Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.19. 09:44:02

Lehet csak az volt a taktikájuk,h elhihetik a néppel,sanszunk sincs,és így édesebb a győzelem, ez már játék volt amit mutattak. Megérdemelt győzelem,nagyon nagy grt. Orosz-Francia győztesével játszunk,ott is legalább ilyen teljesítmény,és akkor a szoros eredmény garantált,de azért nem szállok még el...lesz itt bronzmeccs ha netalántán kikapnánk elődőntőben?

Szép volt Csajok!

Most pedig GO VIZISCSAJOK!!! Nézzétek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
skadi
Capitá del Barça

2008.08.19. 09:09:22

nézzük-nézzük 8)
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.19. 09:05:10

nézzéééteeek a kéziscsajokaaaat srááácookk ! :wink:
ezért kellet őket szidni ?? :shock: :shock:
hajrááááá :D
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
benjo014
Barça B

2008.08.18. 22:23:36

USA - német mennyi lett???
Deus
Boixos Nois

2008.08.18. 22:10:23

Kép

:lol: :lol: :lol:
KépKép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.08.18. 17:08:07

Mekkora lett volna, ha németek megverték volna a kínaiakat pin-pongba. Legalább a sárgák is megérezték volna, hogy milyen, amikor egy nemzet belemászik a másik nemzet sportágába.
szajko
Director del Fútbol

2008.08.18. 15:29:38

bouba írta:Kosármeccset nézi valaki?
USA kicsit vezet a németek ellen.. :D
én néztem...
Varga
Capitá del Barça

2008.08.18. 15:22:33

bouba írta:Kosármeccset nézi valaki?
Elfelejtettem :oops: Csak az utolsó negyednél kapcsolódtam be. :oops:
Kép
bouba
Capitá del Barça

2008.08.18. 15:02:28

Kosármeccset nézi valaki?
Varga
Capitá del Barça

2008.08.18. 13:51:15

Adam04 írta: oké-oké de ha etán Montenegró-USA negyedöntő lett volna és ott meglepetést okozott volna USA az azért könnyebb lett volna de ez van...meg kell verni mindenkit!!!!!!!!
Hajrá MAGYAROK :!: :!: :!:
Hajrá FIÚK :!: :!: :!:
Ja, de ha USA meglepetést tud okozni Montenegró ellen, akkor ellenünk is tudna.
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.08.18. 13:22:35

Hát kegyetlen a sors. Annyira vártam már a 110 gát döntőt. Eljöhetett volna az a nagy párharc, amit már a 100-as síkfutástól is elvárhattunk volna, a Xian-Robles párharc... És közbeszól egy sérülés. Szerencsétlen Xian, nagyon sajnálom, hiába favorizálom Roblest, de szerény fiú és otthon olimpiai döntőt futni esélyesként. Kutya egy érzés lehetett, soha nem szeretnék olyan csalódott lenni, mint ő lehetett.

A kézis ügyhöz hozzátennék egy-két dolgot: a nagy blamák szerintem alapvető hibákból fakadtak, amiket könnyű kiküszöbölni. Az oroszok elleni vereség nem meglepő, bár ekkora arányban igen. Én egy 5-6 gólt mondtam volna. A Korea elleni vereség sem lenne meglepő, itt is a különbség a baj. Koreával egy ki-ki meccset kellet volna vívni. De van annak jó oldala is, hogy így megvertek minket. ez azt jelenti, hogy nem vagyunk mi annyival rosszabbak, rossz napot fogtunk ki, ahol még sora is halmoztuk a hibákat. Ha ebben a csapatban van valami, akkor ezen felülkerekedik. ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy megverjük a románokat, de partnerek leszünk a meccsen. romániát illetően egyáltalán nem lepődnék meg azon se, ha megnyernék a tornát, bár nekem messze a norvégok tűnnek a legerősebbnek. Olyan gagyi hibáink vannak, amit simán meg lehet oldani: pl. emberelőnyben a húzásnál menjen le a labda a szélre is, nyitott védekezésnél ne tömörítsünk középre, futtasunk a falba embert (ezt akár zavarós védekezésnél, de egy-két hatos falas szituációban is megjátszható) és ne az átlövést erőltessük (12 méterről aztán dobálózhatunk), hanem egy az egyben törjünk be. És a kontráinkat is erőltethetnék kicsit jobban, abban jók vagyunk. Szóval fel a fejjel, én bízom a lányokban, hogy képesek változtatni, csak az edző hívja fel a figyelmet a hibákra (ettől félek, hogy nem teszi). Szamoránszkyt meg senki ne bántsa, őt nem érheti kritika.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.18. 13:21:32

