FC Barcelona #2
Gabri és Edmilson nagyon jók leszenk jövőre, és Motta erős lesz a védelmünk és a középpálya
Nem tom. De sztem inkább adjuk el, mint h padozzon. 1 ilyen kapus nem ulhet padon. Pedig én jobbnak tartom mint VVt, csak Rijkaardék nem.Maxi írta:Én jobban szeretem mint VV-t!Enrique írta:Jorquera egész jól tolja!Miazhogy'...
![]()
Télleg el akarjuk adni?

Nekem még mindig csak 1x.Enrique írta:Aha, mondom, nekem már 4x sikerült!
1ébként vezet már Puyolito!!![]()

-
- Entrenador del Barça
hol lehet szavazni?és az év játékosára vagy mi?
Sztem ez korrekt szavazás! Nem csodálkozom rajta h Ronie csak 3.lincsi írta:Nos, az elmundodeportivo-n is van egy ilyen szavazás és ott is Eto'o az első 36%-kal, Deco meg a 2.!!!! 31%-kal!!!Dinho meg "csak" 3. 18%-kal.

Sztem Etoo és Deco voltak a csapat motorjai, Cruyff is oket dícsérte meg

Ti tobbx tudtok szavazni

akkor csakazért is Forca Xavi!Enrique írta:Puyolt mindjárt feltornászom a 3. helyre!Már 4edszer szavaztam rá - 2-vel megy Xavi, előtte. Meg lehet a dobogó, érzem...
![]()

45-42

Nos, az elmundodeportivo-n is van egy ilyen szavazás és ott is Eto'o az első 36%-kal, Deco meg a 2.!!!! 31%-kal!!!
Dinho meg "csak" 3. 18%-kal.

-
- Llegenda del Barça
okés, okés, én sem neked mondtam, mintha bosszantana, h netán nekem mondtad volna!kralo írta:nem azt mondtam hogy te... hanem azt hogy sokan!és ezért érkezett kevés szavazat decora.

csak belegondoltam abba, amit írtál, és ez jött ki belőle

PUYOL-XAVI-INIESTA
nem azt mondtam hogy te... hanem azt hogy sokan!
és ezért érkezett kevés szavazat decora. 

szerintem ennél a szavazásnál sokan a kedvencükre szavaztak mint én is de mindannyian jók voltak ezen nincs mit vitatkozni. ronaldinhoról meg csak annyit hogy azt a formát nem lehet minden meccsen hozni amit elvárnak tőle sokan, de akkor hozta amikor a csapatnak a legnagyobb szüksége volt rá 

-
- Llegenda del Barça
jaja, ott volt az egész brigád, de azért én a decot jelöltem meg. ott volt a támadásokban, gólokat szerzett és még védekezett is, mint az állat. univerzális bugista.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Tom h mindenki magán véleménye h kire szavaz, de sztem az lol, h DECO csak 28at kapott. 

Jobban is odatehette volna magát, meg az sem ártana ha párx hátranézne.Rapika írta:Ezt úgy mondod,mintha úgy gondolnád,hogy Ronaldinho szándékosan nem hajtott!