Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
miihii
KHAL

2008.08.15. 15:42:04

ozsimiki írta:Na meglepően jól tartjuk magunkat...pozítiv meglepetés eddig. Remélem még pozítivabb lesz.

Hajrá Csajok!
Nem hittem volna,h ennyire partiban leszünk a vörösökkel egy félidő után...De ahogy látom,sajna a szokásos betegségünk kiüt,a második félidő kezdetén a beragadás.Máris 5 oda :evil: Kapjátok össze magatokat,Drágáim! :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.08.15. 15:24:44

lui1698 írta:Nemtom ki figyelet Görbiczet? :shock:
CSODÁLATOS!
már mint maga a csaj vagy a gólja :?: :D
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.15. 15:18:51

Na meglepően jól tartjuk magunkat...pozítiv meglepetés eddig. Remélem még pozítivabb lesz.

Hajrá Csajok!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2008.08.15. 15:12:36

Nemtom ki figyelet Görbiczet? :shock:
CSODÁLATOS!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.15. 15:05:37

Vito írta:...
Az utolsó mondatod nagy igazságot rejt..., valóban nem ugyanazok a feltételek. Bár azt mondom, bármilyen szerrel "több", kell egy kvalitás, egyszerűen a jövő "cyborg-sportolójának" előfutára.
Sajnos az esélyegyenlőség már a feltételeknél megbukik, s erre jön halmozottan a dopping.
ezzel mi nem tudunk mit kezdeni. Én nagyon örültem az eddigi sikereknek, az eredményeknek összességében is, voltak csalódások, de ezt meg kell érteni. Amíg azt látom, hogy beleadnak mindent (s eddig többnyire ezt láttam olimpikonjainkon), én elégedett vagyok, s nem az érem anyagával foglalkozom, mert megbecsülöm őket, még akkor is, ha ők is a jelenlegi, számomra elavult szabályok értelmében tiltott szerhez is nyúlnak. Amíg a hozzáállás megfelelő (ezt nem taglalom tovább9, addig megvan az a mag, ami miatt létezik még Olimpia. Azonban a körülmények változnak, s ezt be kellene látni, s megtenni az első lépéseket, közeledni egymáshoz. Ezek a szabályok még hátráltatják a folyamatot. De én abban hiszek, hogy elérkezik az ideje a reformoknak, elsősorban a dopping ügyében. Lesznek olyan szerek, amit már nem tiltanak, nem minden, de ebben a pontban egyetértek a port kavaró interjúval, vannak szerek, melyeket lehetetlen betiltani, a tiltás ellenére is használnak. Meglátjuk...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
soadroli
Llegenda del Barça

2008.08.15. 15:02:14

lionelmessi19 írta:
soadroli írta:A holnapi argentín (foci)meccset hol lehet majd nézni :?: :?: :?:
szerintem csak neten, illetve talántalán felvételről m1/m2 valamikor.
kösz!
:evil: :?
Andris
Adminisztrátor

2008.08.15. 15:01:23

soadroli írta:A holnapi argentín (foci)meccset hol lehet majd nézni :?: :?: :?:
szerintem csak neten, illetve talántalán felvételről m1/m2 valamikor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
soadroli
Llegenda del Barça

2008.08.15. 14:59:24

A holnapi argentín (foci)meccset hol lehet majd nézni :?: :?: :?:
miihii
KHAL

2008.08.15. 14:52:50

Megy a női kézi az oroszok ellen!Ez (is) nagyon nehéz meccs lesz,a szbornaja naon erős.
HAJRÁ,LÁNYOOOK!!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Vito
Llegenda del Barça

