Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3 hsz egymás után.Messa írta:....
Jólvan, csak gondoltam, ha valaki nincs tv-közelben.MeNnOn írta:jafőleg ,csak azért nem,hogy több hsz.ed legyen..Balika Gaucho írta:Úgy gondolom nem kell az NSO közvetítéséből kimásolnod az eseményeket.
jafőleg ,csak azért nem,hogy több hsz.ed legyen..Balika Gaucho írta:Úgy gondolom nem kell az NSO közvetítéséből kimásolnod az eseményeket.
Én néztem.Kicsit csalódtam, meg úgy ámblokk, azt hittem mire hazajövök lesz vagy 4 aranyérmünk, erre mondja apa tegnap h sehol sonka.Los Banditos írta:Lesz olyan aki megvárja az öttusázókat? Elvileg elég "korán", 2-kor már indulnak. Én lehet fentmaradok.
Ja, ez sztem is benne lehet. Nagyon sajnálom a gyereket.Bányász írta:Hát rosszul emlékeztem....Varga Tamás írta:Ez az első érme volt. 100-on nem állt dobogón, "csak" az egyéni legjobbját javította 9,93-ra.
De attól még valakinek bökhette a csőrét,h Holland - Antillák érmet nyer....
Hát rosszul emlékeztem....Varga Tamás írta:Ez az első érme volt. 100-on nem állt dobogón, "csak" az egyéni legjobbját javította 9,93-ra.
Ez az első érme volt. 100-on nem állt dobogón, "csak" az egyéni legjobbját javította 9,93-ra.Bányász írta:Egyébként ezt nem értem.
Mert ugye Spearmont egyből kizárták...és utána leültek és méterről méterre nézték,h most akkor még vajon valaki nem e lépett ki?Nem lehetett olyan vészes dolog sztem,h ien sokáig tartott kiszúrni...
Mondjuk Spearmon télleg sokat szaladt a vonalon így megértem.Viszont nem tom nem e volt valakinek baja azzal,h a srác már a második érmét szerzi...
Egyébként ezt nem értem.
Én is néztem, osztrákból lett németté. A szakításban 7 kilóval volt lemaradva az orosztól, és 8-at vert rá a lökésben. Egyébként az ólomsúlyúak versenye, +105kg.ozsimiki írta: Más:
férfi súlyemelés,nemtom milyen súlyhatár,de elég nagy.
tegnap nyert egy német férfi, hihetettlen szimpatikus ember,szegény elvesztette autóbalesetben a feleségét,ő is benne ült,és akkor megfogadta h megnyeri, ő érte küzdött,eredményhirdetésnél ott volt a fényképe...
jah és egy lehetősége volt h olimpiai bajnok legyen,+11kgot tetetett rá aszhem,és megcsinálta![]()
![]()
![]()
Akkora egy barom szabálynak tartom ezt...de ha már ez a szabály,akkor sajnos igazságos...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=195979Los Banditos írta: Én nem találomMit mondott?
Szerintem annyira nem meglepetés, hogy ekkorát futott. Kiváncsi lennék, hogy 100 méternél mennyi volt a részideje.
Én nem találomVarga Tamás írta:Igen, NSO-n van egy cikk.LG írta:Olvastátok, h a német sprinter mit nyilatkozott róla
Ki tudja?
Igen, NSO-n van egy cikk.LG írta:Olvastátok, h a német sprinter mit nyilatkozott róla