bali 15 írta:De hát ez van......a Barca ritkán találja el a jó igazolásokat vagy nem jön be vagy nagyon bejön.
Na ezzel vitatkoznék, altalában jól igazolunk. Az, hogy tavaly nem jött be, nem a rossz igazolásokon, hanem más tényezőkön múlt. Szerintem sem égető Arshavin, bár fixen tudná jól nyomni balon is, de majd kiderül. Egyébként a sport.es-en azt írják, hogy a Tothanemmel megszakadtak a tárgyalások, úgyhogy kb. az az ábra, hogy vagy bejelentkezünk mi, vagy marad Arshavin a Zenitben. Ez jelentősen lecsökkenti az árát az fix, úgyhogy itt már szó nincs 25-30 misiról, max. 20-ról. Valszeg Arshavinnak esze ágában sincs máshova elmenni, csak hozzánk, így minden más ajánlatot visszautasít, ez sem emeli az árát.

Továbbá azt is olvastam, hogy a Zenit mindenféle képpen pénzt akar csinálni játékosaiból, így kézenfekvő, hogy Arshavin megy el, főleg, hogy menni akar. Szerintem könnyen nálunk köthet ki 20misi körül, amivel nem járnánk rosszúl, kérdés, hogy válna be, és hogy ki maradna ki a kezdőből, szerintem valszeg Henry. Abban meg nem vagyok biztos, hogy jobb lenne nála, hiába a balszél nem Henry posztja, de ennek ellenére is elég meggyőző volt ott az előző szezonban, gondolok itt arra, hogy:
új ország, sérülések, nem a posztján játszott, családi problémák, jah és egy szétesett csapat - ennek ellenére 35 meccs 16 gól, hát fogalmazzunk úgy, hogy ezek mellett nem semmi. Jövőre szerintem fixen lőne balon is vagy 25-öt.
Szóval nem biztos, hogy olyan jól járnánk vele, vagy bárkivel, leszámítva valami ultra zsenit, mert elvenné a lehetőséget Henry, és a többiek, főleg Bojan elöl. Mert ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy padra igazolnánk ennyiért?