2008.08.15. 14:52:24

torrestoni írta:Nem hiszem, hogy általánosítani kellene. Nem minden sportoló doppingol, lassan már boszorkányüldözés lesz az egészből.
Sajnos itt el kellene gondolkodni, milyen eszme alatt akarják továbbra is az olimpiát megrendezni. Meg akarják tiltani? Nem lehet, meg akarják állítani az emberi kurázsit, megállítani a fejlődést?Már lehetetlen a tiszta küzdelem jegyében nekivágni. Aki nem bírja, az ne nézze. A technikai sportok is követik a tudomány fejlődését. S ha kicsit belegondolunk, ki ne akarna nyerni, s ki akarna azért eredménytelen lenni, vagy hátrányba kerülni, mert más doppingol. Amíg ilyen magasak az elvárások, amíg lehetőség van rá, amíg a pénz motivál... El tudjátok képzelni, hogy a fejlődés megáll? Az emberi agy számára nincsenek határok. Ezt kellene tudatosítani, hogy meg van az emberek képessége ahhoz, hogy fejlődjön. Ehhez kellene igazítani az olimpiát, még hogy modern kori... akkor nem lenne egy a bohóckodás, nem menne el feleslegesen ennyi pénz. A jelenhez kellene igazodni, mit akarnak, hagyományőrző színházelőadást? Nem a sportolókat kell okolni. 2008-at írunk... Sokkal inkább fáj az, hogy mennyire nagy befolyásoló tényező a pénz. Mégis mit gondoltok, milyen hendikeppel indulunk neki egy olimpiának egy több száz milliós gazdag országgal szemben? Mégis elégedetlenek vagyunk. Ilyen kevés emberből nehéz bekerülni a világ legjobbjai közé, nem beszélve a feltételekről. Kérem, Mongólia most nyerte az első Aranyérmet a története során...
Ez az egész undorító, ma a sport nem az, ami 10-20-100 éve volt. Ezt a focira is lehet érteni. Nagy gondok vannak a fejekben.
ebben igazad van.
én személyszerint nem a sportolókra vagyok mérges, hanem a jelenségre.
ami zavar: évtizedek alatt a magyar sport -körülményektől függetlenül, feltételezve az akkor még egyenlőbb esélyeket...- letette a névjegyét az olimpia tekintetében.
az érmeink száma az ország lakosságát, méretét tekintve egyedülálló.
az utóbbi időben hanyatlásnak indult a magyar élsport, ami ezen az olimpián csúcsosodott ki.
ennek persze több oka van:
-sportdiplomáciánk súlytalansága
-pénztelenség, szervezetlenség a magyar sportban
-doppingiparban "szerzett" hátrány

a magyar élsport vagy eltűnik a süllyesztőben, vagy mindhárom fronton
megpróbálunk felzárkózni az élmezőnyhöz.
tehát, ha már mindenki hajtogatja napok óta a saját igazát, akkor én sem maradok ki:
az egyenlő esélyeket hiányolom és ezért nem tudom tisztelni phelps-et az eredményei miatt.
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.15. 14:41:44

torrestoni írta:
aronba írta:A mexikói szerint mindenki doppingol a első ugyanúgy mint a 22225.-ik
Ez mondom csak egy elmélet hivatalosan mindeki tiszta míg le nem bukik s csak ez számít.
Felesleges ezen a cikken annyit rágódni. Szépen eladta magát, ő jól járt az egésszel. Hogy mekkora az igazságtartalma, azt nem tudom. A csalódottság is beszél belőle, mert ő képtelen volt magas szinten teljesíteni doppingolva, vagy sem. Egy nagy bohóc, aki mellesleg okos, DejaVu..., azonnal Győzike jutott eszembe róla. Most még egy-két évet jósolok, s véget ér a "modern sport inkvizíciós üldöztetése", lassan de biztosan haladunk a kompromisszum felé.
Végre valaki aki nem ül fel a mexikóinak. Már kezdtem attól félni hogy itt mindenki elhitte a mexikói tákolmányát.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.15. 14:37:15

aronba írta:A mexikói szerint mindenki doppingol a első ugyanúgy mint a 22225.-ik
Ez mondom csak egy elmélet hivatalosan mindeki tiszta míg le nem bukik s csak ez számít.
Felesleges ezen a cikken annyit rágódni. Szépen eladta magát, ő jól járt az egésszel. Hogy mekkora az igazságtartalma, azt nem tudom. A csalódottság is beszél belőle, mert ő képtelen volt magas szinten teljesíteni doppingolva, vagy sem. Egy nagy bohóc, aki mellesleg okos, DejaVu..., azonnal Győzike jutott eszembe róla. Most még egy-két évet jósolok, s véget ér a "modern sport inkvizíciós üldöztetése", lassan de biztosan haladunk a kompromisszum felé.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.15. 14:26:28

A mexikói szerint mindenki doppingol a első ugyanúgy mint a 22225.-ik
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.15. 14:21:35

