Üdv mindenkinek!
Tegnap este láthattó, hogy aki Etoo mardásában bízott annak teljesen igaza volt
Bojan és Henry játéka nekem nem elég meggyőző. Henry sztem már egész jó a bal szélen, mondjuk kicsit körülményes, de azért bejátsza azt a területet....
Bojan játékával abszolút nem voltam megelégedve, pontatlanul passzolt, és nem küzdött a labdákért :S
Jó lenne belátni Guardiolának hogy egy kicsit is erőszakosabb csapat ellen Bojanka még nagyon gyerkőcül focizik. Nem bántom Bojant mert korához képest magas játékinteligenciával bír, de még fiatalka és ráférne némi izomzat
Ha nem igazolunk egy gólerős balszélsőt, vagy egy középcsatárt, akkor igencsak Etoo-ra lesz utalva a Barca és ez egy esetleges sérülés esetén csúnyán kiadhatja magát.
Felállítottam magamban egy sorrendet, hogy kit kellene még megvenni.
1. Palacio /kicsit zsákbamacska lenne, de ha bejönne akkor nagyot húznánk vele, spanyol bajnokságba szerintem menne neki a játék/
2. Pavlicsenko- Ő lehetne a vészcsatárunk, ha már Etoo sem megy semmire a kemény hátvédekkel, akkor bevethetnénk az orosz titkos fegyvert

- Gólérzékeny erős csatár, aki nem ilyed meg ha egyedül kel csatárkodnia.
3. Capel-dinamikus, gyors, fiatal játékos kevés góllal :s
4. Thiago Neves- Henry-val megoldanák a balszélső munkát, fiatal fejlődőképes játékos.
Off:
Sajna a tavalyi évben Xavi és Puyol játékán is éreztem hogy nem koncentrálnak annyira, ebben az ébvben ennek jelét sem látom, és ez sokat lendít a csapaton. Ha seikeres lesz az idei barca akkor azt a Xavi-Etoo-Messi 3 szög fogja produkálni

Iniesta már csak hab a tortán