Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az egész átigazolási szezon alatt, mindig fel-fel röppent a neve ebben a fórumban. Az már más kérdés, h szinte még pletyka se volt vele kapcsolatban. Csak az a 'nem jut eszembe a neve kiakarta túrni Laportát' mondta, h ha ő lenne az elnök, akkor kifizetné a kivásárlási árátmezeibela írta:érdekes,tegnapig szóba se jött agüero![]()
lött két golt azt már ő a kiskirály
Miért Arshavinka vagy Agüero azok költségmentesek szerinted???lionelmessi19 írta:Költségmentes? Capel? egy cserepadra szánt futóemberért 16 millió legkevésbé sem nevezhető költségmentesnek.manuel írta:Ebből a topicból mostmár úgynézzki hogy Agüero topic lesz no de mindegy.![]()
Én szerintem olyan dolgokkal kellene foglalkoznunk ami elérhető és visszonylag költségmentesen mint pl.Diégó Capel vagy Thiago Neves átigazolása,nem pedig Agüerok és stb....(drága játékosok)szóvátétele mert abból ugysemlesz semmi.
Ez a Neves gyerek meg nemtudom mitől lett ekkora király, azon kívül hogy egyszer régen valamelyik újság szóbahozta, tegnap is egy rakás trágya volt amit hozzátett, meg 1 piroslap.
Költségmentes? Capel? egy cserepadra szánt futóemberért 16 millió legkevésbé sem nevezhető költségmentesnek.manuel írta:Ebből a topicból mostmár úgynézzki hogy Agüero topic lesz no de mindegy.![]()
Én szerintem olyan dolgokkal kellene foglalkoznunk ami elérhető és visszonylag költségmentesen mint pl.Diégó Capel vagy Thiago Neves átigazolása,nem pedig Agüerok és stb....(drága játékosok)szóvátétele mert abból ugysemlesz semmi.
na akkor kiis beszél fasságokat LG?lionelmessi19 írta:Azért csak félig meddig beszélt azt... eddig valóban nemjött szóba.LG írta: Fasságot beszélsz. Agüero már 1 éve ilyenkor is téma volt.
Pont 0 realitása van hogy ő hozzánk kerüljön mostanában.
És valóban csak a tegnapi két máker gólja miatt éledt fel ez a téma.
Ettől függetlenül Messi után a legjobb és a kedvenc argentín játékosom.
Azért csak félig meddig beszélt azt... eddig valóban nemjött szóba.LG írta:Fasságot beszélsz. Agüero már 1 éve ilyenkor is téma volt.mezeibela írta:érdekes,tegnapig szóba se jött agüero![]()
Fasságot beszélsz. Agüero már 1 éve ilyenkor is téma volt.mezeibela írta:érdekes,tegnapig szóba se jött agüero![]()
Két év után már ideje lenne. Bár, szerintem, kicsit későn.Fernando írta:Szerintem nem csak akkor. Jó játékos GudjohnsenCFirpo3 írta:Gudi-ra szükség lesz még. Pl. ha sok sérült és eltiltott lesz a kp-n.Kezdi átérezni végre, hogy mi is a spanyol futball.
Szerintem nem csak akkor. Jó játékos GudjohnsenCFirpo3 írta:Gudi-ra szükség lesz még. Pl. ha sok sérült és eltiltott lesz a kp-n.
Azért Agüeronak az elmúlt 2 évben nem 1-2 jó meccse volt. Nem mondtam, h igazoljuk le, hanem csak azt, h nem bánnám, haCFirpo3 írta:Mindig ez van. Valakinek van 1-2 jó meccse és máris pletykálkodnak róla az újságok, és mindenki őt akarja. Aztán egy másik játékos játszik jól pár meccsig, azt már el is felejtették az előzőt.mindorokke_barca írta:mg mondjuk mi lenne ha lassan kezdenetek leszallni az igazolasokrol, lattatok megint 2 jo meccset aguerotol es most meg o kell a barcaba.... komolyan nem unjatok meg a junius ota tarto nyaladzasotokat?
Persze ezzel nem azt mondom, h akinek van 1-2 jó meccse az rossz.
Csak azt nem tudom h minek? És ez mikor dölt el amikor rugott két golt az elsö felk.meccsen? Végül is maradjon, 5-6millionál ugy sem kapnánk többet érte...annyit meg ér még jövöre is.chi omega írta:gudjohnsen biztos hogy marad.
Még jo hogy egész szezonban nem lehet igazolnimindorokke_barca írta:mg mondjuk mi lenne ha lassan kezdenetek leszallni az igazolasokrol, lattatok megint 2 jo meccset aguerotol es most meg o kell a barcaba.... komolyan nem unjatok meg a junius ota tarto nyaladzasotokat?
Mindig ez van. Valakinek van 1-2 jó meccse és máris pletykálkodnak róla az újságok, és mindenki őt akarja. Aztán egy másik játékos játszik jól pár meccsig, azt már el is felejtették az előzőt.mindorokke_barca írta:mg mondjuk mi lenne ha lassan kezdenetek leszallni az igazolasokrol, lattatok megint 2 jo meccset aguerotol es most meg o kell a barcaba.... komolyan nem unjatok meg a junius ota tarto nyaladzasotokat?
MichaaBee írta:könnyű most mondani, h nem kell nekünk Agüero, minek fizessünk érte? szerintem meg igenis szükségünk van Agüeróra! Messivel tökéletesen kiegészítenék egymást. és szerintem az a 40 millió reális ár érte. én habozás nélkül kifizetném, Henrynál biztos jobb (legalábbis spanyolban, és itt az a lényeg). Guddyt ha eladjuk, akkor meg csak 30-at kell rátenni. pár év mulva azon fogtok sírni, h mér nem igazoltuk le...
Nemhiszem, h csak felfelé emelkedne az ára, mert az 55 millió irreálisan magas, sokkal nagyobb mint a valódi értéke, ugyanakkor Agüero most jól érzi magát az Atleticonál, azok nem akarják eladni, szóval valóban csak az viheti, aki kifizeti a 55 milliós kivásárlási árat.chi omega írta:agüero: a barca sosem fog ilyen sokat fizetni egy játékosért, úgyhogy felesleges álmodozni. az ő ára már csak felfelé fog menni, kivéve akkor, ha elkezd romlani a teljesítménye, de akkor meg úgysem kell.
egyébként is itt van messi, nem biztos, hogy egy ugyanolyan típusú játékost kellene venni mellé.
mert alvesre szukseg volt, aguerora nincs... nehogy azt mondjatok h ot raknatok bal szelre...dani alvesert fizettünk sokat,agüeroert miért nem fizetnénk?
36 millió az eddigi igazolási csúcs a barcában.chonggy írta:chi omega írta:agüero: a barca sosem fog ilyen sokat fizetni egy játékosért, úgyhogy felesleges álmodozni. az ő ára már csak felfelé fog menni, kivéve akkor, ha elkezd romlani a teljesítménye, de akkor meg úgysem kell.
egyébként is itt van messi, nem biztos, hogy egy ugyanolyan típusú játékost kellene venni mellé.
dani alvesert fizettünk sokat,agüeroert miért nem fizetnénk?