Olimpia 2008
Gratula a női kéziseinknek!25-24!A bíró kicsit sem volt ellenünk 

-
- Llegenda del Barça
persze. igazad van.
csak innentől kezdve nincs meg az egyenlő esély.
aláírom, hogy Cseh Laci sem tiszta. ezt a terhelést nem bírná a szervezete.
az viszont nem kérdés, hogy a háttér ebből a szempontból kinek kedvez.
na mindegy. mivel bizonyítani nem lehet, ezért tényleg kár továbbfűzni.
ez volt a tápos utolsó 400 vegyese, így Laci előtt megnyílt a lehetőség.
remélem bírja a következő olimpiáig és remélem, hogy addig nem bukkan elő
egy újabb 'hiperzseni'
csak innentől kezdve nincs meg az egyenlő esély.
aláírom, hogy Cseh Laci sem tiszta. ezt a terhelést nem bírná a szervezete.
az viszont nem kérdés, hogy a háttér ebből a szempontból kinek kedvez.
na mindegy. mivel bizonyítani nem lehet, ezért tényleg kár továbbfűzni.
ez volt a tápos utolsó 400 vegyese, így Laci előtt megnyílt a lehetőség.
remélem bírja a következő olimpiáig és remélem, hogy addig nem bukkan elő
egy újabb 'hiperzseni'
Nah azért nem mindegy kinek adnak ilyen szereketVito írta:és naív.ozsimiki írta:Lampio!
Chi nem magyarellenes,csak realista.
...az utóbbi 5-6 év élsportja szinte csak a doppingról szól (régen tisztának és zseninek hitt atléták, kerékpározók buktak/buknak le tömegesen...), hihetetlen és felfoghatatlan világcsúcsok dőlnek meg -nem tizedekkel- az egyéni, fizikai sportágakban.
és akkor az a kifogás, hogy negatív a tesztje
ne vicceljetek már... az EPO-t sem tudták kimutatni 10 évvel ezelőtt, most meg a lúzerebb (lebukós) élsportolók kedvenc kiegészítője.
Phelpsre egy imázsközpont épült az USA-ban és világszerte, a 8 arany miatt.
nem gondoljátok, hogy anabólikus szteroiddal fogják etetni. amit Pelphs használ, az majd 4-6 év múlva jut el ide...

Nekünk hiába adnának meg sem tudnánk közelíteni Phelpset de még csak Lacit sem.
Mindaz mellet kár tagadni, hogy Phelps zseni

-
- Llegenda del Barça
ezzel együtt tény, hogy elment mellettünk a világ a sportban.Vito írta:és naív.
...az utóbbi 5-6 év élsportja szinte csak a doppingról szól (régen tisztának és zseninek hitt atléták, kerékpározók buktak/buknak le tömegesen...), hihetetlen és felfoghatatlan világcsúcsok dőlnek meg -nem tizedekkel- az egyéni, fizikai sportágakban.
ne vicceljetek már... az EPO-t sem tudták kimutatni 10 évvel ezelőtt, most meg a lúzerebb (lebukós) élsportolók kedvenc kiegészítője.
nem gondoljátok, hogy anabólikus szteroiddal fogják etetni. amit Pelphs használ, az majd 4-6 év múlva jut el ide...
olvastam erről cikket az okosoktól. ennek oka egyrészt természetesen a pénzhiány, másrészt pedig az elavult edzésmódszerek és a lélektani felkészítés hiánya.
de Phelps és Cseh Laci esetében nem ez döntött.
-
- Llegenda del Barça
és naív.ozsimiki írta:Lampio!

