Élő közvetítések 07/08
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Vezet a Krakkó, remélem nem kell attól félni mint tavaly a Betis vagy a Getafe ellen a kupába....remélem és tudom, hgy ez más csapat.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Savanyú a szőlő?
Na most mehet mindenkinek egy páros seggberúgás és nyomás 2-3 gól...!
-
- Hírhozó-cikkíró
Értelmes embernek tartalak, mégsem érted.Varga Tamás írta:Majd ha Eto'o-hoz hasonló mutatóval rendelkezik, akkor megéred. Addig nem.grecki írta:Akkor szeretném Eto'o legközelebbi elpuskázott helyzeténél ugyanilyen stílusú kommentet olvasni a részedről, és akkor nem lesz gond.
Azt pedig nem igazán látom, hogy hol személyeskedtem volna veled.
18/16.
Henry kihagy egy helyzetet. máris ő a bűnbak. De Eto'o kihagyhatta volna, mert jobban szereted, és mellesleg jobb csatárnak is tartod. AHOGYAN ÉN IS! Miért kell megtalálni? Mert nem szereted? És ha ennek mindene egyes rohadt alkalommal hangot is adsz, amikor jogtalan, akkor ne csodálkozz, hogy nem fogom szó nélkül hagyni.
Na befejeztem, megyek meccset nézni.
Ezek után remélem észheztér a barca.
Valdesnek kellett bravurt bemutatnia....de utánna gól,...
Na bazzeg...
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valdés!!! Mekkorát fogott már a Hombre!
Hoppá. Gól.
Hoppá. Gól.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... =iraqgoalslui1698 írta:Szeretnék kérni egy linket ahol tudom nézni.
Bocs érte gondolom már vagy 10000szer kérték ma, de én most értem haza a helyi ivóból.
Szóval nagyon megköszönném a linket.
neeeeeeeeeem

MEgérdemelt gól.
-
- Director del Fútbol
Ha nem haragszol mellőzöm a jelzőket, akár puszipajtást is írhatsz, áldásom rá. Természetesen leírhatom, ezért le is írtam. Mint ahogy Te is leírsz mindent, amit gondolsz. Nem szokta senki meghatározni, hogy mit írhatsz le, mit nem. Elolvastam Rivaldinho hsz-ét, Te azt gondolod abban van az igazság, én meg azt, hogy nem.grecki írta:
Írhattam volna puszipajtást is, az is igaz lett volna. Eléggé egy húron pendültök mostanában.
Természetesen leírhatod, csak engem meg baromira az idegesít, hogy ennek minden egyes kibeba*ott alkalommal hangot is adtok. Még akkor is, amikor baromira nem érdemelné meg.Olvasd el Rivaldinho hsz-ét. Abban van az igazság.
Ettől még idáig is elvoltunk egy fórumon, továbbra sem lesz problémánk.
Egy húron pendülünk. Ez van, te is magad válogatod a barátaidat, én is. Mindenki ott söpörjön, ahol van jogosultsága.
Lezártam. Béke.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Ezt Ronaldinho-ra is lehet volna írni az utolsó két évben.Varga Tamás írta:
Miért? Talán megszolgálta a 24 milliót? Meddig kell várni? Meddig kell türelmesnek lenni? A végtelenségig?
A mai világban 3 hónap a próbaidő. Ő 14 hónapja nem bizonyít. Ennyi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára La Pulga 2008.08.26. 21:50:48-kor.