2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát a kép linkét írom be, amit előzőleg a kepfeloltes.re toltam föl.CFirpo3 írta:Hogy nem képet raksz be, hanem beírsz valamit.Fernando írta:Hogy érted hogy sima szöveggem?
Amugy igen LM mindegyiket kipróbáltam már.
A direkt nevezetű linket rakod img keretbe?Fernando írta:Segítene valaki? Valamiért nem tudok aláírásképet betenni. Mi lehet az oka? Kimásolom a linket img közé rakom, de vmi hibádzik.
Sima szöveget sem tudsz kirakni?Fernando írta:Segítene valaki? Valamiért nem tudok aláírásképet betenni. Mi lehet az oka? Kimásolom a linket img közé rakom, de vmi hibádzik.
hja gyanus is volt hogy nem volt ott amikor kivettem de mivel kiirta hoyg profilváltozás azt hittem hatékony vagyoklionelmessi19 írta:Menczel!menczel írta:javaslom hogy a hozzászolások törlése helyet privát üzenetet külkdjetek a delikvensnek. most tudtam emg hogy csomo hsz-met töröltétek mert tul nagy volt az avatar. inkább kitöröltema fenébe. nem vagyok nagy számitogépes guru ennek a nyomorult képnek a bearkásával fél orát szendvedtem arról nem beszélve hogy fél percenként kifagy a böngészöm az reklámok miatt igy meg elég nehéz :S javaslatom azért is hasznos mert még midnig fogalmam sincs mi baj volt a képpel. ennél sokkal nagyobbakat is láttam már.na mindegy
Először is, olvasd át kérlek a moderálás részben az összes fórumra vonatkozó szabályozást, mert ezek szerint nem ismered. Ott megtalálod pl. a maximális megengedett méretét az avatárnak, amit már könnyedén megoldhatsz, akár még ACDSee-vel is. Illetve az észrevételek az eurobarcával kapcsolatban című topicban megtalálod a reklám problémára is a megoldást.
Egyébként pedig nem tartom kizárnak, hogy kaptál mástól pü-t a kép mérete miatt, én csak a fórumban írtam le ide-oda hogy kicsinyítsd.
De szerintem nem töröltünk tőled még ezért hozzászólást, vagy ha igen, akkor is max 1 v 2, nem pedig csomó.
Am. én vettem ki az avatárod, nem pedig te.
Menczel!menczel írta:javaslom hogy a hozzászolások törlése helyet privát üzenetet külkdjetek a delikvensnek. most tudtam emg hogy csomo hsz-met töröltétek mert tul nagy volt az avatar. inkább kitöröltema fenébe. nem vagyok nagy számitogépes guru ennek a nyomorult képnek a bearkásával fél orát szendvedtem arról nem beszélve hogy fél percenként kifagy a böngészöm az reklámok miatt igy meg elég nehéz :S javaslatom azért is hasznos mert még midnig fogalmam sincs mi baj volt a képpel. ennél sokkal nagyobbakat is láttam már.na mindegy
Inkább kiveszek 1-et. köszi a választ.Slither írta:Méretre beférne, de max 3 userbart engedünk. Ha nagyon fontos, akkor vágd össze 1 képfáljba és akkor beteheted úgy a 4-et.MessiFan írta:Modik! Beleférne még 1 Userbars az aláírásomba?
Méretre beférne, de max 3 userbart engedünk. Ha nagyon fontos, akkor vágd össze 1 képfáljba és akkor beteheted úgy a 4-et.MessiFan írta:Modik! Beleférne még 1 Userbars az aláírásomba?
Nyilván...soadroli írta: magyar?
MichaaBee írta:inkább javaslom a Photoshopotsoadroli írta:Kérhetnék egy linket ahonnan le lehet szedni egy sima magyar nyelvű paintot![]()
![]()
a Paint-et sztem nem nagyon lehet leszedni sehonnan, mert alapáértelmezett a gépen, és egyszerűen olyan priimitív nulla egy program, h már fáj
szal Corelt vagy Photoshopot használj
inkább javaslom a Photoshopotsoadroli írta:Kérhetnék egy linket ahonnan le lehet szedni egy sima magyar nyelvű paintot![]()
![]()
és ha csak képként és nem linkként vannak bent a userbarok?Slither írta:Azoknál max 3 lehet. Ott nem a méret miatt van a korlátozás, hanem a linkek száma miatt, mert azok betöltése leterheli a fórumot.
Azoknál max 3 lehet. Ott nem a méret miatt van a korlátozás, hanem a linkek száma miatt, mert azok betöltése leterheli a fórumot.MichaaBee írta:akkor ha jól számolom, akár 7 userbar-t is be lehetne tenni?Slither írta:az összes kép magassága 150 pixel lehet max.![]()
akkor ha jól számolom, akár 7 userbar-t is be lehetne tenni?Slither írta:az összes kép magassága 150 pixel lehet max.
Így megfelel?Slither írta:A kép mérete már jó, de az egyik userbarodat kivehetnéd, mert az összes kép magassága 150 pixel lehet max.MessiFan írta:Jó így az aláírásom vagy kicsinyítsem még?