21p: Magyarország-Németország 23-23

-
- Entrenador del Barça
Mincza-nak gratuálok ,majd kiugrott a szívem mindkét meccsén, az elsőt kicsit elcsalták mondjuk!
A női kézilabda csapat egy kalap [auto_cenzúra], 8 éve nézem őket,de ilyen gyengék még nem voltunk!
Minden egyes percet élőben néztem most is, a svédek ellen közepesen teljesítettünk az ellenfél gyenébb volt! A brazilokkal nem tudtunk mit kezdeni, már jelzésértékű volt hogy szerencsével egyenlítettünk és MI örültünk egy 1 pontnak nem ők,ahogy várható lett volna.
Ezekután számomra egyértelmű volt hogy a németek elpicsáz.nak minket (bár még nincs vége, de végig vezetnek a németek)ki is vettem fogadáson(sajnos ennek nem fogok annyira örülni).
Dél Korea le fog minket rohanni,félelmetesen gyorsak a kis vágottszeműek!Oroszok meg simán jobbak! Vagyis 4.helyen végzünk vagy még ott sem,és akkor tovább sem jutunk szégyenszemre! Nem nem vagyok pesszimista ,csak van szemem! Ez van sajnos!Ha nem így lesz(én is tévedhetek) én fogok a legjobban örülni
A női kézilabda csapat egy kalap [auto_cenzúra], 8 éve nézem őket,de ilyen gyengék még nem voltunk!
Minden egyes percet élőben néztem most is, a svédek ellen közepesen teljesítettünk az ellenfél gyenébb volt! A brazilokkal nem tudtunk mit kezdeni, már jelzésértékű volt hogy szerencsével egyenlítettünk és MI örültünk egy 1 pontnak nem ők,ahogy várható lett volna.
Ezekután számomra egyértelmű volt hogy a németek elpicsáz.nak minket (bár még nincs vége, de végig vezetnek a németek)ki is vettem fogadáson(sajnos ennek nem fogok annyira örülni).
Dél Korea le fog minket rohanni,félelmetesen gyorsak a kis vágottszeműek!Oroszok meg simán jobbak! Vagyis 4.helyen végzünk vagy még ott sem,és akkor tovább sem jutunk szégyenszemre! Nem nem vagyok pesszimista ,csak van szemem! Ez van sajnos!Ha nem így lesz(én is tévedhetek) én fogok a legjobban örülni
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Egy pont biztos kelleni fog még, de azt úgy is megszerzik. azzl a 3 ponttal ami jelenleg rendelkeznek biztos nem jutnának tovább, de vannak még meccsek hátranorbert55 írta:Olimpián a női kézilabda válogatot most h áll a csoportban?Ha most kikapunk még továbbmegyünk?
-
- Jugador d'estrella
Jah! Figyeljetek! Hagyjuk inkább ezt a dopping dolgot, mert beszennyezi az egész Olimpiát meg a sportot. Szerintem nagyon szép teljesítmény a Phelpsé is és Cseh Lacié pedig pláne! Nincs neki szerencséje, ahogy Benga is mondta, de önmagáért beszél, hogy Eucsúcsot döntöget!!! Grat! És azért a magyarok között messze a legjobb eddig. Szávay is halovány volt, szegény egyetlen súlyemelőnknek sz@rráment a könyöke...balszerencsés eddig a magyar csoport! 

