? Helyesen így hangzik:"a kivétel próbára teszi a szabályt". És ennek jóval több értelme is van. Off vége.
Hogy egy kicsit én is off legyek:Tudtátok hogy a "kivétel erősíti a szabályt"
szimpla félrefordítás eredménye? Helyesen így hangzik:"a kivétel próbára teszi a szabályt". És ennek jóval több értelme is van. Off vége.

- miihii
- KHAL
Az egy dolog,h jönne Silva,az is egy dolog h szívesen is látnánk (a klub is és a fórumerek nagy része is),az meg egy másik dolog,h még csak folyamatban vannak a tárgyalások.Remélem pozitívan tudja befolyásolni a dolgokat,h kinyilvánította abbéli szándékát,miszerint ide húzza a szíve.Szeretném,ha mielőbb tisztázódna a szitu és meg tudnánk szerezni Silvát,lehetőleg minél kevesebb anyagi áldozattal.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Csongor!
Én nem kötekedtem, hanem egy kivétellel erősítettem a szabályt. Tudod, ez is egy munkahely. És a munkahelyen a munkás felbonthatja a szerződését, akár egyoldalúan is. Mert joga van hozzá. Tudom, megtettem magam is.
Én nem kötekedtem, hanem egy kivétellel erősítettem a szabályt. Tudod, ez is egy munkahely. És a munkahelyen a munkás felbonthatja a szerződését, akár egyoldalúan is. Mert joga van hozzá. Tudom, megtettem magam is.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Dani Alves sem a sóhivatalba ment az idén, amikor megmondta, hol szeretne játszani.Perrero írta:Silva jönne, de az adott esetben lósz.rt nem ér.. Csak ha a valencica is belemegy a partyba.. Silva elmehet a sóhivatalba azzal, hogy hol akar játszani

Olvastad... Jönne Silvamiihii írta:Kicsinykét előreszaladtál ezzel a mezszámosdivalnorbert55 írta: Sztetek ha jönne melyik mezszámot kapná?
12,17,19,23.Ezek közül lenne vmelyik sztem.Először érjen ide,ami korántsem biztos...
Aztán ha sikerült megszerezni,akkor jöhet számozósdi.de tőlem akár 2349-esben is tolhatja,csak jöjjön

Én örülnék neki 22 misiért elengedhetné sztem...
- miihii
- KHAL
Kicsinykét előreszaladtál ezzel a mezszámosdivalnorbert55 írta: Sztetek ha jönne melyik mezszámot kapná?
12,17,19,23.Ezek közül lenne vmelyik sztem.

Aztán ha sikerült megszerezni,akkor jöhet számozósdi.de tőlem akár 2349-esben is tolhatja,csak jöjjön

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Director del Fútbol
Az azért érdekes, hogy Silváért miért nem adunk 25 misit. Hosszútávra rendezve lenne a baloldal, 22 éves, xavi-iniesta párja volt az EB-n, korosztályos bajnok, stb. Ha Alves került 29-be + x, akkor Silvát 22 évesen nyugodtan meg lehet bombázni 25 millával. Nem fogja odaadni a Valencia a friss EB-győztes, magasan képzett sztárját 18+ 4 milláért. Tuti hogy 2-essel kell induljon az ár, minimum. Txikiék barmok ha nem veszik meg, főleg, hogy Eto'o marad. Kizárt hogy 1 szezonnál többet maradna Valenciában, címeket akar Ő is, arra most a Valencia nem túl esélyes. Jövőre meg úgy viszik majd el mint a cukrot.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Remélem tényleg jön Silva.Örülnék neki.Ezzel a bal szélünk még tökéletesebb lenne.
Sztetek ha jönne melyik mezszámot kapná?
Sztetek ha jönne melyik mezszámot kapná?
-
- Jugador d'estrella
MESSIás(z) írta:Ha kicsit többet olvasnál cikkeket,talán látnád h a Real a B-tervet válaszotta,mer nem ment céroni!!!!![]()
A Realról éppen eleget olvasok...