Nem hiszem, hogy általánosítani kellene. Nem minden sportoló doppingol, lassan már boszorkányüldözés lesz az egészből.
Sajnos itt el kellene gondolkodni, milyen eszme alatt akarják továbbra is az olimpiát megrendezni. Meg akarják tiltani? Nem lehet, meg akarják állítani az emberi kurázsit, megállítani a fejlődést?Már lehetetlen a tiszta küzdelem jegyében nekivágni. Aki nem bírja, az ne nézze. A technikai sportok is követik a tudomány fejlődését. S ha kicsit belegondolunk, ki ne akarna nyerni, s ki akarna azért eredménytelen lenni, vagy hátrányba kerülni, mert más doppingol. Amíg ilyen magasak az elvárások, amíg lehetőség van rá, amíg a pénz motivál... El tudjátok képzelni, hogy a fejlődés megáll? Az emberi agy számára nincsenek határok. Ezt kellene tudatosítani, hogy meg van az emberek képessége ahhoz, hogy fejlődjön. Ehhez kellene igazítani az olimpiát, még hogy modern kori... akkor nem lenne egy a bohóckodás, nem menne el feleslegesen ennyi pénz. A jelenhez kellene igazodni, mit akarnak, hagyományőrző színházelőadást? Nem a sportolókat kell okolni. 2008-at írunk... Sokkal inkább fáj az, hogy mennyire nagy befolyásoló tényező a pénz. Mégis mit gondoltok, milyen hendikeppel indulunk neki egy olimpiának egy több száz milliós gazdag országgal szemben? Mégis elégedetlenek vagyunk. Ilyen kevés emberből nehéz bekerülni a világ legjobbjai közé, nem beszélve a feltételekről. Kérem, Mongólia most nyerte az első Aranyérmet a története során...
Ez az egész undorító, ma a sport nem az, ami 10-20-100 éve volt. Ezt a focira is lehet érteni. Nagy gondok vannak a fejekben.
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.15. 14:08:25

noname írta:
takivini írta:
sasi1 írta:http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.html
Valahol sejtettem, de ez akkor is döbbenet..............
Érdemes végigolvasni !
Hát, ez nem semmi. A kerékpárosokról gondoltam, de a többiekről... :?
Hát tulajdonképpen kimondta azt, amit amit az egész világ gondolt. :roll: :(
Ez viszont felvet egy érdekes kérdést. Valaki felvetette hogy hol vagyunk mi hogy bíráljunk egy olimpikont? Na már most ha már elfogadjuk a mexikói állítását akkor nyugodtan minden lelkiismeretfurdalas nélkül lehet bírálni őket, hisz végső soron csalókról van szó Phelpstől kezdve az utolsó togói atlétáig. Nem akartam őket megbántani de ez is egy érdekes tény.
noname
Llegenda del Barça

2008.08.15. 13:52:00

takivini írta:
sasi1 írta:http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.html
Valahol sejtettem, de ez akkor is döbbenet..............
Érdemes végigolvasni !
Hát, ez nem semmi. A kerékpárosokról gondoltam, de a többiekről... :?
Hát tulajdonképpen kimondta azt, amit amit az egész világ gondolt. :roll: :(
A Fifa egy szégyen
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.15. 13:46:00

antiimperialista írta:
aronba írta:Lényegtelen hogy ki milyen véleményen van mondom, meg igaza is lehet a mexikóinak, itt csak a jog számít addig amíg hivatalosan le nem bukik egy sportoló olymindegy hogy mit gondol itt 50 sportszerető ember, s az is lényegtelen mit gondol egy egész ország, a tények s a jog makacs dolgok.
Amíg a mexikói írás hivatalosan be nem bizonyosodik, addig ugyanúgy tekinthetjük hiszékenynek azokat akik elhiszik, mint naívnak aki nem hiszi el a tanait.
Erre viszont még nem válaszoltál:
"Bizony, és jogilag Fazekas és Annus is tiszták, mégis elvették az aranyérmeiket, ráadásul szinte az egész ország csalózta őket."