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- MeNnOn
- Jugador del Barça
meg kell verni vagy kóreát vagy az oroszokat és akkor megyünk csak tovább...norbert55 írta:Olimpián a női kézilabda válogatot most h áll a csoportban?Ha most kikapunk még továbbmegyünk?
Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Olimpián a női kézilabda válogatot most h áll a csoportban?Ha most kikapunk még továbbmegyünk?
Amúgy Phelps tehetségét nyugodtan el lehet ismerni vasárnap volt doppinteszten és negatív.
Lehet hogy az orvosai olyan teljesítmény növelőt adnak, ami legális, de ilyet adnak a magyaroknak is, gondoljatok bele ennélkük egy nap 2-3 számot senki nem tudna leúszni ilyen szinten.
Ugyanez volt régen is, régen is doppingoltak ugyanúgy legálisan mint most Phelps vagy Cseh
Phelps zsenialitását mindenkinek el kell ismernie.
és Cseh az aki megtudta szorítani a 'Földönkívülit'
Lehet hogy az orvosai olyan teljesítmény növelőt adnak, ami legális, de ilyet adnak a magyaroknak is, gondoljatok bele ennélkük egy nap 2-3 számot senki nem tudna leúszni ilyen szinten.
Ugyanez volt régen is, régen is doppingoltak ugyanúgy legálisan mint most Phelps vagy Cseh
Phelps zsenialitását mindenkinek el kell ismernie.
és Cseh az aki megtudta szorítani a 'Földönkívülit'
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára aronba 2008.08.13. 15:50:28-kor.
Ez olyan, hogy ne higyjétek azt, hogy dopping nélkül gyorsabban értek fel a hegyre mint Ricco.
Ő ugyanúgy felér. Csak regenerálódnia kell. Ezek az emberek ennek szentelik az életüket. Naponta órákat edzenek.
Szóval el kell érni egy szintet....
És aki azt hiszi, hogy a 11 olimpiai aranyérem pusztán a dopping műve annak csak gratulálni tudok.
Ő egy uszófenomén. Ha tetszik, ha nem.
És cseh Laci sajnálhatja, hogy egy évbe született egy korszakos zsenivel. De a maga módján ő is az.
Ő ugyanúgy felér. Csak regenerálódnia kell. Ezek az emberek ennek szentelik az életüket. Naponta órákat edzenek.
Szóval el kell érni egy szintet....
És aki azt hiszi, hogy a 11 olimpiai aranyérem pusztán a dopping műve annak csak gratulálni tudok.
Ő egy uszófenomén. Ha tetszik, ha nem.
És cseh Laci sajnálhatja, hogy egy évbe született egy korszakos zsenivel. De a maga módján ő is az.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Lampio!
Mindenki kumma sokat javít az idején,nemcsak Phelps,csak hát ő ideje már amúgy is világrekord volt,így ésszerű,h ha javít,az új világrekord lesz.
Mindenki kumma sokat javít az idején,nemcsak Phelps,csak hát ő ideje már amúgy is világrekord volt,így ésszerű,h ha javít,az új világrekord lesz.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador d'estrella
NAmost akkor keressetek valami általánosan elfogadható definíciót a "dopping" fogalmára....van akinek már az edzés során felhasznált táplálékkiegészítők és vitaminok is annak számítanak, van akinek az EPO-nál kezdődik...nézőpont kérdése.
De szerintem itt az Olimpián maradjunk a doppingbizottság véleményénél. Többet, jobban úgysem látsz bele. Ha valakiről kiderül, hogy negatív a doppingvizsgálat eredménye, az nem azt jelenti, hogy nem szed teljesítményjavítókat vagy egyéb mesterséges szert, csak azt, hogy nem szed olyat, ami a bizottság szerint illegális. Ennyi. Ebből a szempontból kell körbejárni a tényeket. Aki pedig azt hiszi, hogy az élsportolók negatív doppingteszttel nem használnak teljesítményfokozót (vagy hívhatod nyugodtan doppingszernek is), az tényleg naív!
De szerintem itt az Olimpián maradjunk a doppingbizottság véleményénél. Többet, jobban úgysem látsz bele. Ha valakiről kiderül, hogy negatív a doppingvizsgálat eredménye, az nem azt jelenti, hogy nem szed teljesítményjavítókat vagy egyéb mesterséges szert, csak azt, hogy nem szed olyat, ami a bizottság szerint illegális. Ennyi. Ebből a szempontból kell körbejárni a tényeket. Aki pedig azt hiszi, hogy az élsportolók negatív doppingteszttel nem használnak teljesítményfokozót (vagy hívhatod nyugodtan doppingszernek is), az tényleg naív!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
kösziaronba írta:Diego lőtt egyet Neves peddig kettőtkleno04 írta:nézi valaki a brazil meccset 3-0 eddig a braziloknak kína ellen![]()
![]()
valaki nem tudja ki rúgta a gólokat

