Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma jártam a lőtéreni, és ott azért részletesebb dolgokat is megtudtam.kovinho írta:Itt van példának Igaly Diána. Szegényt, a budaörsi kollégák nem hagyták edzeni. Egy OLIMPIAI BAJNOKOT!! Erre hol van máshol példa? Ez a vérlázító. És az is, ami itt folyik ebben az országban...
1. Kevesebb helyesírási hibát két tőmondatba...ultrasur írta:nadal sapnyol csávoval jácik nem?
holnap nöi törözöknek van esélyük?
És ki mondta, hogy Téged idéztelek. Nem láttad a szóközt, a kihagyást? Azt gondoltam, elég érthető és világos volt a célom. Nem neked szólt, csak nem akartam, külön hsz-t gyártani. Akinek szólt, mihii Ő reagált rá. Nem kellene egyszerre öltözködnöd.ozsimiki írta:IDéézVarga Tamás írta:
Ja, és tegnapelőtt istennők, ma meg bukta lesz? Érdekesek vagytok? Érdekes hozzáállás.mikor írtam ilyet,mikor szálltam el a teljesítményüktől? Azt írtam,h lelkiekben jobbak,de képességekben nem. és h egy középszerű német csapatot vertek éppenhogy... szerintem senki nem Istenítette őket,feleslegesen túlzol. már megint.
Süllyedjen el ő is akkor,ráadásul még eredmények sem igazolják azt a fenenagy rátermettségét.vale írta: Hát a mostani szövettségi kaőitány is beadta az olimpia előtt közvetlen a lemondását csak nem fogadták el...
A csaj se kutyakleno04 írta:már mint maga a csaj vagy a góljalui1698 írta:Nemtom ki figyelet Görbiczet?![]()
CSODÁLATOS!![]()
Ezt a buktásat én írtam,ezért reagálok.Én a német meccset nem netközelből néztem,ezért nem is jellemeztem.De annak ellenére,h remek győzelmet arattak,pocsék játékot produkáltak a csajik akkor is.Voltak jó periódusok,de összességében nem győztek meg róla,h egy hangyabokányival is közelebb kerültünk volna az érmekhez.Szép volt,jó volt,de a küzdésen kívül nem kell hátast dobni tőle.Varga Tamás írta: Ja, és tegnapelőtt istennők, ma meg bukta lesz? Érdekesek vagytok? Érdekes hozzáállás.
IDéézVarga Tamás írta:
Ja, és tegnapelőtt istennők, ma meg bukta lesz? Érdekesek vagytok? Érdekes hozzáállás.
Hát a mostani szövettségi kaőitány is beadta az olimpia előtt közvetlen a lemondását csak nem fogadták el...Varga Tamás írta: Hajdú János egyik általad felsorolt edzőtől sem marad el. Sőt, Mocsainál többre tartom. Mocsai taktikailag messze van a klasszis edzőtől. Sikeresen asszisztált a dánok olimpiai győzelméhez 2000-ben. Németh András pedig nem említhető egy lapon Hajdúval. Aki a sorsdöntő pillanat előtt cserbenhagyja csapatát, ill. hazáját, az nálam erkölcsi nulla. Németh András ezt tette, mélységesen szégyellje magát.
Ja, és tegnapelőtt istennők, ma meg bukta lesz? Érdekesek vagytok? Érdekes hozzáállás.
Hajdú János egyik általad felsorolt edzőtől sem marad el. Sőt, Mocsainál többre tartom. Mocsai taktikailag messze van a klasszis edzőtől. Sikeresen asszisztált a dánok olimpiai győzelméhez 2000-ben. Németh András pedig nem említhető egy lapon Hajdúval. Aki a sorsdöntő pillanat előtt cserbenhagyja csapatát, ill. hazáját, az nálam erkölcsi nulla. Németh András ezt tette, mélységesen szégyellje magát.ozsimiki írta:ahogy az edző bá is,mivel már pihentette akkor a fél kezdőcsapatottorrestoni írta: majd a félidő közepénél feladták.![]()
ilyen edzővel nem várok többet, tisztelem meg minden,de fel sem ér se Németh-el,se Mocsaival,de még Kiss-el sem.
ahogy az edző bá is,mivel már pihentette akkor a fél kezdőcsapatottorrestoni írta: majd a félidő közepénél feladták.