2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Los Banditos írta:Aligha nem már volt, de szerintem még jó páran nem látták:
A Barça öltözőjében meccs előtt
Gondoltátok volna, hogy meccs elött enni szoktak a játékosok, vagy fogat mosni?
Kösz, szívesen megnézném őket. De, lehet, hogy bennem van a hiba, amilyen hülye vagyok.Drigo írta:Hmm, holnap megyek haza, megnézem aztán kitalálunk valamit.Varga Tamás írta:Félúton megáll a kicsomagolás, és kiírja: "The file is corrupt."
Félúton megáll a kicsomagolás, és kiírja: "The file is corrupt."Drigo írta:Egyszerű, csak jobb klikk az egyik fájldarabra, és ott menj a "Extract Here" parancsra, és így oda fogja kicsomagolni, ahova töltötted a darabokat, fontos, hogy az összes darab egy mappában legyen.Varga Tamás írta:Van. De, hogy hogy kell ezt megoldanom, amit leírtál, ahhoz halvány gőzöm sincsen.
Egyszerű, csak jobb klikk az egyik fájldarabra, és ott menj a "Extract Here" parancsra, és így oda fogja kicsomagolni, ahova töltötted a darabokat, fontos, hogy az összes darab egy mappában legyen.Varga Tamás írta:Van. De, hogy hogy kell ezt megoldanom, amit leírtál, ahhoz halvány gőzöm sincsen.
Van. De, hogy hogy kell ezt megoldanom, amit leírtál, ahhoz halvány gőzöm sincsen.Drigo írta:Hmmm, van winrar-od? Azzal kéne kitömöríteni, és akkor az öt fájldarabot összerakja egybe, és azt már lejátsza, legalábbis nálam simán működött.Varga Tamás írta:Dani!
Nekem letölti, de nem nyitja meg, nem tudom megnézni. Mi lehet az oka?
Köszi!
Hmmm, van winrar-od? Azzal kéne kitömöríteni, és akkor az öt fájldarabot összerakja egybe, és azt már lejátsza, legalábbis nálam simán működött.Varga Tamás írta:Dani!
Nekem letölti, de nem nyitja meg, nem tudom megnézni. Mi lehet az oka?
Köszi!
A chelsea-barca az magyar kommentes vagy angol?Drigo írta:Na én is hozzácsapnék néhány videót:
F.C.Barcelona - Wisla Krakkó 4-0 1. félidő(v1) v2, 2. félidő, v2, Egyben
Teljes mérkőzés: 1. félidő: 2/1, 2/2, 2. félidő: 2/1, 2/2 - lengyel, 1. félidő, 2. félidő
1-0, Eto'o: v1, v2
2-0, Xavi: v1, v2
3-0, Henry: v1, v2
4-0, Eto'o: v1, v2
Dani Alves csel
És akkor néhány extra: Chelsea - Barcelona 2006.02.22 - torrent, F.C.Barcelona - Arsenal FC - BL Döntő, angol kommentárral
És amiről már beszéltem, egy igazi különlegesség:
F.C.Barcelona 1996/97 1/5,2/5,3/5,4/5,5/5
ide meg a szöveget szóközök nélkülMessiFan írta:hogyan csináljátok hogy nemkell link csak írtok valamit?
Köszi! 300 MB után ugyan várni kell majd 30 percet, de biztos jó lesz a 2. félidő is.
THX A LOT!!!Drigo írta:Jönnek jönnek, csak én nem vagyok soha itthon, pének szombat vasárnap hétfőn összesen voltam itthon 24 órát, abból 19-et aludtamSzóval nem mondhatni, hogy időm, mint a tenger, de akkor még lefekvés előtt gyorsan berakom. Na jó, igazából csak kérettem magam egy kicsit
New York Red Bulls - F.C.Barcelona 2-6
0-1, Xavi: v1, v2
0-2, S. Eto'o: v1, v2
0-3, R. Marquez: v1, v2
1-3 Stammler: v1 - nincs, v2
1-4 S. Eto'o(2): v1, v2
2-4 Rojas: v1 - nincs, v2
2-5 Jeffren: v1, v2
2-6 Pedro: v1, v2
Összes gól egy rar fájlban
Extra: Dani Alves csel és lövés, Hleb flikk-flakk, Henry esete a kapufával
Extrák - nem erről a meccsről, előtérben Dani Alvés és Leo Messi: Dani Alvés vs Dundee United, Dani Alvés vs Fiorentina - rövid videók, ha jól tudom az első 5, míg a második 10 klippet tartalmaz. Messi vs. Hibernian - 4:20 perc - 32 MB - 1 mbps WMV , Messi vs. Dundee United - 4:26 perc - 33 MB - 1 mbps WMV, Messi vs. Fiorentina - 6:03 perc - 45 MB - 1 mbps WMV
Mindegyik videó pofonegyszerűen letölthető, ha bármi gond adódna, elsősorban privátban jelentkezzetek, arról ugyanis kapok e-mail értesítőt, és akkor feltolom a képem, szabadon garázdálkodni most sajnos nincs időm.
Most csak ennyit találtam, de ha jók lesztek, és minden jól megy, jön majd egy összefoglaló, és egy igazi különlegesség is.
Addig is nézegessétek a matchdays.eu oldalon az Olimpiai videókat - hamarosan beindul a dömping, valamint klippeket egyéb más eseménykről is. Ez volt a reklám helye
Chivas vs FC Barcelona 600MB spanish flvDrigo írta:..öszefoglaló videók..