10Giga10 írta:Annyit tudok hogy Barcelona is not Spain Barcelona=Catalunya!!Ja MSN szleng

!!amúgy 20 vagyok!!
De nekem úgy tűnik hogy tise tudtok többet annál hogy Catalunya!!Majd a VéTét megkérdezem ő biztos szívesen mesél nekem!!
vannak erre külön klubtörténeti könyvek is. ott kb 20 oldalon keresztül írja le h mit csinált a real (politikai úton szerzett meg ingyen, kulcsjátékosokat a barcából; azért mert katalánoknak tartották magukat a Barcelónaiak, és nem akarták a "királyi címert" felvenni, ezért folyamatosan keresztbe tettek a reálosok.), és ezek után ha elolvasod, akkor majd megérted h miért van gyűlölet a két csapat között. Mert tudod van a Barca és van a Real. És a Real-nak szerintem csak azért szurkolnak annyian, mert ott van pénz ott mindig felvásárolják a sztárokat. lásd Zidane, Beckham..., vagy éppenséggel Figo és Ronaldo, aki egy időben meghatározó embere volt a barcelonának, és csak úgy átigazoltak a rivális klubbhoz. Ronaldo mentségére szóljon h nem közvetlenül igazolt oda.
A Barca drukker és szerintem a vérbeli drukker az, aki tisztában van a klub történelmével, és utánna szíve joga eldönteni hogy gyűlöli a rivális csapatot, vagy nem. Bár ha elolvasod majd a könyvet, akkor szerintem másként fogod látni a dolgokat, és benned is kialakul a gyűlölet.
És ami a legfontosabb, rájössz, hogy mit is jelent az, hogy "a Barca több mint egy klubb!!!"