A mexikóinak pedig igaza van, ő ebben élt nagyon sokáig.
Az atlétikában így megy: Mindig kell 1-1 sztár, akik sokat nyernek, akik miatt kimennek az emberek a stadionokba, aztán megunják őket, és odadobják prédának, hogy bizonyítsák, a legnagyobb sztárokat sem kímélik... A wada is egy nagy maffia.
Válaszoltam csak olvastad el figyelmesen mondtam lényegtelen mit gondol itt 50 sportszerető ember vagy mit gondol egy egész ország, csak a jog számít, ebben benne van a válaszom.
Ha már a Wadat bírálod akkor mindent lehet bírálni, akkor már azt is állíthatod, hogy a Real meg a Barca előre felosztják egymás között a bajnoki címeket, mert mintkét klub a szurkolókból él s a szurkolóknak sikerek kellenek meg sztárok akiket imádhatnak... Néha engednek egy kisebb csapatnak hogy bajnok legyen de csak azért hogy ne legyen unalmas, s más sportágakra is le lehetne bontani, veszélyes vizekre evezünk, ha már aWadat téámadod mindent lehet támadni a NOB-t a MOB-t meg minden sportot.
Nem beszélve arról, hogy tavaly amikor Hamilton 25 ponttal vezetett Raikonnen előtt s már csak 5 futam volt hátra a végéig Ázsiában mindenki elkezdett a finn végső győzelmére fogadni. Itt is bele lehet evvel az erővel keverni összesküvéseket, hogy erővel csináltak Raikkonenből világbajnokot mert a Ferrarinak 2 év blama után sikerre volt szüksége. S beleillik a képbe, hogy a Mercedes s Hamilton amatőr hibákat csináltak az utolsó futamokon. Én nem hiszem, hogy a Forma1-ben minden évben előre leosztják a kártyákat, sokan vannak akik igen, hisz abban sokkal több pénz van mint az Olimpiában. Csak azt akartam mondani hosszúra nyúlt monológommal, hogy ha már a Wadaban sem hiszünk akkor minden sporteredményt nyugodtan úgy ahogy van el lehet felejteni, így a Madrid 31 bajnoki címét isvagy a Barca sikereit is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára aronba 2008.08.15. 13:55:27-kor.
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.08.15. 13:33:27

aronba írta:Lényegtelen hogy ki milyen véleményen van mondom, meg igaza is lehet a mexikóinak, itt csak a jog számít addig amíg hivatalosan le nem bukik egy sportoló olymindegy hogy mit gondol itt 50 sportszerető ember, s az is lényegtelen mit gondol egy egész ország, a tények s a jog makacs dolgok.
Amíg a mexikói írás hivatalosan be nem bizonyosodik, addig ugyanúgy tekinthetjük hiszékenynek azokat akik elhiszik, mint naívnak aki nem hiszi el a tanait.
Erre viszont még nem válaszoltál:
"Bizony, és jogilag Fazekas és Annus is tiszták, mégis elvették az aranyérmeiket, ráadásul szinte az egész ország csalózta őket."

A mexikóinak pedig igaza van, ő ebben élt nagyon sokáig.
Az atlétikában így megy: Mindig kell 1-1 sztár, akik sokat nyernek, akik miatt kimennek az emberek a stadionokba, aztán megunják őket, és odadobják prédának, hogy bizonyítsák, a legnagyobb sztárokat sem kímélik... A wada is egy nagy maffia.
19
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.15. 13:12:18

vale írta:
antiimperialista írta: Ha meg a fő-fő doppingdílernek sem hiszel, akkor már tényleg nagyon naiv vagy...
Nos igen , nekem is ez volt az utolsó indokom , kb 50 hsz után... és mivel nem hittek neki feladtam. :lol: :lol: Sebaj , szerintem egyszer mindenki ezen a véleményen lesz. :roll:
Lényegtelen hogy ki milyen véleményen van mondom, meg igaza is lehet a mexikóinak, itt csak a jog számít addig amíg hivatalosan le nem bukik egy sportoló olymindegy hogy mit gondol itt 50 sportszerető ember, s az is lényegtelen mit gondol egy egész ország, a tények s a jog makacs dolgok.
vale
Capitá del Barça

2008.08.15. 12:43:23

antiimperialista írta: Ha meg a fő-fő doppingdílernek sem hiszel, akkor már tényleg nagyon naiv vagy...
Nos igen , nekem is ez volt az utolsó indokom , kb 50 hsz után... és mivel nem hittek neki feladtam. :lol: :lol: Sebaj , szerintem egyszer mindenki ezen a véleményen lesz. :roll:
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.08.15. 12:27:32