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
-
- Jugador d'estrella
chi omega írta:szerinted a magyarok nem doppingolnak? jaj de naív vagy.Nóbi írta:Kedves Bányász, szerintem egyérelmű, h a dopping a felelős mindenért. Mikor az amerikaiak úgy döntögetik a világcsúcsokat, mint részeg ember a poharakat... pfff... Na ezért nem is nézem az olimpiát...Bányász írta:Mi történt az úszósportunkkal???
...
H haladhatott el ennyire mellettünk a világ?![]()
mindenkinek ajánlom a következő olvasmányt:
http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.html
vagy szerinted 10 éve nem így volt? vagy akár 15 éve? egerszegi és darnyi idejében? az ő tehetségüket mégsem kérdőjelezitek meg gondolom.
mivel mindenki doppingol, ezért ez igazából az erőviszonyokon nem változtat, ennyi.
egy biztos: ha az amerikaiak jobbak doppingban MOST, akkor mindig is jobbak voltak, akkor is, amikor mi nyertünk egy versenyszámot. mégis nyertünk.
pont.
Egerszegi és Darnyi vizsgálata sosem lett pozití.... Ennyit erről... kíváncsi leszek Phelps vizsgálatára.... Ugyanis Még Egerszegi és Darnyi sem döntögette így a világrekordokat... Az ötödik érmét szerezte világrekorddal... Ez eléggé hihetetlen... Majd ha a vizsgálata negatí elismerem a tehetségét... Viszont te elég magyarellenes vagy...
Diego lőtt egyet Neves peddig kettőtkleno04 írta:nézi valaki a brazil meccset 3-0 eddig a braziloknak kína ellen![]()
![]()
szerinted a magyarok nem doppingolnak? jaj de naív vagy.Nóbi írta:Kedves Bányász, szerintem egyérelmű, h a dopping a felelős mindenért. Mikor az amerikaiak úgy döntögetik a világcsúcsokat, mint részeg ember a poharakat... pfff... Na ezért nem is nézem az olimpiát...Bányász írta:Mi történt az úszósportunkkal???
...
vagy szerinted 10 éve nem így volt? vagy akár 15 éve? egerszegi és darnyi idejében? az ő tehetségüket mégsem kérdőjelezitek meg gondolom.
mivel mindenki doppingol, ezért ez igazából az erőviszonyokon nem változtat, ennyi.
egy biztos: ha az amerikaiak jobbak doppingban MOST, akkor mindig is jobbak voltak, akkor is, amikor mi nyertünk egy versenyszámot. mégis nyertünk.
pont.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
nézi valaki a brazil meccset 3-0 eddig a braziloknak kína ellen

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem vitának szánom, de Mocsain ment el a 2000-es olimpia. Ha még emlékszel, én igen. 6 góllal mentünk a vége előtt 10 perccel kb. És mikor kért időt a birka? Amikor már a dánok vezettek kettővel. Nem akkor, amikor feljöttek 2-3 gólra, ááá nem, amikor már elvesztettük a meccset. És 2004? Bukta a közepes képességű ukránok ellen. Mocsai nem jó edző. Rossz taktikus. Csak a duma. Én ezt gondolom.ozsimiki írta:m1en meg Magyar-Német női kézilabda...
10-7 jelenleg a németeknek, bírókra szavakat sem találok,de nem rájuk fogom,ilyen gyenge magyar női válogatotatt rég láttam. Edzőnk sem vmi húdenagynév,nála azért Németh,v Mocsai jóval jobb volt.
10-8

Kár lenne csa a doppingra fogni.Nóbi írta:Kedves Bányász, szerintem egyérelmű, h a dopping a felelős mindenért. Mikor az amerikaiak úgy döntögetik a világcsúcsokat, mint részeg ember a poharakat... pfff... Na ezért nem is nézem az olimpiát...Bányász írta:Mi történt az úszósportunkkal???
...
Phelpset támadták ezzel régebben is soha nem tudták rábizonyítani hogy doppingol. Más az úszódressz, aki kicsit is figyeli az úszást tudja, hogy ez semmi vizet sem szív be, míg a régi 16 dkg-t, ez kb olyan mint ha eleve másfél másodperc előnnyel indulna.
Ez a tény a többi csak összesküvés-elmélet.
Másrészt tisztában kell lenni vele hogy nincsen már annyi jó úszónk mint régen akiket s amiben a döntőbe lehetett várni oda is jutottak. A többieket minden tiszteletem ellenére sem tartom doppinggal, vagy az nélkül elég jónak hogy számaikban egy nyolcas döntőben szerepeljenek. Szerintem különben az úszók, még tiszteségesen szerepelnek, én Mincza bronzérme ellenére is inkább a vívószkosztályban cslódtam eddig.
nem beszélve a tenniszezőinket. Na de hagyjuk, már eleve reménytelen volt, annyit sem játszott párost együtt a két lány mint én az öcsémmel. De sebaj a mi időnk most jön

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára aronba 2008.08.13. 15:18:44-kor.