2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A bajnoksághoz sem elég erős... Az Inter kerete nagyon kemény...Gyurinho írta:Szerintetek a Juve idén nyer valamit? Szerintetek a Bl-ben meddig jut???
Szerintem a bajnokságot nyerheti de a Bl-hez még kevés...
nem tudom, h jön-e suazo, mindenesetre tavaly már nemet mondott egyszer a romának, úgy ment az interbe, ezért nem hiszem, h olyan nagyon kaparnának érte a Klubnál. crespo pedig egyrészt már őszhajú, másrészt a lazioban izzított, szal nem biztos, h tüntetnének a szurkolók az érkezéséért, inkább ellene. egyébként azt mondják, h marad az internél.MichaaBee írta:okés, csak gondoltam megkérdezenén még Suazo, vagy Crespo érkezésének örülnék. ja meg Malouda
az argentín nem szerződött máshova? marad az Internél, vagy volt vmi a Lazióval?
nem tudom, ezt a kérdést meghagyom inkább spallettinekMichaaBee írta:Boixos! Tudom, h te is Roma-szimpatizáns vagy, ezért kérdezem, h szerinted mi az ideális kezdő? calcion is megvitathatjuk
Na, tőle aztán várhassákIgencsak belehúzott az átigazolási időszak utolsó napjaiban a lombard klub, ugyanis Sevcsenko visszacsábítása után nem sokkal, újabb igazolást jelentettek be. Az Arsenaltól kölcsönbe érkező Philippe Senderostól a gyengélkedő hátsó alakzat megerősítését várják.
Ha továbbra is ilyen jol játszik ibra és a csapat valszeg simán nyerik a bajnokságot. a Milan meg cseszheti a sok igazolást. 2-0-ra kikaptak tegnapLG írta:EZ AZSzép volz fiuk. Következik a bajnokság, remélem idén lazzábban nyerünk.
8-7 az internek.kleno04 írta:mennyi lett a vége mert sajnos lemaradtam róla![]()
ja és ha valaki tudan adni egy linket a meccs góljairól azt megköszönném