Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is remélem h touré lesz az első számúLG írta:Én Tourét sokkal jobbnak tartom, remélem Pep rá számit első számuként. Gondolom most még azért játszik Keita többet, mert Yaya még nem 100%-os.
Majd jön a modi és szépen kitörli az egészet.Barcaforever írta:Nem tudom, nekem jobban tetszett Yaya játéka, de ha ő nagyobb haszon a támadásokban és a védekezésben is akkor szorítsa ki.
Sok idézés volt.
A viccett félretéve mostmár hiába soppánkodunk hogy miért nemjött ez vagy az? mostmár teljesen felesleges én szerintem.LG írta: Jah!![]()
már Makelélé 35 éves ha jól tom!
Akkor miért nem mindjárt Viera???kudu írta:hát igen, Makelelével én is kiegyeztem volna, jó játékos sztemLG írta: Akit viszont sajnálok, h nem jött, az Mekelele....ő ingyen jöhetett volna,.
hát igen, Makelelével én is kiegyeztem volna, jó játékos sztemLG írta: Akit viszont sajnálok, h nem jött, az Mekelele....ő ingyen jöhetett volna, és Touré cseréjének tökéletes lett volna, és egy csomó pénzt megspóroltunk volna.
Bele kell még szokni neki.A Juve más játékrendszerben játszik mint a Sevilla.MQuC írta:Nagyon sok a volna. Ráadásul Poulsen nem nagyon játszik jól a Juvéban sem. Igaz még csak előszezon volt, de nem győzött meg.
Senna nekem is nagy álmom volt, már akkor is mikor tavaly ilyenkor vkp.-t kerestük.....akkor se jött, most se, de még szóba se került a neve, ugyhogy álom is marad....viszont nem biztos, h meg tudtuk volna szerezni, max nagyon drágán....MichaaBee írta:sok sikert neki, remélem be fogja bizonyítani nekem, és mindnyájunknak, h megérte 14 milliót fizetni érte. valamiért én még mindig úgy gondolom, h Sennát kellett volna idehozni, pl. bevonni a Cáceres ügybe. akár 32 éves, akár nem, egy spanyol válogatott kp.val nehéz mellé fogni
Igen, pont a napokban láttam újra azt a gólt, nem volt gyengegabimessi92 írta:Am egyrer jobban tetszik Keita játéka. Főleg ha Casillasnak ekkora gólt tud verni. XD
Én örülök, hogy ide került. Szerintem vkp, de nem ez a lényeg...lopakodo írta:
unokatesók...keita nem vkp?olvastam h tud máshol is játszani ,de az eredeti posztja vkp.javitsatok ki ha rosszul tudom...egyébként sok sikert neki
unokatesók...Titinho írta:Sok sikert neki a Barçában![]()
Most már kezdek megbarátkozni vele.
Az új mez pedig egyre jobban tetszik!
Amúgy Guardiola kijelentette, hogy Keitára a középpálya bal oldalán számít majd, azaz Deco helyén. Korábban Keita is elismerte, hogy tud és szeret is ott játszani. Valahogy így néz majd akkor ki a középpálya: Xavi - Touré - Keita. Kíváncsi leszek rá mi lesz belőle...
Szerk.: Amúgy azt tudtátok, hogy Mohamed Sissokoval (Juventus) unokatestvérek?Együtt játszanak a Mali válogatott középpályán is. Én ma tudtam meg...