Bizony, és jogilag Fazekas és Annus is tiszták, mégis elvették az aranyérmeiket, ráadásul szinte az egész ország csalózta őket.
19
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.15. 12:00:52

antiimperialista írta:
aronba írta:Vicces volt :D
Nem kell erőlködnöd, itt már legalább 20 önjelölt tudós bizonygatja hogy ki mikor mennyit kokszol, többen egy mexikói írásra hivatkoznak, elméleteket mindenki fel tud állítani. a tények hogy Phelps minden idők legsikeresebb olimpikonja - szánt szándékkal nem írtam hogy legjobb. A többi meg fintorgás búslakodás savanyú a szöllő szituáció.
Látom, elolvastad, amit írtam, de értelmezned nem sikerült rendesen. A poén jó volt, tetszett. ettől függetlenül rengeteg munka és óriási tehetség áll Phelps teljesítménye mögött.
A többi meg arra vonatkozott, hogy igen, azon a szinten mindenki doppingol, Cseh Laci is. Ettől függetlenül szenzációsan úszott.
Nem hiszem, hogy itt önjelölt tudósok lennének, az, hogy a világ élsportolói doppingolnak, tény. Tudom, mert sokat forgok sportolók között, pl. atlétákkal napi szinten beszélek. Ha meg a fő-fő doppingdílernek sem hiszel, akkor már tényleg nagyon naiv vagy...
Kérdés hogy mi számít doppingszernek? Ha figyelted a rádió adását kiderült, hogy már néhány csepp a fülbe valamilyen gyógyszerből is doppingnak számíthat. Így aztán óvatossan, nem a mi dolgunk megitélni mi a dopping mi nem erre vannak a profi vizsgálószervek, akiről kiderült hogy dopiingolt doppingolt, akiről nem nem én is írkálhatok itt bárkiról, hogy szerintem mit tudom én kóros hazudozó, vagy esetleg bűnöző amig nem tudom bebizonyítani addig csak elmélet. lehet hogy igazad van neked vagy a mexikóinak, de ammíg a hivatalos szervek be nem bizonyítják, hogy Phelps, vagy Cseh avgy akárki más doppingol, addig jogilag olyan tiszták mint te vagy én. Es a sportban csak ez számít
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.08.15. 11:44:49

aronba írta:Vicces volt :D
Nem kell erőlködnöd, itt már legalább 20 önjelölt tudós bizonygatja hogy ki mikor mennyit kokszol, többen egy mexikói írásra hivatkoznak, elméleteket mindenki fel tud állítani. a tények hogy Phelps minden idők legsikeresebb olimpikonja - szánt szándékkal nem írtam hogy legjobb. A többi meg fintorgás búslakodás savanyú a szöllő szituáció.
Látom, elolvastad, amit írtam, de értelmezned nem sikerült rendesen. A poén jó volt, tetszett. ettől függetlenül rengeteg munka és óriási tehetség áll Phelps teljesítménye mögött.
A többi meg arra vonatkozott, hogy igen, azon a szinten mindenki doppingol, Cseh Laci is. Ettől függetlenül szenzációsan úszott.
Nem hiszem, hogy itt önjelölt tudósok lennének, az, hogy a világ élsportolói doppingolnak, tény. Tudom, mert sokat forgok sportolók között, pl. atlétákkal napi szinten beszélek. Ha meg a fő-fő doppingdílernek sem hiszel, akkor már tényleg nagyon naiv vagy...
19
Mr. Master
Director del Fútbol

2008.08.15. 11:43:51

Inkább barátaim a filozgatás helyett örvendezzetek velem, mert én szombat hajnalban indulok kifelé nézni a sok doppinhuszárt :) És szurkolni fiainknal-lányainknak :!: Hajrá Magyarország! Ha szereznénk egy aranyat, már a 14ek lennénk :!:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.15. 11:36:22

vale írta:
antiimperialista írta:Egy hsz az egyik fórumról:
"Állítólag Phelps az Olimpia után nem akar repülőre szállni.Hazaúszik.Ha addig kitart benne a koksz,akkor hamarabb hazaér mint versenyzőtársai..."

:lol: :lol: :lol:

Viccet félretéve:
Hatalmas grat Cseh Lacinak, szenzációsan teljesített!
Aki meg elhiszi, hogy csak Phelps kokszol, az nagyon naiv! Aki meg azt is elhiszi, hogy Phelps nem kokszol, hanem tényleg ennyire jó, az még naivabb :D
Majd, ha lesz kedvem és erőm, eloszlatok pár tévhitet a doppingolással kapcsolatban...
Ha csak így megy nálad... :lol: :lol:
Ha lesz keddve meg erőm megszüntetem az árvizeket , meg még néhány természeti katasztrófát...
Vicces volt :D
Lezárt