Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem jutott eszembevale írta:Miért görögben nincs TV ? Vagy újság? A számokat ott is "magyarul" írják.MessiFan írta:Ma megyek görögbe. és azthiszem lemaradok a zegész olimpiárol![]()
Majd ha visszajövök betudnátok számolni az érmekkel, egyebekkel?
Miért görögben nincs TV ? Vagy újság? A számokat ott is "magyarul" írják.MessiFan írta:Ma megyek görögbe. és azthiszem lemaradok a zegész olimpiárol![]()
Majd ha visszajövök betudnátok számolni az érmekkel, egyebekkel?
Ha csak így megy nálad...antiimperialista írta:Egy hsz az egyik fórumról:
"Állítólag Phelps az Olimpia után nem akar repülőre szállni.Hazaúszik.Ha addig kitart benne a koksz,akkor hamarabb hazaér mint versenyzőtársai..."
![]()
![]()
![]()
Viccet félretéve:
Hatalmas grat Cseh Lacinak, szenzációsan teljesített!
Aki meg elhiszi, hogy csak Phelps kokszol, az nagyon naiv! Aki meg azt is elhiszi, hogy Phelps nem kokszol, hanem tényleg ennyire jó, az még naivabb
Majd, ha lesz kedvem és erőm, eloszlatok pár tévhitet a doppingolással kapcsolatban...
Ez azért enyhe túlzás.aronba írta:Nevetségessek ezek a kínaiak rendeztek maguknak egy olimpiát, az eredményeik az eddigi 22 arany kb fele olyan csalással született, mint amilyen csalás volt a megnyitó ünnepség is.
Ja ezt már adták d.e az m1-enVito írta:ezt is érdemes elolvasni
Ok. Nem olvastam vissza.........vale írta:4 napja erről beszélünk.
4 napja erről beszélünk.sasi1 írta:http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.html
Valahol sejtettem, de ez akkor is döbbenet..............
Érdemes végigolvasni !
Hát, ez nem semmi. A kerékpárosokról gondoltam, de a többiekről...sasi1 írta:http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.html
Valahol sejtettem, de ez akkor is döbbenet..............
Érdemes végigolvasni !
Akkor jó,remélem 2.at is elveszti, és akkor nagyon nagy lehetőség lesz Rafa előtt.Varga Tamás írta:Djoko elvesztette az első játszmát Monfils ellen.ozsimiki írta:Federer teljesen leszálló ágon...kemény pályán is betlizik folyamatosan,ejnye...
Djoko fogja szntem nyerni az Olimpiát,de Nadalért szorítok,de talán ez az egyetlen borítás,ahol még nem jobb Rafa, Djokonál.
Ez inkább hatásosabb, mintha a sajtó elött kezdene el sírni, hogy mennyire elcsalták a meccsét.
Djoko elvesztette az első játszmát Monfils ellen.ozsimiki írta:Federer teljesen leszálló ágon...kemény pályán is betlizik folyamatosan,ejnye...
Djoko fogja szntem nyerni az Olimpiát,de Nadalért szorítok,de talán ez az egyetlen borítás,ahol még nem jobb Rafa, Djokonál.
Ezt élőbe láttam. de tényleg az...