Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
Itt van az átigazolási időszak utolsó hete. Általában mindig ez a hét a legizgalmasabb különösen az utolsó napja. Még igen sok játékos sorsa még nem dőlt el (Quaresma,Robinho,Arshavin,Ivanovics)
Jó hét lesz a kövi...
Jó hét lesz a kövi...
Kaka nem csatár, Borriello pedig két hónapra megsérült.gemes_01 írta:Meg oda is felesleges hozni csatárt szerintem..Ottvan Pato,Boriello,Inzaghi,Kaká..
Meg oda is felesleges hozni csatárt szerintem..Ottvan Pato,Boriello,Inzaghi,Kaká..
Nekem csak 2 dolog létezik: a póker és a B A R C A!!
Én is ezt gondolom. Seva nem lesz többet olyan gólerős mint régen.
Azáldójátnéki.
Sztem Sevanak sincs visszaút. Már a Milanba sem volt az igazi az utolsó évében anno, a cselzibe tovább romlott, és már nem is fiatal.
Hát azért nem ugyanaz a 2.LG írta:Nem jelent erősitést szvsz. Pár éve egy Ronaldinho-Seva páros félelmetes lett volna, mára mind2 semmi.kilibarca írta:Andrij SevcsenkoMilan
Mégis csak össze jött a Milannak. Egyenlőre részleteket nem tudni.
Sheva még visszatérhet szerintem, ő fizikailag nem romlott le annyira mint Ronaldinho..
Nem jelent erősitést szvsz. Pár éve egy Ronaldinho-Seva páros félelmetes lett volna, mára mind2 semmi.kilibarca írta:Andrij SevcsenkoMilan
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Chelsea hivatalos honlapja.lopakodo írta:link?kilibarca írta:Andrij SevcsenkoMilan

Azt nyilatkozta calderon hogy tiszteletlenség a klubbal szemben hogy robinho most akar eligazolni
Szerinte a bajnokság végén kellett volna ezt megtennie nem most
Ez TELJESEN HÜLYE
És amikor ők igazoltak az utosó napokban,órákban lásd:Ronaldo.Az a baja hogy C nem jött össze és így már nem akarodzik elengedni őt.Amúgy meg aug 31. lehet még átig szezon úgyh kussoljon és ha robinho már nem akar ott maradni(amit teljesen megértek)akkor jobban teszik ha elengedik
Máskülönben,NA EZ A TISZTELETLENSÉG
Ja!És ő(k) ne beszéljenek ökörségeket,tudtommal ŐK azok akik GUSZTUSTALAN módon próbálnak igazolni
Remélem robinho lelép mert jobb játékos annál,mint amennyit játszani hagyják
VISCA BARCA

Remélem robinho lelép mert jobb játékos annál,mint amennyit játszani hagyják

VISCA BARCA

Miért, már tuti
Mert itt ugy beszéltek róla. Nem hiszem el, h Calderonék ennyire hülyék lennének 

- barca0417
- Entrenador del Barça
az a baj hogy Robinhot szeretem, a chelsea-t viszont még a realnál is jobban utálom. Jobban örültem volna ha idejön, nem azért mert sztár mániás vagyok, de hiányposztra jött volna a baloldali támadóposztra. De csak pletyka volt, meg elég valótlan hogy a real legjobb játékosa a barcába menjen. De nekem tetszik a játéka.

Akkor majd én hadj reagáljak az üggyel kapcsolatban

1.Csoda hogy Shuster,Mijatovics és Caldéron meggondoltta magátt mert eddigtőlük csak azt lehetett hallani hogy esély nincs arra hogy Robinhó távozzon,no nembaj most legalább idézőjelben (seggett) csináltak a szájukból ezzel a viselkedésükkel is.
2.A Realtól pedig elhiheted hogy csak értelmesebb klubokatt találhat a brazil.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Robinhot elengedte a Real!
Háát.. várni lehetett, szimpatikus egy játékos, ha chelseaba megy akkor ott elég erős egy csapat lesz azért, de legalább normális gárdája lesz.
Háát.. várni lehetett, szimpatikus egy játékos, ha chelseaba megy akkor ott elég erős egy csapat lesz azért, de legalább normális gárdája lesz.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Hát ez vmi hatalmas hsz!albicelesteX írta:Én olvastam olyat hogy a Madrid megegyezett az Ajax-al is Huntelaar-ról!Lehet valami rossz kacsa de olvastam!

Remélem Robinho elmegy a fenébe Angliába.Nagyon szimpatikus játékos számomra, őt nagyon eltudnám vagyis tudtam volna képzelni barca mezben.

Igen,de attól még hogy más ezt csinálja,neked nem kell.albicelesteX írta:ÓÓ mert csak én írok be kacsát igaz?Más a sok baromsággal nem offolja szét a topicot!Azt mondtam szerintem kacsa!De attól még lehet igaz is!Amúgy 18 millát olvastam!

ha mindenki így gondolkozna,nem lenne ebből vita..
- albicelesteX
- A Vadász
ÓÓ mert csak én írok be kacsát igaz?Más a sok baromsággal nem offolja szét a topicot!Azt mondtam szerintem kacsa!De attól még lehet igaz is!Amúgy 18 millát olvastam!

- Titinho
- Director del Fútbol
Borja Valero (Mallorca)
West Bromwich Albion
HIVATALOS!
Klubrekordot jelentő 4,7 millió fontért cserél klubot a spanyol játékos!

HIVATALOS!
Klubrekordot jelentő 4,7 millió fontért cserél klubot a spanyol játékos!
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- lopakodo
- Capitá del Barça
Ha kacsa mér irod le?albicelesteX írta:Én olvastam olyat hogy a Madrid megegyezett az Ajax-al is Huntelaar-ról!Lehet valami rossz kacsa de olvastam!

azér teljesen ne legyen off:Balogh János (HUN,kapus) Debrecen-Hearts (fél évre kölcsönbe)
- albicelesteX
- A Vadász
Én olvastam olyat hogy a Madrid megegyezett az Ajax-al is Huntelaar-ról!Lehet valami rossz kacsa de olvastam!

- matyi02
- Entrenador del Barça
mr. írta:Robinho, ha akar, távozhat a spanyol fővárosból(nemzetisport)
Remélem igaz mert akkor a madrid a legjobb játékosát veszti.
Már több újság is megirta pl:Sporthirado !
Remélem elmegy nagyot buk a Real !

Robinho, ha akar, távozhat a spanyol fővárosból(nemzetisport)