socio66 írta:
Adam04 írta: oké-oké de ha etán Montenegró-USA negyedöntő lett volna és ott meglepetést okozott volna USA az azért könnyebb lett volna de ez van...meg kell verni mindenkit!!!!!!!!
igy legalább a két csapat jobban kifárasztja magát, én örülök hogy összekerültek,szurkoljunk egy jó,hosszú,hosszabbításos meccshez! :wink:
a szerbek egyébként nagyon jó ágon vannak..USA az elődöntőben..pff
Reméljük,h nem érnek el az elődöntőig,mert a Spanyolok megtréfálják őket :) Hú de örülnék ha kiesnének a fenébe,bár a Világbajnokságon ez sem jelentett aranyat nekünk,az a fránya horvátok elleni finálé..ááá,még mindig idegesít.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.18. 13:20:08

Adam04 írta:
Varga írta:
Persze, de hát ez egy olimpia, nincs olyan csapat ami ellen könnyű lenne.
oké-oké de ha etán Montenegró-USA negyedöntő lett volna és ott meglepetést okozott volna USA az azért könnyebb lett volna de ez van...meg kell verni mindenkit!!!!!!!!
Ha USA győzött volna,akkor őket sem lett volna nagyon könnyű megverni,kieséses szakaszban aki legyőzi akár Montenegrót,akár Szerbiát,az ellen mindenki megszenvedhet.
Kép
socio66

2008.08.18. 10:40:11

igy legalább a két csapat jobban kifárasztja magát, én örülök hogy összekerültek,szurkoljunk egy jó,hosszú,hosszabbításos meccshez! :wink:
a szerbek egyébként nagyon jó ágon vannak..USA az elődöntőben..pff
Adam04
Jugador del Barça

2008.08.18. 10:32:08

Varga írta:
Adam04 írta:Most írta a nemzetisport.hu hogy a Montenegró-Horvátország győztesével játszunk így viszont nagyon nehéz lesz... :?
oké-oké de ha etán Montenegró-USA negyedöntő lett volna és ott meglepetést okozott volna USA az azért könnyebb lett volna de ez van...meg kell verni mindenkit!!!!!!!!
Varga
Capitá del Barça

2008.08.18. 10:22:14

Adam04 írta:Most írta a nemzetisport.hu hogy a Montenegró-Horvátország győztesével játszunk így viszont nagyon nehéz lesz... :?
Kép
Adam04
Jugador del Barça

2008.08.18. 10:20:03

Most írta a nemzetisport.hu hogy a Montenegró-Horvátország győztesével játszunk így viszont nagyon nehéz lesz... :?
Adam04
Jugador del Barça

2008.08.18. 10:15:38

socio66 írta:
El Payaso írta:USA - Montenegró
Szerbia - Spanyolország

És mi az USA meccs győztesével fogunk játszani a döntőbe jutásért.
Tehát akkor egy Magyar-Montenegró és egy Szerb-Horvát elődöntő lesz,ha papírforma eredmények születnek.
Hát,lehetne rosszabb is,még mindig inkább Montenegró,mint Szerbia,viszont én a Horvátoknak örültem volna legjobban.
Montenegró nagyon kemény csapat,ugyanazt a játékot játsza mint a Szerbek, csak kevesebb klasszis játékossal. Én azt mondom verhetőek, a saját fegyverükkel győzhetjük le őket,ha mi is szívből játszunk. Ugyanis Montenegró nem a hatalmas klasszisainak köszönhati eredményeit (jó,azért nem jön rosszul nekik Zlokovic,Janovic,és Uszkokovic),hanem az egységességüknek, hogy tudnak harcolni egymásért. Ez hiányzik belőlünk, pedig mi sokkal jobbak vagyunk...hol van nekik Kásás,Benedek,Madaras vagy Varga Dénes szintű klasszisuk? sehol..
Össze kell kapni magunkat fejben,ez egy Olimpia,amelynek eredménye nagyban meghatározza a sport alakulását az országban,az utánpótlásnevelésben, a bajnokság színvonalában. Úgyhogy legyen végre egy olyan meccs,ahol minden klasszisunk jól játszik és verjük meg őket!

