Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nyilván ha nem történik semmi extra, akkor érvényesek ezek.MQuC írta:De okos: előre megmondod, hogy miket cserélnél![]()
Az nem számít, ha valaki lesérül vagy nem játszik jól, és máshová kell az erősítés
Rijkaard is igy szokott cserélniMQuC írta:De okos: előre megmondod, hogy miket cserélnél![]()
Az nem számít, ha valaki lesérül vagy nem játszik jól, és máshová kell az erősítés
Ebből ki is lehet hozni ezt :Replay írta:A Numancia ellen készülő keret:
Valdés, Pinto, Cáceres, Alves, Abidal, Puyol, Piqué, Márquez, Xavi, Gudjohnsen, Keita, Yaya Touré, Iniesta, Messi, Hleb, Henry, Eto'o, Bojan.
Kimaradt Victor Sánchez, Pedro és Sylvinho.
Lehet akár az is amit te mondasz de szerintem jobb lenne a 4-4-2 kezdőként mondjuk Touréval vkp-ként és ha kell a gól akkor én a félidőben lehoznám Tourét és egy cstárt föl és akkor 4-3-3 amiből valszeg gól születnenorbert55 írta:Sztem a Numancia ellen 4-3-3-at játszunk.Messi tuti h kezdő lesz és Pep Messivel mindig 4-3-3-at játszhat.Hlebnek pl jobb a 4-4-2 jobban érzi magát jobbkp-ként mint jobbszélsőcsatárként.Szal sztem azon fog múlni az egész szezonban a taktika h játszik-e Messi vagy Hleb van helyette vagy más.Mert pl:Pedro is 4-3-3-ban játszik szélsőt.
interneten mindig meg lehet nézni a meccset, szóval én enm aggódnékbarca19 írta:NHa csoki mindenkinek
nem tudja valaki mikor kezdődik a bajnokság vagy egyáltalán melyik TV adja a Numancia elleni meccset előre is kössz
csalán....
Tavaly például azzal játszott a madrid, akivel azelőtt héten a Valencia. Van ilyen...Varga Tamás írta:Kb. Te vagy a tizedik versenyző, aki ezt felhozza. azért van így, mert így készítették el a 2008-09-es idény sorsolását. Nincs ebben semmi ördögi, semmi eretnek, semmi furfang. Nem először fordul elő ilyesmi a világfutball történetében.joker írta:Sziasztok!
Én még nem írtam sosem a fórumra, de van itt egy pici dolog, amit érdekesnek tartok a köv. bajnoki sorsolással kapcsolatban:
Minden BARCELONA ellenfél a következő meccsén a reallal játszik, csak más pályaválasztással... Na ez vajon miért van?
FORCA BARCA!
Üdv mindenkinek!
[/code]
Kb. Te vagy a tizedik versenyző, aki ezt felhozza. azért van így, mert így készítették el a 2008-09-es idény sorsolását. Nincs ebben semmi ördögi, semmi eretnek, semmi furfang. Nem először fordul elő ilyesmi a világfutball történetében.joker írta:Sziasztok!
Én még nem írtam sosem a fórumra, de van itt egy pici dolog, amit érdekesnek tartok a köv. bajnoki sorsolással kapcsolatban:
Minden BARCELONA ellenfél a következő meccsén a reallal játszik, csak más pályaválasztással... Na ez vajon miért van?
FORCA BARCA!
Üdv mindenkinek!
[/code]