Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hittem volna,h ennyire partiban leszünk a vörösökkel egy félidő után...De ahogy látom,sajna a szokásos betegségünk kiüt,a második félidő kezdetén a beragadás.Máris 5 odaozsimiki írta:Na meglepően jól tartjuk magunkat...pozítiv meglepetés eddig. Remélem még pozítivabb lesz.
Hajrá Csajok!
Az utolsó mondatod nagy igazságot rejt..., valóban nem ugyanazok a feltételek. Bár azt mondom, bármilyen szerrel "több", kell egy kvalitás, egyszerűen a jövő "cyborg-sportolójának" előfutára.Vito írta:...
kösz!lionelmessi19 írta:szerintem csak neten, illetve talántalán felvételről m1/m2 valamikor.soadroli írta:A holnapi argentín (foci)meccset hol lehet majd nézni![]()
![]()
szerintem csak neten, illetve talántalán felvételről m1/m2 valamikor.soadroli írta:A holnapi argentín (foci)meccset hol lehet majd nézni![]()
![]()
ebben igazad van.torrestoni írta:Nem hiszem, hogy általánosítani kellene. Nem minden sportoló doppingol, lassan már boszorkányüldözés lesz az egészből.
Sajnos itt el kellene gondolkodni, milyen eszme alatt akarják továbbra is az olimpiát megrendezni. Meg akarják tiltani? Nem lehet, meg akarják állítani az emberi kurázsit, megállítani a fejlődést?Már lehetetlen a tiszta küzdelem jegyében nekivágni. Aki nem bírja, az ne nézze. A technikai sportok is követik a tudomány fejlődését. S ha kicsit belegondolunk, ki ne akarna nyerni, s ki akarna azért eredménytelen lenni, vagy hátrányba kerülni, mert más doppingol. Amíg ilyen magasak az elvárások, amíg lehetőség van rá, amíg a pénz motivál... El tudjátok képzelni, hogy a fejlődés megáll? Az emberi agy számára nincsenek határok. Ezt kellene tudatosítani, hogy meg van az emberek képessége ahhoz, hogy fejlődjön. Ehhez kellene igazítani az olimpiát, még hogy modern kori... akkor nem lenne egy a bohóckodás, nem menne el feleslegesen ennyi pénz. A jelenhez kellene igazodni, mit akarnak, hagyományőrző színházelőadást? Nem a sportolókat kell okolni. 2008-at írunk... Sokkal inkább fáj az, hogy mennyire nagy befolyásoló tényező a pénz. Mégis mit gondoltok, milyen hendikeppel indulunk neki egy olimpiának egy több száz milliós gazdag országgal szemben? Mégis elégedetlenek vagyunk. Ilyen kevés emberből nehéz bekerülni a világ legjobbjai közé, nem beszélve a feltételekről. Kérem, Mongólia most nyerte az első Aranyérmet a története során...
Ez az egész undorító, ma a sport nem az, ami 10-20-100 éve volt. Ezt a focira is lehet érteni. Nagy gondok vannak a fejekben.
Végre valaki aki nem ül fel a mexikóinak. Már kezdtem attól félni hogy itt mindenki elhitte a mexikói tákolmányát.torrestoni írta:Felesleges ezen a cikken annyit rágódni. Szépen eladta magát, ő jól járt az egésszel. Hogy mekkora az igazságtartalma, azt nem tudom. A csalódottság is beszél belőle, mert ő képtelen volt magas szinten teljesíteni doppingolva, vagy sem. Egy nagy bohóc, aki mellesleg okos, DejaVu..., azonnal Győzike jutott eszembe róla. Most még egy-két évet jósolok, s véget ér a "modern sport inkvizíciós üldöztetése", lassan de biztosan haladunk a kompromisszum felé.aronba írta:A mexikói szerint mindenki doppingol a első ugyanúgy mint a 22225.-ik
Ez mondom csak egy elmélet hivatalosan mindeki tiszta míg le nem bukik s csak ez számít.
