Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
aztán a kövi versenyén javít rajta 4 tizedet legalább,és majd megint mindenkinek leesik az állaBányász írta:
Mekkora fricska..tuti legendás futás lesz.
Ennek így kellett történnie.Bogi63 írta:Na azt én sem értettem minek ütögette ott a mellét mint egy majom.mi lett volna ha az utolsó 20 m-t is futja és nem nézelődik (9.60?)Egy pár századot még simán hozott volna.
Na azt én sem értettem minek ütögette ott a mellét mint egy majom.mi lett volna ha az utolsó 20 m-t is futja és nem nézelődik (9.60?)
Nézd...ezt már nem egyedül mondja...egy páran már a második nap után mondtuk,h elég már ebből a témából.MeNnOn írta:most nem azért ,de ne te mondd meg miről beszéljenek másokVarga Tamás írta:Szerintem, a doppingtémát be lehetne rekeszteni. Már mindenki elmondta a véleményét, mit gondol róla. Számomra is kezd unalmassá válni.![]()
ne olvasd ..thatsall! énse olvasom el azta hszt. ami nem kötle..
bocshaezzel megbántottalak...
most nem azért ,de ne te mondd meg miről beszéljenek másokVarga Tamás írta:Szerintem, a doppingtémát be lehetne rekeszteni. Már mindenki elmondta a véleményét, mit gondol róla. Számomra is kezd unalmassá válni.
akkor legalább nem vagyok egyedülVarga Tamás írta:Szerintem, a doppingtémát be lehetne rekeszteni. Már mindenki elmondta a véleményét, mit gondol róla. Számomra is kezd unalmassá válni.
de értem..d.OR írta:azt hiszem, nem ezt akartam kihozni abból, amit írtam, sajnálom, hogy ha nem értedMeNnOn írta:d.or attól még nem fog jobban úszni hogyan 10 en a WCre is követik..
ebben igazad van, de Phelps 4 futammal ezelőtt csak a 3. futamjánál járt, és igaz, úszott közben előfutamokat, de ugyanúgy mások is úsztak előfutamokat, sőőt, valamikor elődöntő is volt. na mindegy, tényleg nem akarok vitatkozni, mi itt találgathatunk, hogy doppingol vagy sem, de mi vagyok én?! Sherlock Holmes?!vale írta:Szerintem rosszul számolsz , vagy én számolok rosszul. De Laci nem volt ott a váltó döntőjében , és még 2 másik számban sem... szerintem , de lehet hogy hüjeséget mondok. És a többi versenyző sem indult annyiban mint ahányat Phelps nyert...d.OR írta: ezerbocsánat, de ezelőtt 4 futammal a 3.-at úszta, akkor Cseh Lacit miért nem kellett hordágyon elvinni a 3. úszása (200 vegyes) után ?
Szerintem rosszul számolsz , vagy én számolok rosszul. De Laci nem volt ott a váltó döntőjében , és még 2 másik számban sem... szerintem , de lehet hogy hüjeséget mondok. És a többi versenyző sem indult annyiban mint ahányat Phelps nyert...d.OR írta: ezerbocsánat, de ezelőtt 4 futammal a 3.-at úszta, akkor Cseh Lacit miért nem kellett hordágyon elvinni a 3. úszása (200 vegyes) után ?
ezerbocsánat, de ezelőtt 4 futammal a 3.-at úszta, akkor Cseh Lacit miért nem kellett hordágyon elvinni a 3. úszása (200 vegyes) után ?vale írta:Már az előtt 4 futammal hordágyon kellett volna vinni ennyi terheléstől akármelyik másikatd.OR írta: mekkora volt amúgy az a 100 pillangó, a szerb majdnem megfogta. utánna azt nyilatkozta, hogy szóhoz sem tud jutni, látszott rajta, hogy alig kap levegőt. már ő is fárad![]()
csak ennyit akartam mondaniAkiknek ne jut olyan jó "orvos" , meg a szerei.
Már az előtt 4 futammal hordágyon kellett volna vinni ennyi terheléstől akármelyik másikatd.OR írta: mekkora volt amúgy az a 100 pillangó, a szerb majdnem megfogta. utánna azt nyilatkozta, hogy szóhoz sem tud jutni, látszott rajta, hogy alig kap levegőt. már ő is fárad![]()
csak ennyit akartam mondani
azt hiszem, nem ezt akartam kihozni abból, amit írtam, sajnálom, hogy ha nem értedMeNnOn írta:d.or attól még nem fog jobban úszni hogyan 10 en a WCre is követik..
LG írta:Doppingolnak ezek rendesen, ez nem kérdés, ne legyetek már naivok. Már az ókorban is volt olimpia, és már ott is megvoltak a kor "doppingjai". De még azok is, akik nem azért nem világklasszisok, csak komolyabban sportolnak, mind doppingolnak, mert az nélkül nem lehet olyan szinten csinálni. Aki maga is versenyszerűen sportol, vagy esetleg vmi ismerőse, az tudja, miről beszélek. Persze vannak olyan sportok, ahol nem kell a dopping, de ilyen úszásban, atlétikában, súlyemelésben alap.