Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
chi omega írta:agüero: a barca sosem fog ilyen sokat fizetni egy játékosért, úgyhogy felesleges álmodozni. az ő ára már csak felfelé fog menni, kivéve akkor, ha elkezd romlani a teljesítménye, de akkor meg úgysem kell.
egyébként is itt van messi, nem biztos, hogy egy ugyanolyan típusú játékost kellene venni mellé.
Egyetértek! Sosem herdáltuk a zsét,és nem is kell adni óriási összegeket senkiért sem. Megoldjuk ahogy eddig.chi omega írta:agüero: a barca sosem fog ilyen sokat fizetni egy játékosért, úgyhogy felesleges álmodozni. az ő ára már csak felfelé fog menni, kivéve akkor, ha elkezd romlani a teljesítménye, de akkor meg úgysem kell.
egyébként is itt van messi, nem biztos, hogy egy ugyanolyan típusú játékost kellene venni mellé.
én azért bírnék egy "Messi-klónt" a bal oldalon...és köztük egy befejezö csatárral mindenkit megcsapunk,bárhol bármikorchi omega írta:agüero: a barca sosem fog ilyen sokat fizetni egy játékosért, úgyhogy felesleges álmodozni. az ő ára már csak felfelé fog menni, kivéve akkor, ha elkezd romlani a teljesítménye, de akkor meg úgysem kell.
Beckhamet lehet,hogy azért szerződtették,de mikor mélyen volt a Madrid ő küzdött minden meccsen és beleadta magát a játékba,én ezért becsültem őt mint ellenfelet és mint "médiajátékost". Lehet,hogy azért vették meg,de végül sokat kaptak tőle, küzdésben és akartban szerintem.LG írta:Ez igaz, de egy Barcánál ez ne legyen szempont. Annyi erővel hozzunk egy kinai játékost, az 100 százalék, h jó befektetés lenne, akárhogy játszik. De ne mennyünk a galaktikók szintjére...ők pl. Bekemet tuti a mezeladások, meg a reklámértéke miatt igazolták.Bestbarca írta: Ugyanis ha lesz egy orosz játékosunk, akkor jelentősen meg fog növekedni az orosz szurkolóink száma, ami rengeteg pénzt hozhat, van ott della rendesen. Továbbá, orosz szponzorok is fixen meg fognak jelenni nálunk, ami szintén pénz. Plusz a gyerek fogalmazzunk úgy, hogy nem népszerűtlen, főleg Ruszkiba, úgyhogy egy rakat mez... adható el. És rossz estben egy év múlva is még el lehet passzolni 10-15 körül. Mindezt összeadva, legalább egálra jönnénk ki vele, ha nem is válik be. Ha meg bejön...
bestbarca nem azt írta, hogy ezért kell leigazolni arshavint, csak azt, hogy ha megfelelő áron lehet megszerezni, akkor úgymond "biztosítva van" a jó üzlet, ami nem árt egy kicsit zsákbamacska igazolásnál.LG írta:Ez igaz, de egy Barcánál ez ne legyen szempont. Annyi erővel hozzunk egy kinai játékost, az 100 százalék, h jó befektetés lenne, akárhogy játszik. De ne mennyünk a galaktikók szintjére...ők pl. Bekemet tuti a mezeladások, meg a reklámértéke miatt igazolták.Bestbarca írta: Ugyanis ha lesz egy orosz játékosunk, akkor jelentősen meg fog növekedni az orosz szurkolóink száma, ami rengeteg pénzt hozhat, van ott della rendesen. Továbbá, orosz szponzorok is fixen meg fognak jelenni nálunk, ami szintén pénz. Plusz a gyerek fogalmazzunk úgy, hogy nem népszerűtlen, főleg Ruszkiba, úgyhogy egy rakat mez... adható el. És rossz estben egy év múlva is még el lehet passzolni 10-15 körül. Mindezt összeadva, legalább egálra jönnénk ki vele, ha nem is válik be. Ha meg bejön...
Ez igaz, de egy Barcánál ez ne legyen szempont. Annyi erővel hozzunk egy kinai játékost, az 100 százalék, h jó befektetés lenne, akárhogy játszik. De ne mennyünk a galaktikók szintjére...ők pl. Bekemet tuti a mezeladások, meg a reklámértéke miatt igazolták.Bestbarca írta: Ugyanis ha lesz egy orosz játékosunk, akkor jelentősen meg fog növekedni az orosz szurkolóink száma, ami rengeteg pénzt hozhat, van ott della rendesen. Továbbá, orosz szponzorok is fixen meg fognak jelenni nálunk, ami szintén pénz. Plusz a gyerek fogalmazzunk úgy, hogy nem népszerűtlen, főleg Ruszkiba, úgyhogy egy rakat mez... adható el. És rossz estben egy év múlva is még el lehet passzolni 10-15 körül. Mindezt összeadva, legalább egálra jönnénk ki vele, ha nem is válik be. Ha meg bejön...
Háát, a Chelsea már idén is kifizette az 55milliót, csak Agüero nem akart oda menni. Ha nagy lesz a kereslet érte (megint jó szezont produkál), akkor nem sokat fog csökkenni ez az ár.LG írta:Ja, de 1x ő is rájön, h az Atleticoval sok mindent nem fog nyerni, aztán majd el akar igazolni valahova, és akkor az Atleticonak reális összegért el kell majd engednie. Ez akár jövő nyáron is megtörténhet....
"Csak" 55 millió a kivásárlási áralionelmessi19 írta: Számomra nem fura. Példának okáért nálam se merült fel hogy megveszem, nincs rá 60 fölös millióm euroból.
Továbbra is remélem hogy Capellel sem járunk sehogy, és senki mással.manuel írta:Számomra is fura hogy Kun neve nemkapott terett Txikiéknél.Amúgymeg Capelell is jóljárunk szerintem
legalábbis én Arshavinál többe nézem.
Én is........Replay írta:Bár nehezen emésztettem meg, hogy nem jön David Silva, de ok, beérem baloldali támadónak Agüero-val is
Ámen. Egyetértek. Bár szerintem Jeffren jobb baloldalt, de azért mégsm számíthatunk rá kezdőként. Bojant meg max. két csatáros rendszerben lehet középcsatár, mert egymagában túl alacsony.Eaglebarca írta:Jeffren-Pedro ugyan elég sokoldalú játékosok, de mindketten inkább a jobbszélen érzik otthon magukat. Bojan pedig vérbeli középcsatár és még ott is sokat kell fejlődnie. A probléma szerintem inkább ott van, hogy Eto'o miatt Henry nem játszhat a saját posztján és még mindig ő a legjobb megoldás balszélre, de ez NEM AZ Ő POSZTJA!!! Próbálkozik, küzd, szenved, de gólt is csak akkor szerez, ha beljebb húzódik Eto'o mellé. Nincs jelenleg olyan játékosunk aki ideális lenne erre a posztra.
Kell egy igazi balszélső!
Ja, és ne azt nézzük, hogy kit mennyiért vettünk vagy veszünk, hanem hogy azzal javul illetve variálhatóbb lesz-e a játékunk!