szerk: most nézem hogy a negyeddöntőben nem az USA,hanem Horvátország játszik Montenegróval!
Azért ne kiabáljuk el bízzunk benne hogy az USA meglepetést okoz...amit persze kétlek de hátha :D
socio66

2008.08.18. 10:07:46

Szerbia - Spanyolország

Tehát akkor egy Magyar-Montenegró és egy Szerb-Horvát elődöntő lesz,ha papírforma eredmények születnek.
Hát,lehetne rosszabb is,még mindig inkább Montenegró,mint Szerbia,viszont én a Horvátoknak örültem volna legjobban.
Montenegró nagyon kemény csapat,ugyanazt a játékot játsza mint a Szerbek, csak kevesebb klasszis játékossal. Én azt mondom verhetőek, a saját fegyverükkel győzhetjük le őket,ha mi is szívből játszunk. Ugyanis Montenegró nem a hatalmas klasszisainak köszönhati eredményeit (jó,azért nem jön rosszul nekik Zlokovic,Janovic,és Uszkokovic),hanem az egységességüknek, hogy tudnak harcolni egymásért. Ez hiányzik belőlünk, pedig mi sokkal jobbak vagyunk...hol van nekik Kásás,Benedek,Madaras vagy Varga Dénes szintű klasszisuk? sehol..
Össze kell kapni magunkat fejben,ez egy Olimpia,amelynek eredménye nagyban meghatározza a sport alakulását az országban,az utánpótlásnevelésben, a bajnokság színvonalában. Úgyhogy legyen végre egy olyan meccs,ahol minden klasszisunk jól játszik és verjük meg őket!

szerk: most nézem hogy a negyeddöntőben nem az USA,hanem Horvátország játszik Montenegróval!
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.08.18. 10:06:27

Valaki nem tud adni egy linket ahol megtalálom az olimpiáról már megtörtént eseményeket. Nem összefoglaló kéne hanem teljes verziók.
Konkrétan ma reggeli triathlon versenyt keresem.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.18. 10:00:27

Szerbia - Spanyolország

Hmmm...
Nos, ahogy én tudom, eddig úgy néz ki, hogy az USA egyenes ágon az elődöntőbe jutott, s mi a spanyol-horvát meccs győztesével játszunk. A szerb-montenegró meccs győztese lesz a másik ágon az Egyesült Államok ellenfele.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
El Payaso
Capitá del Barça

2008.08.18. 09:16:50

USA - Montenegró
Szerbia - Spanyolország

Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
barca tomi
Barça B

2008.08.18. 09:03:00

Tudnátok adni egy összefoglaló linket a nadal-gonzalez tegnapi döntőről :?:
előre is köszi :lol:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.18. 08:00:44

Ma legalább a pólósaink hozták a kötelezőt, s ha minden jól alakul, akkor sem a szerbek, sem a montenegróiak nem jutnak tovább. Nem kívánom nekik, ha megküzdenek érte, s jobbak, akkor legyen úgy, azonban a szerbek mintha taktikáztak volna, ez nagyon undorító, míg a montenegrói csapatnak megvolt a nagy siker, most másnak kell átadni, nem verhetetlenek. Reméljük ez a csapat, bár sokan már kiöregedettnek vélik megmutatja, hogy a világ legjobbjai, s újra arany kerül a fiúk nyakába!!!