Felesleges ezen a cikken annyit rágódni. Szépen eladta magát, ő jól járt az egésszel. Hogy mekkora az igazságtartalma, azt nem tudom. A csalódottság is beszél belőle, mert ő képtelen volt magas szinten teljesíteni doppingolva, vagy sem. Egy nagy bohóc, aki mellesleg okos, DejaVu..., azonnal Győzike jutott eszembe róla. Most még egy-két évet jósolok, s véget ér a "modern sport inkvizíciós üldöztetése", lassan de biztosan haladunk a kompromisszum felé.aronba írta:A mexikói szerint mindenki doppingol a első ugyanúgy mint a 22225.-ik
Ez mondom csak egy elmélet hivatalosan mindeki tiszta míg le nem bukik s csak ez számít.
Ez viszont felvet egy érdekes kérdést. Valaki felvetette hogy hol vagyunk mi hogy bíráljunk egy olimpikont? Na már most ha már elfogadjuk a mexikói állítását akkor nyugodtan minden lelkiismeretfurdalas nélkül lehet bírálni őket, hisz végső soron csalókról van szó Phelpstől kezdve az utolsó togói atlétáig. Nem akartam őket megbántani de ez is egy érdekes tény.noname írta:Hát tulajdonképpen kimondta azt, amit amit az egész világ gondolt.takivini írta:Hát, ez nem semmi. A kerékpárosokról gondoltam, de a többiekről...sasi1 írta:http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.html
Valahol sejtettem, de ez akkor is döbbenet..............
Érdemes végigolvasni !![]()
Hát tulajdonképpen kimondta azt, amit amit az egész világ gondolt.takivini írta:Hát, ez nem semmi. A kerékpárosokról gondoltam, de a többiekről...sasi1 írta:http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.html
Valahol sejtettem, de ez akkor is döbbenet..............
Érdemes végigolvasni !
Válaszoltam csak olvastad el figyelmesen mondtam lényegtelen mit gondol itt 50 sportszerető ember vagy mit gondol egy egész ország, csak a jog számít, ebben benne van a válaszom.antiimperialista írta:Erre viszont még nem válaszoltál:aronba írta:Lényegtelen hogy ki milyen véleményen van mondom, meg igaza is lehet a mexikóinak, itt csak a jog számít addig amíg hivatalosan le nem bukik egy sportoló olymindegy hogy mit gondol itt 50 sportszerető ember, s az is lényegtelen mit gondol egy egész ország, a tények s a jog makacs dolgok.
Amíg a mexikói írás hivatalosan be nem bizonyosodik, addig ugyanúgy tekinthetjük hiszékenynek azokat akik elhiszik, mint naívnak aki nem hiszi el a tanait.
"Bizony, és jogilag Fazekas és Annus is tiszták, mégis elvették az aranyérmeiket, ráadásul szinte az egész ország csalózta őket."
A mexikóinak pedig igaza van, ő ebben élt nagyon sokáig.
Az atlétikában így megy: Mindig kell 1-1 sztár, akik sokat nyernek, akik miatt kimennek az emberek a stadionokba, aztán megunják őket, és odadobják prédának, hogy bizonyítsák, a legnagyobb sztárokat sem kímélik... A wada is egy nagy maffia.
Erre viszont még nem válaszoltál:aronba írta:Lényegtelen hogy ki milyen véleményen van mondom, meg igaza is lehet a mexikóinak, itt csak a jog számít addig amíg hivatalosan le nem bukik egy sportoló olymindegy hogy mit gondol itt 50 sportszerető ember, s az is lényegtelen mit gondol egy egész ország, a tények s a jog makacs dolgok.
Amíg a mexikói írás hivatalosan be nem bizonyosodik, addig ugyanúgy tekinthetjük hiszékenynek azokat akik elhiszik, mint naívnak aki nem hiszi el a tanait.
Lényegtelen hogy ki milyen véleményen van mondom, meg igaza is lehet a mexikóinak, itt csak a jog számít addig amíg hivatalosan le nem bukik egy sportoló olymindegy hogy mit gondol itt 50 sportszerető ember, s az is lényegtelen mit gondol egy egész ország, a tények s a jog makacs dolgok.vale írta:Nos igen , nekem is ez volt az utolsó indokom , kb 50 hsz után... és mivel nem hittek neki feladtam.antiimperialista írta: Ha meg a fő-fő doppingdílernek sem hiszel, akkor már tényleg nagyon naiv vagy...![]()
Sebaj , szerintem egyszer mindenki ezen a véleményen lesz.
