Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bár nem ugyanaz a poszt azért szerintem Guti jobb mint Xabi Alonso....de tök mindegy mert őt se válogatta be Bosque ahogy Raúlt és Bojant se...maxilopez írta:Jó játékos, ez tény.De Xavihoz vagy Iniestahoz képest nem annyira ráadásul a szabálytalan és nem szimpatikus amiket csinálni szokott.Nagy összegbe fogadnék, hogy több piros lapja van mint Xavinak vagy Iniestának.Ha meg csak cserének akkor ottvan még Xabi Alonso, vagy Reyes bár utóbbi nemlenne nagy húzás
Gutival nem lenne semmi baj ha, fordulékonyabb lenne, gyorsabb és kivenné a védekezésből a részét. Sajnos kb 5 ből 2 jó meccse van.LG írta:Guti nagyon jó játékos, csak indadozó a teljesitménye. De elég labdabiztos, meg jól passzol, ami azért nem semmi ahhoz képest, h régebben még csatár volt. A válogatottba a keretbe elférne.
maxilopez írta:És A Barca a real meg a Sevilla esik ki:D De ennek anyi valószinüsége van mint hogy egy orosz akcentussal beszélő szlovák pingvint egy kenyai hentessel pároztassanak...
Igen és ha belegondolsz akkor lehet hogy pont Raúl fogja kiszorítani a keretből....viszont Guti simán beférne a válogatottba....csabimo írta:Szerinted majd Bosque behivja Rault,+gutit csak azért mert ö volt az edzöjük a realnál? Xavi, iniesta, puyo,fix h ott lesz é Bojan is 1-2 éven belül nélkülözhetetlen tagja lesz a felnött keretnek...(ez nem edzö kérdés)Gyurinho írta:Kát hogy Krkic nem kapott meghívott a válogatottba de van egy olyan előérzetem hogy Bosque amúgy is a Realos játékosoknak szavaz majd bizalmat....de nem leszek vészmadár remélem ha nem most akkor jövőre csak behívják
Szerinted majd Bosque behivja Rault,+gutit csak azért mert ö volt az edzöjük a realnál? Xavi, iniesta, puyo,fix h ott lesz é Bojan is 1-2 éven belül nélkülözhetetlen tagja lesz a felnött keretnek...(ez nem edzö kérdés)Gyurinho írta:Kát hogy Krkic nem kapott meghívott a válogatottba de van egy olyan előérzetem hogy Bosque amúgy is a Realos játékosoknak szavaz majd bizalmat....de nem leszek vészmadár remélem ha nem most akkor jövőre csak behívják
Ja 1 pontal megelőzve a Numanciát ,bajnokok lesznek, a Barca meg a Bl-ben vigasztalódhatmaxilopez írta:Ezqéró és Vadócz Laughing asszem a bajnoki cím már ugrott Laughing
Lehet hogy mindenkit megütnekhol látsz ilyen neveket a Barcába vagy a realba
ez hueseg... miert jo az neki? annak idejen ot elkuldtek a realtol.. kulonben is, felnott, epp esszel gondolkodo ember nem viselkedik ilyen gyerekesen...de van egy olyan előérzetem hogy Bosque amúgy is a Realos játékosoknak szavaz majd bizalmat
Ezqéró és VadóczLa Pulga írta:Csak kérdés mennyit fog játszani..tegnap, 22:15 - Hosszú idő után végre újra találkozhatunk magyar játékossal a Primera División-ban, ugyanis az Osasuna leigazolta Vadócz Krisztiánt, 950 ezer euróért.
nem vagy ellenszenves, de ha egy idelátogató madrider sem az, akkor sztem tegye. a szurkolók is elmennek idegenbe a csapatukkal.kleno04 írta:nem akarok ellenszemves lenni de ez itt a barca fórum és nem a madrid fórum![]()
nem akarok ellenszemves lenni de ez itt a barca fórum és nem a madrid fórumpetiamadridista írta:Mondjuk Robinho még nem nyilatkozott..
Csak a menedzsre...
Remélem marad, szükségünk van rá...
Egyébként ma még sztem nem lehet levonni komoly következtetéseket..
Lásd: Tavalyi szuperkupa..