2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem, egyáltalán nem erről van szó. Volt 1 kis nézeteltérésünk, de ennyi. Megbeszéltük. Vége az offnak. Bocs.skadi írta:srácok haló!!!
most komolyan azt játszátok ki a nagyobb barca fan?
lehet inkább fel kéne nöni,vagy szólok apukámnak,akinek akkora kalapácsa van mint egy lada
hát akkor te is egy igazi divat ismerő emberke lehecc (lány). gudlák a csávódnak.Bogi63 írta:Guardiola úgy öltözködik, mint egy rossz b*zi.
nem játszunk egy kis ellentmondás, semmi több, barca fanok közt nincs harag, szerintem..cska kicsit dühös voltam ennyi, amúgy a 84/85-ös eredmény már nem lesz meg..az a sézp 9-1skadi írta:srácok haló!!!Messa írta:El tudlak képezlni, amint ruhazsebkendővel törölgeted a könnyeidet, hiszen ennél jobb Barcelonát még életedben nem láttál.risubarcafan írta:Miért te minek örülnél bazdmeg? ha kikapnánk? egy cseppnyi szurkolás nincs benned? ez egy [auto_cenzúra] barátságos meccs, nem vérre megy.. msot ha fosok vagyunk mi lesz? meg halsz? nem... a jót is nézhetnétek, nem pedig a rosszat.. pff.. na ki a barca fan-.-
Elhiheted, elég nagy Barcelona fan vagyok. De ez a teljesítmény semmiképpen nem nevezhető jónak. Ja, a sértegető szavaidat meg inkább tartsd meg magadnak, mert nem hinném, hogy bárki kíváncsi rá.
most komolyan azt játszátok ki a nagyobb barca fan?
lehet inkább fel kéne nöni,vagy szólok apukámnak,akinek akkora kalapácsa van mint egy lada
srácok haló!!!Messa írta:El tudlak képezlni, amint ruhazsebkendővel törölgeted a könnyeidet, hiszen ennél jobb Barcelonát még életedben nem láttál.risubarcafan írta:Miért te minek örülnél bazdmeg? ha kikapnánk? egy cseppnyi szurkolás nincs benned? ez egy [auto_cenzúra] barátságos meccs, nem vérre megy.. msot ha fosok vagyunk mi lesz? meg halsz? nem... a jót is nézhetnétek, nem pedig a rosszat.. pff.. na ki a barca fan-.-
Elhiheted, elég nagy Barcelona fan vagyok. De ez a teljesítmény semmiképpen nem nevezhető jónak. Ja, a sértegető szavaidat meg inkább tartsd meg magadnak, mert nem hinném, hogy bárki kíváncsi rá.
Szia!!!TVE csatornán a tv-ben élőben követheted a találkozót spanyol nyelven!Ha az nem akk az interneten...kistamas írta:sziasztok! kistamás vok! tudtok nekem segíteni? hol láthatom a gmaper kupát élőbe?
Élőbe csak a Nou Campba.kistamas írta:sziasztok! kistamás vok! tudtok nekem segíteni? hol láthatom a gmaper kupát élőbe?
jólvan.Messa írta:El tudlak képezlni, amint ruhazsebkendővel törölgeted a könnyeidet, hiszen ennél jobb Barcelonát még életedben nem láttál.risubarcafan írta:Miért te minek örülnél bazdmeg? ha kikapnánk? egy cseppnyi szurkolás nincs benned? ez egy [auto_cenzúra] barátságos meccs, nem vérre megy.. msot ha fosok vagyunk mi lesz? meg halsz? nem... a jót is nézhetnétek, nem pedig a rosszat.. pff.. na ki a barca fan-.-
Én is abban bízok , mert ebből már bőven elég amit eddig láttunk.danko94 írta:Várjuk ki a másdodik félidőt!!!!vale írta:CorcolesŐ a B keretből jött vagy ki ő? Nem tudom miért kell Guardiolának el lazálni ezt a mecset már a névadó miatt is oda kellene tenni magunkat , mint tavaly.
![]()