Nos igen , nekem is ez volt az utolsó indokom , kb 50 hsz után... és mivel nem hittek neki feladtam.antiimperialista írta: Ha meg a fő-fő doppingdílernek sem hiszel, akkor már tényleg nagyon naiv vagy...
Kérdés hogy mi számít doppingszernek? Ha figyelted a rádió adását kiderült, hogy már néhány csepp a fülbe valamilyen gyógyszerből is doppingnak számíthat. Így aztán óvatossan, nem a mi dolgunk megitélni mi a dopping mi nem erre vannak a profi vizsgálószervek, akiről kiderült hogy dopiingolt doppingolt, akiről nem nem én is írkálhatok itt bárkiról, hogy szerintem mit tudom én kóros hazudozó, vagy esetleg bűnöző amig nem tudom bebizonyítani addig csak elmélet. lehet hogy igazad van neked vagy a mexikóinak, de ammíg a hivatalos szervek be nem bizonyítják, hogy Phelps, vagy Cseh avgy akárki más doppingol, addig jogilag olyan tiszták mint te vagy én. Es a sportban csak ez számítantiimperialista írta:Látom, elolvastad, amit írtam, de értelmezned nem sikerült rendesen. A poén jó volt, tetszett. ettől függetlenül rengeteg munka és óriási tehetség áll Phelps teljesítménye mögött.aronba írta:Vicces volt![]()
Nem kell erőlködnöd, itt már legalább 20 önjelölt tudós bizonygatja hogy ki mikor mennyit kokszol, többen egy mexikói írásra hivatkoznak, elméleteket mindenki fel tud állítani. a tények hogy Phelps minden idők legsikeresebb olimpikonja - szánt szándékkal nem írtam hogy legjobb. A többi meg fintorgás búslakodás savanyú a szöllő szituáció.
A többi meg arra vonatkozott, hogy igen, azon a szinten mindenki doppingol, Cseh Laci is. Ettől függetlenül szenzációsan úszott.
Nem hiszem, hogy itt önjelölt tudósok lennének, az, hogy a világ élsportolói doppingolnak, tény. Tudom, mert sokat forgok sportolók között, pl. atlétákkal napi szinten beszélek. Ha meg a fő-fő doppingdílernek sem hiszel, akkor már tényleg nagyon naiv vagy...
Látom, elolvastad, amit írtam, de értelmezned nem sikerült rendesen. A poén jó volt, tetszett. ettől függetlenül rengeteg munka és óriási tehetség áll Phelps teljesítménye mögött.aronba írta:Vicces volt![]()
Nem kell erőlködnöd, itt már legalább 20 önjelölt tudós bizonygatja hogy ki mikor mennyit kokszol, többen egy mexikói írásra hivatkoznak, elméleteket mindenki fel tud állítani. a tények hogy Phelps minden idők legsikeresebb olimpikonja - szánt szándékkal nem írtam hogy legjobb. A többi meg fintorgás búslakodás savanyú a szöllő szituáció.
Vicces voltvale írta:Ha csak így megy nálad...antiimperialista írta:Egy hsz az egyik fórumról:
"Állítólag Phelps az Olimpia után nem akar repülőre szállni.Hazaúszik.Ha addig kitart benne a koksz,akkor hamarabb hazaér mint versenyzőtársai..."
![]()
![]()
![]()
Viccet félretéve:
Hatalmas grat Cseh Lacinak, szenzációsan teljesített!
Aki meg elhiszi, hogy csak Phelps kokszol, az nagyon naiv! Aki meg azt is elhiszi, hogy Phelps nem kokszol, hanem tényleg ennyire jó, az még naivabb
Majd, ha lesz kedvem és erőm, eloszlatok pár tévhitet a doppingolással kapcsolatban...![]()
![]()
Ha lesz keddve meg erőm megszüntetem az árvizeket , meg még néhány természeti katasztrófát...