Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg 05:30h-kor kelek, és 6:45-16-ig dolgozom.Los Banditos írta:Én hál'istennek minden nap 7:30-kor kezdek, és egy évre úgy 7 kötelező olvasmányt adtak. És közölték mindezt beiratkozás után.Meg már most kezdhetek tanulni, mert év elején mindenféle szintfelmérő van.
A szintfelmérés nem arról szól, hogy mennyi tudást hozol magaddal az előző sulidból, és hogy éppen milyen szinten állsz? Akkor meg minek tanulni, ez egy jó visszajelzés saját magadnak is.Los Banditos írta:Én hál'istennek minden nap 7:30-kor kezdek, és egy évre úgy 7 kötelező olvasmányt adtak. És közölték mindezt beiratkozás után.Meg már most kezdhetek tanulni, mert év elején mindenféle szintfelmérő van.
Én inkább kiangyal leszekDiego10 írta:biztos lecsapom.![]()
Hát ez jó kérdés. Az a baj, hogy sok 'mit is' ? hallottam a koleszról. Vagyis főleg az én szakommal kapcsolatban, mert ez egy olyan szak, hogy lófax köze sincs a gépészethez, csak nem tudták hova rakni és kb találomra a gépész karhoz csapták. És pont ezért a többi szak elsőbbséget élvez, úgyhogy a formatervezőket össze-vissza szétcsapják, és kieső helyen kapnak kolit. Bár ki tudja ebből mennyi igaz. Persze, nem mindegy az ár sem, ha bagóért ellakom valahol, akkor sztem igazából bármit ki lehet bírni, biztos nem munkásszálló a legrosszabb koli sem. De ha nincs túl nagy különbség a koli és az albérlet között, akkor inkább albérlet.Bodi írta:Jelwaz!
Szerintem is együtt leszünk gólyatáborban,gondolom karonként tartják ezeket,nem szakonként,Eurobarca-pólót készítem.![]()
Amúgy koleszos akarsz lenni?
Igaz én nem ott vagyok, de megfordultam ott egy párszor. Nagyon korrekt hely, talán túlságosan is. 2-3 éve újították fel, és koleszhoz képest már-már túlságosan steril, de ez legyen a legnagyobb baj, amúgy ajánlom, jó hely. De lehet, hogy elsőre Terminusba kerülsz, az kint van a rákban, de félévtől valszeg átvesznek Kármánba, persze oda sem nehéz bekerülni.Bodi írta:Nincs valaki véletlen a fórumozók között,aki a Kármán koleszról tud infókat,esetleg ott is lakik?Ha jól tudom ez a kolesz van a gépészeknek,csak kíváncsi lennék milyen,mielőtt jelentkezek rá.
Nem, én még csak az oda szeretnék korszakban vagyok.Bodi írta: Köszi!
92-es fizika középpel meg 87-es matek emelttel.Te is a BME-n vagy?
Na,zsír,majd nyomunk egy talit vholCooltiszo írta:Corvinus Nemzetközi gazdálkodás. Kb így számítottam a ponthatárra, 475 lett, de szerencsére sokat nem kellett izgulnom a 480 pontommal![]()
![]()
Jövőre évfolyamtársak leszünk Savi, még ha nem is egy karon.
Köszi!lionelmessi19 írta:wow, gratBodi írta:Sikerült!!
BME-GÉK-mechatronika.
Kik jönnek még idén BME-re?![]()
Milyen fizikával mentél oda?
Jól hangzik;) Bár vannak ismerőseim, akik orvosira járnak de nem tudom h ők tudnának-e szolgálni jegyzettel. Majd tudsz adni vmi elérhetőséget?van Bommel írta:Ha kell jegyzet, szólj, haverom ott tanul. Meg én is Szegedenbatinho írta:Engem felvettek SZTE Általános orvostudományi karára. 454 pontom lett a határ pedig 417![]()
Nagyon kevés embert vesznek fel oda (asszem csak 40et..) és igen.. népszerűbatinho írta:Miért olyan nagy a ponthatár a nemzetközi gazdálkodásra? Annyira népszerű?