Másrészt a tegnapi kézilabda blamához: egyrészt én Hajdu J.-t nem tartom megfelelő edzőnek. Nyilván az vitathatatlan, hogy nem egy középszerű, avagy amatőr, hozzá nem értő szakember. Számomra egyszerűen nem szimpatikus, ami, egye-fene, nem érdekel, ha képes a lányokból kihozni a maximumot, s minimum taktikailag hozzáteszi a tőle telhetőt. Összességében az én olvasatomban nem megfelelő, mivel sem taktikailag, sem lélektanilag nem tudta felkészíteni válogatottját. Valóban érződött az utóbbi két meccsen a motiváltság, küzdeni akarás, az ütközések, a harci kedv hiánya, de ezt tetézte a rossz taktikai felkészültség. S mint minden edzőnek, úgy neki is feladata a csapatmorál szinten tartása, s ha valaki úgy kezd neki a munkájának, ahogy ő, s körvonalakban ezt sugározza: nem láttam értelmét annak, hogy én legyek a szöv. kap., de ha már felkértek, s nem volt más, elvállalom, azonban sok jót ne várjanak, megpróbáljuk azt a látszatot keleni, hogy én, s a lányok mindent megteszünk, s eztán ha elmaradunk (s ezt biztosra veszem) a magasra emelt elvárásoktól, akkor mindent ráfoghatunk a lányokra. Karrieremet tekintve, ez már csak levezetés, én már bizonyítottam, s a bankszámlámon sem lesz ettől kevesebb. Magamat is megmutathatom, azonban ha sikertelenség, s csalódás lesz, akkor én azt előre jeleztem, s mosom kezeim, mivel én mindent, a lányok azonban semmit nem tesznek a sikerért. Én egy 5.-6. hellyel már megváltónak érzem magam.

Ezt én így észleltem, természetesen lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, s nincs itt ilyen problémáról szó. Azt nem lehet vitatni, hogy nincsenek formában a játékosok, s a hozzáállással is gondok vannak, de ettől még sem nekik, sem az edzőnek nem lehet úgy belevágnia egy ilyen versenybe, hogy semmi esélyünk sincs, s be kell sz arni, s meghajolni egy előzetesen erősebb ellenfél előtt. Nagy fájdalom ez számomra, mivel előzetesen azt vártam, hogy meg fognak szakadni, vért izzadni, s egymásért küzdeni, de ehhez képest csúnyán elmaradnak a várakozásoktól. Ehhez megjegyzem, hogy nem az eredmények terén, mert én sem élek annyira álomvilágban, hogy azt mondtam, biztos éremesélyesként legalább az elődöntőig menetelünk, titkon azonban reméltem. Meglátjuk, hogy az általa említett reformok - köztük azzal, hogy 8-9 játékoson kívül a többieknek köszöni szépen, nem kér a munkájából - végeredményben milyen hatással lesz a csapatra. Én csak jókívánságaim küldeném neki, kritikám - amennyiben jogos - úgysem jut el hozzá. Szívből remélem, hogy kárpótlásként, a románok ellen, ha sziporkázó játékot, s győzelmet nem is láthatunk, legalább azt mondhatjuk, hogy jobb ellenféltől szenvedtünk vereséget úgy, hogy emelt fővel, mindent beleadva buktunk el. Hajrá csajok!

Hamarosan jönnek az evezősök..., HAJRÁ, MINDENT BELE, VELETEK VAGYUNK, BÍZUNK BENNETEK!!!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.18. 07:16:40

LG írta:Ez engem csak megerősitett abban, amit eddig is gondoltam. Nekem is vannak sportoló ismerőseim, mind doppingolnak, akkor az olimpikonok ne tennék, pfff....
Az meg hihetetlen, h még mindig vannak olyan emberek, akik azt hiszik, h ezek a gyerekek tiszták, nevetséges. Ahogy Di Canio mondta a csapattársának: mogyorónyi agy kell hozzá.
Ezta témát már hatszor kiveséztük s azt is hogy a mexikói miért most írta amit írta, meg egyáltalán mért írta meg. Egy sértődött az életben megkeseredett ember írásáról van szó.
Lezárt