Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
ezt nem értemkleno04 írta:mennyi van visszaMessiFan írta:LAssan vége a meccsnek.
Bogi63 írta:South Park-ból tudjuk, hogy nagger. Ha már egyszer így megjelöljük származását.Alucard írta:Alkot a néger![]()
Én nem négerezek, csak naggerezek. Az teljesen más. Amúgy is teljesen elzárkózok a rasszizmustól.torrentkiller írta:Ne négerezz mert szövetségi ügy lessz belőleBogi63 írta:South Park-ból tudjuk, hogy nagger. Ha már egyszer így megjelöljük származását.Alucard írta:Alkot a néger![]()
![]()
bakker teljesen meghalt az a csatorna aholeddig néztem
Hleb passzolhatott volna...Bogi63 írta:South Park-ból tudjuk, hogy nagger. Ha már egyszer így megjelöljük származását.Alucard írta:Alkot a néger![]()
Etooka írta:Samu,SAmu,SAmu,Samu,SAmu!!!
Elnézést kérek tőle,egyszer megfordult a fejemben,hogy a új korszak miatt mennie kéne!Dejó,hogy rám cáfolt!Bocs,Samu!Minden tiszteletem az övé!
Ne négerezz mert szövetségi ügy lessz belőleBogi63 írta:South Park-ból tudjuk, hogy nagger. Ha már egyszer így megjelöljük származását.Alucard írta:Alkot a néger![]()
Szerintem csak rajtunk múlik hogy nem 10-0 az eredmény. Amennyi helyzetet kihagyunk.risubarcafan írta:Ha nem ez a kapus állna bennt már vinnénk a meccset 10-0ra is, !így tovább!
South Park-ból tudjuk, hogy nagger. Ha már egyszer így megjelöljük származását.Alucard írta:Alkot a néger![]()