Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Entrenador del Barça
Ez abszolute Frank stilusa volt, uj ember is csak 3 játszott és elég gyenge volt az ellenfél. Valószinüleg jobb a kondi és nagyobb a fegyelem. Remélem ha lenne rakoncátlankodó, Pep rögtön kivágja. Kezdetnek nagyo is jó. Lehet, hogy valakinek nem tetszik, de Puyolt gyengének érzem , de Abidal még gyengébb.
Fecó
-
- Barça C
Varga Tomi kösszi a infot a meccsről !feltétlenül megnézem bár néztem előbe valami japán csicska csatornát találtam a neten de nem is zavart csak h élő tudom az eredményt ez volt a számomra fontos!!
MÉGEGYSZER THX !!!!
MÉGEGYSZER THX !!!!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Ezt én is nehezteltem, valami oka biztos volt, lehet hogy jobban fogyjon...lopakodo írta:mért az idegenbeli mezben játszottunk?
Én nem aggódnék amiatt, mert hátul néha kilépett egy-egy lengyel csatár. A Barça játékstílusa ilyen, akkor tudja a csapat ezt a mindenki által Barça-stílusnak emlegetett játékot játszani, ha néha akár 8 emberrel is gurigázunk az ellenfél térfelén és ez ellen a csapat ellen meg is lehetett csinálni, főleg kettő-három nullánál, még jobban ki akartuk szolgálni a közönséget. Nem nagyon volt benne a lengyelekben akár még a kontra lehetősége sem. Jobb csapatok ellen nyilván nem fogunk így kinyílni 2-0-nál.
Előre a TITOlusokért!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem. UPC-ben benne van.ZS10 írta:A Sportklub még előfizetéses?

A Sportklub még előfizetéses?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A Sportklub holnap 16:00h-tól adja a Barcelona-Wisla Krakkó meccset.
Aki nem látta, azért, aki látta, ő meg azért nézze meg.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Aki nem látta, azért, aki látta, ő meg azért nézze meg.
CATALUNYA, TRIOMFANT!

Én is ki akarok menni,de én se tok semmit egyenlőre jó lenne kimenni meglesni a meccset...Scumy írta:Srácok, bocsi hogy megkérdem, ha másik topicba kéne, de már nagyon izgat a kérdés! Megy valaki Krakkóba a visszavágóra? Vagy tud valami jó ajánlatot? Nagyon de nagyon kimennék!!! Előre is köszönöm a segítséget
Srácok, bocsi hogy megkérdem, ha másik topicba kéne, de már nagyon izgat a kérdés! Megy valaki Krakkóba a visszavágóra? Vagy tud valami jó ajánlatot? Nagyon de nagyon kimennék!!! Előre is köszönöm a segítséget
- sadudetam
- Barça B
Menjél rá arra a fórumra, hogy Barca videók és összefoglalók. Ott a legutolsó üzenetben van a link ahol letöltheted az egész meccset.oregem21 írta:tudna vki dobni egy linket ahol megtudom nézni a teljes meccset felvételről???!!!THX
Forever Barca!!!
-
- Barça B
Puyol hibái egyértelműen a 3. pontban leírt jelenségnek tudhatóak be. Teljesen más helyzet, amikor 1 az egyben lendületből vezetik rád a labdát, mintha egy felálló védelem tagjaként birkózol egy csatárral.risubarcafan írta:Elfelejtetted Puyol hibáit a meccs elején.. nem úgy játszott mint az EB-n szerintem :SEaglebarca írta:Gratula az egész csapatnak, jó meccs volt. Csak így tovább!
Három ponton láttam problémát:
1. Abidal ténykedése: továbbra sem hozza a tavaly szezon elején tapasztalt jó formáját (pedig most aztán kemény felkészítésben lehetett része).
2. Henry-n még mindig látszik, hogy nem az igazi a bal szélen. Úgy fogalmaznék, hogy megoldotta ugyan a feladatot, de továbbra sem fekszik neki a poszt. A gól is inkább olyan helyzetből született, amikor beljebb húzodott a 16-os felé.
3. Az agresszív letámadás és a dinamikus támadófutball (amiért szeretjük a Barcát) nagyon jó, de nagyon kell vigyázni a kontrákkal. Tegnap is szinte csak a lengyel csatáron múlott legalább kétszer, hogy nem kaptunk gólt. Ezt a jobb csapatok mégjobb csatárai kíméletlenül kihasználják.
A leginkább viszont szerintem annak lehet örülni, hogy visszatért az élet a játkosokba, szívvel-lélekkel fociztak, szóval nincs gond a motivációval.
Bravó PEP!!!!
A Barca valóban több mint egy klub!!!
-
- Jugador del Barça
Elfelejtetted Puyol hibáit a meccs elején.. nem úgy játszott mint az EB-n szerintem :SEaglebarca írta:Gratula az egész csapatnak, jó meccs volt. Csak így tovább!
1. Abidal ténykedése: továbbra sem hozza a tavaly szezon elején tapasztalt jó formáját (pedig most aztán kemény felkészítésben lehetett része).
2. Henry-n még mindig látszik, hogy nem az igazi a bal szélen. Úgy fogalmaznék, hogy megoldotta ugyan a feladatot, de továbbra sem fekszik neki a poszt. A gól is inkább olyan helyzetből született, amikor beljebb húzodott a 16-os felé.
3. Az agresszív letámadás és a dinamikus támadófutball (amiért szeretjük a Barcát) nagyon jó, de nagyon kell vigyázni a kontrákkal. Tegnap is szinte csak a lengyel csatáron múlott legalább kétszer, hogy nem kaptunk gólt. Ezt a jobb csapatok mégjobb csatárai kíméletlenül kihasználják.
A leginkább viszont szerintem annak lehet örülni, hogy visszatért az élet a játkosokba, szívvel-lélekkel fociztak, szóval nincs gond a motivációval.
Bravó PEP!!!!
-
- Barça B
Gratula az egész csapatnak, jó meccs volt. Csak így tovább!
Bravó PEP!!!!
Bravó PEP!!!!
A Barca valóban több mint egy klub!!!
Ez az! Bravó. Németo.-ba vagyok ezért nemláttam a mecset de mikor megláttam az eredmény az valami fenomenális volt! Bár ne feledjük ez se a Real hanem Egy lengyel csapad de szép volt!
tudna vki dobni egy linket ahol megtudom nézni a teljes meccset felvételről???!!!THX
szerintem azért, mert a Wislának az idegenbeli meze kék lehetett, és így nem különült volna a miénktől.lopakodo írta:mért az idegenbeli mezben játszottunk?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nagyon jó, nagyon bíztató! Elvárásaim felett teljesítenek eddig a srácok, ha ezt tudjuk folytatni akkor nagyon szép év elé nézünk. Már Pep első idényében..nem lenne rossz.
FORCA BARCAAA

