Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jeffren-Pedro saját nevelések, meg még ott van Bojan is, őrá is gondoltam. Inkább ők játszanak, mint Capel. Bár nekem semmi bajom nincs vele, sőt szeretem a játékát.matyi02 írta:LG írta:Keitát is megvettük jó sok pénzért cserének, holott pl. egy Makelele ingyen is jöhetett volna, a két játékos közül meg nem kérdés, ki a jobb. Én birom Capelt, de nincs rá szükség, cserének valóban drága, és ne vegye el amugy se a fiatalok elől a lehetőséget. Silváról és Arsavinról ugyanezt gondolom.
Capel hány éves20
Jeffren-Pedro 20-21 na 1-1
De igaz sok pénz !
De az igazgató tanács meg Pep remélem tudja h mit csinál !
Meg sztem BL-be angolok ellen jól jönne pici gyors nagy angol védők nem tudnák követniÉs akkor jobb,bal oldalról is jöhetnek eto fejére a labdák
Jön v nem ez a nagy kérdés .
CFirpo3 írta:Erre elég Messi is.matyi02 írta:Meg sztem BL-be angolok ellen jól jönne pici gyors nagy angol védők nem tudnák követni
LG írta:Keitát is megvettük jó sok pénzért cserének, holott pl. egy Makelele ingyen is jöhetett volna, a két játékos közül meg nem kérdés, ki a jobb. Én birom Capelt, de nincs rá szükség, cserének valóban drága, és ne vegye el amugy se a fiatalok elől a lehetőséget. Silváról és Arsavinról ugyanezt gondolom.
Az a baj barátom, hogy nem a szélre jönne, hanem a cserepadra...Mosquito írta:Hát ha valaki jön bal szélre, akkor én csak is őt látnám szívesen.lionelmessi19 írta:na már csak ez kellett.. remélem hülyeség, kidobott pénz volna.![]()
Főleg ezért a gyerekért.
Nem rég rendesen szívatta a védelmünket. Nagyon jó előkészítő és remekül cselez, ráadásul piszkosul fiatal még.
A mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint): Diego Capel
A két csapat kupa meccsén is remekelt már, most újfent bizonyította, hogy csodálatos futballista. Ő Diego Capel, aki a támadások elkészítésében jeleskedett elsősorban, de végül a Sevilla vezető gólját is ő szerezte.
Jól játszott egyszer, és akkor mivan?A mi védelmünket amúgy sem nehéz megverni ha valaki így tud futni, mivel általában az utolsó emberünk a félpányán áll mert állandóan támadunk.Viszont ellenünk meg 7-en védekezenek a 16-osnál, onnan hova futna, max ki a stadionból.Ha emgvesszük nagyot csalódok Pepben.Mosquito írta:
Hát ha valaki jön bal szélre, akkor én csak is őt látnám szívesen.
Nem rég rendesen szívatta a védelmünket. Nagyon jó előkészítő és remekül cselez, ráadásul piszkosul fiatal még.
A két csapat kupa meccsén is remekelt már, most újfent bizonyította, hogy csodálatos futballista. Ő Diego Capel, aki a támadások elkészítésében jeleskedett elsősorban, de végül a Sevilla vezető gólját is ő szerezte.
Emlékszem arra a meccsre. De láttam még jópár meccsét azon felül is, és tartom a véleményem, hogy nem annyira jó, hogy 10nél többet adjunk érte, és végképp nem annyira, hogy bárkit a jelenlegi keretből padra szorítson.Mosquito írta:Hát ha valaki jön bal szélre, akkor én csak is őt látnám szívesen.lionelmessi19 írta:na már csak ez kellett.. remélem hülyeség, kidobott pénz volna.![]()
Főleg ezért a gyerekért.
Ez egy jó kérdés...Ne vegyünk már meg egy ilyen gyereket 16 millióért, azt sem értem mit keres Sevillában.Rivaldo jól mondta:Futóbolond.Rivaldo11 írta:Mondtam: Divat lett Capel. Pedig egy futóbolond, akinek volt pár jó meccse, ennyi. Akik azzal kezdenének fröcsögni, hogy "láttad egyáltalán játszani capelt?" azonknak annyit: én LÁTTAM játszani sokszor. Arról nem is beszélve, hogy a rendszerünkbe egyszerűen nincs helye ilyen tipusú játékosnak, max. Abidal helyén lehetne, de hát Capel nem védő...
Nálunk csak a védők játszanak vonal mellett, a többiek befelé celeznek, és inkább pozíciós játékot játszanak a kp.-ink. Itt hol lenne helye a sevillainak?
Hát ha valaki jön bal szélre, akkor én csak is őt látnám szívesen.lionelmessi19 írta:na már csak ez kellett.. remélem hülyeség, kidobott pénz volna.![]()
Főleg ezért a gyerekért.
Én meg azt favorizálom, hogy nem költünk feleslegesen euro milliókat.matyi02 írta:lionelmessi19 írta:na már csak ez kellett.. remélem hülyeség, kidobott pénz volna.![]()
Főleg ezért a gyerekért.
Lesz ami lesz
20éves még bármi lehet és ha 16ért meg lehetne szerezni az sztem nem lene rossz
De én is jobban Silvát favorizálom
Egy ember van jelenleg aki szerintem beleillett volna a játékunkba...Összeállhatott volna az eb gyöztes középpálya ezért szerették volna silvát megvenni, de ha nem sikerült akkor miért kell eröltetni mindenáron ilyen 2. vagy 3. lehetöséget, akkor inkább ne jöjjön senki...matyi02 írta:lionelmessi19 írta:na már csak ez kellett.. remélem hülyeség, kidobott pénz volna.![]()
Főleg ezért a gyerekért.
Lesz ami lesz
20éves még bármi lehet és ha 16ért meg lehetne szerezni az sztem nem lene rossz
De én is jobban Silvát favorizálom
lionelmessi19 írta:na már csak ez kellett.. remélem hülyeség, kidobott pénz volna.![]()
Főleg ezért a gyerekért.
én is örülnék neki, csak kár, h azt is írja, h nem nagyon akar elmenni a Sevillábólnorbert55 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=824318
Capelt érdekelné a Barcelonai lehetőség.