chi omega írta:Boixos írta:...
azért azt tegyük hozzá, hogy bár engem is belelkesített dani alves nyilatkozata, és az elmúlt 3 meccsen mutatott egyre jobb játék (na meg a zseniális fiatalok, bojan, jeffren), az elmúlt 2 évben is mindig fogadkozás volt, hogy igenis mindenki sikeréhes, stb. szerintem is őszinte alves, de azért nem mondanám azt, hogy "miért ne lenne így?", sajnos lehet. a focistáknak kötelező ilyeneket mondaniuk.
ugyanakkor olyan lehet ez, mint az mszp-kampány 2006ban (LOL, bocs), a sok pozitív, lelkesítő nyilatkozat, magávalragadják a drukkereket, és elkezdenek hinni a győzelemben. csak a végeredmény ne ugyanaz legyen
: DDDDDD
azért ez a mostani szitu sztem más. az okés, h minden friss igazolás elnyomja, h "mindigisabarcábanakartamjátszani", de az ilyen "kötelező" köröktől eltekintve inkább az a fontos, h tényleg jelentős változások voltak a csapatnál, mégha ezek nem is tűnnek elsőre túl nagyoknak.
elment ronaldinho, aki amennyire felspannolta a brigádot amikor még volt kedve játszani, legalább annyira demoralizál(hat)ta a többieket, amikor a legmagasabb fizetése ellenére magasról szrt az egészre. elment a töketlen edző, aki - miután járványként tört ki a játékosokon az érdektelenség -, semmit sem tudott kezdeni a kialakult helyzettel, és ebben nagyszerű partnere volt a legalább annyira töketlen vezetőség is.
ezenkívűl a spanyolok ugye megnyerték az eb-t - 120 év után, benne a mi 3 csk-nkal!, akik közül különösen xavi volt ott a szeren -, ez pedig tuti, h jobban helyrerakta a lelkeket, mint akármelyik pszichológus, mert nagyon nem mindegy, h csapat vezetői milyen hozzáállással nyomják a bugit.
én hasonlónak látom a jelenlegi helyzetet a 2003 év végi-2004 tavaszi szituhoz, ami azért nem lenne rossz, ha megismétlődne.