FORCA BARCAAA

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Titinho
- Director del Fútbol
Én nem láttam a meccset, de elég sok jó és szép dolgot olvasok azért a tegnapi meccsről. Remélem továbbra is megmarad ez a lendület és ahogy Pep is mondta, még javulunk azért néhány dologban. 
Mindenesetre nagyon bíztató számomra ez az új Barça, van egy olyan érzésem, hogy ezzel a csapattal nem csak 4 idegenbeli meccset nyerünk meg, úgy mint tavaly.
SZÉP VOLT FIÚK! CSAK ÍGY TOVÁBB!

Mindenesetre nagyon bíztató számomra ez az új Barça, van egy olyan érzésem, hogy ezzel a csapattal nem csak 4 idegenbeli meccset nyerünk meg, úgy mint tavaly.

SZÉP VOLT FIÚK! CSAK ÍGY TOVÁBB!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Jugador d'estrella
Egy-két dolog azért zavart tegnap:
Dani A. önveszélyes megmozdulásai, Abidal "impotenssége" ( mintha elfelejtett volna focizni, messze a leggyengébb láncszem ), nagyobb csapatok ellen nem fog ilyen jól működni ez az ellenfél térfelén való letámadás, mert annyira fent állnak a kp-ok, hogy ha sikerül kihozni az ellenfélnek a labdát, akkor 30-40 métert vihetik ütközés nélkül.
Különben kombinativ, közönségszórakoztató játék volt sok gólhelyzettel, nem túl jó helyzetkihasználással, aggressziv játékosokkal, szóval tetszett, és már várom a Boca elleni meccset, hogy kiderüljön mire elég ez a saját súlycsoportunkban!
Ja, és a Pep-show valami ŐRÜLET! Stand-up comedy a javából!
Dani A. önveszélyes megmozdulásai, Abidal "impotenssége" ( mintha elfelejtett volna focizni, messze a leggyengébb láncszem ), nagyobb csapatok ellen nem fog ilyen jól működni ez az ellenfél térfelén való letámadás, mert annyira fent állnak a kp-ok, hogy ha sikerül kihozni az ellenfélnek a labdát, akkor 30-40 métert vihetik ütközés nélkül.
Különben kombinativ, közönségszórakoztató játék volt sok gólhelyzettel, nem túl jó helyzetkihasználással, aggressziv játékosokkal, szóval tetszett, és már várom a Boca elleni meccset, hogy kiderüljön mire elég ez a saját súlycsoportunkban!
Ja, és a Pep-show valami ŐRÜLET! Stand-up comedy a javából!

".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
-
- Barça C
Ez az fiuk szép volt !!!
Csak így tovább és a csöves madrid se tud megállítani minket már csakk arra vagyok kíváncsi hogy kikel kerülünk egy csoportba !!??
Na és még ezek a lökötek akarták eladni Eto'o-t !!!!!:S
Szép volt BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA !!!!!!!!!!!
Csak így tovább és a csöves madrid se tud megállítani minket már csakk arra vagyok kíváncsi hogy kikel kerülünk egy csoportba !!??
Na és még ezek a lökötek akarták eladni Eto'o-t !!!!!:S
Szép volt BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA !!!!!!!!!!!
OK,Kösz!Épp most olvastam....

- Andris
- Adminisztrátor
két hét múlvasoadroli írta:Mikor is lesz a visszavágó?![]()

Tényleg hatalmas köszönet a linkért, szuperul ment nagyon!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Mikor is lesz a visszavágó?