Barça a Bajnokok Ligájában
Mind1.Ha nemnyomná az eurosport de tuti h nyomja akk lehet itt nézni:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=17120&part=sports
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=17120&part=sports
Akk nézd meg az eurosport hivatalos oldalát.Csoka írta:ott a link nézd meg!
m a d r i d i s t a .
6kor lesz tuti a sorsolás.

csütörtök 18:00 bl sorsolás
péntek 13:00 uefa kupa sorsolás
mind2 élőben az eurosporton.
péntek 13:00 uefa kupa sorsolás

mind2 élőben az eurosporton.
m a d r i d i s t a .
Az UEFA honlapján az van írva, hogy holnap 6-kor lesz a BL sorsolás. Most akkor mi az igazság? http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 51134.html
- Andris
- Adminisztrátor
De elképzelhető. De ha netes linket kérsz majd pénteken hozzá, már a távkapcs topicban.. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
oké.Varga Tamás írta:Szerintem, az eurosport élőben fogja adni 12 órakor.kleno04 írta:valaki nem tudja hogy melyik csatorna adja a sorsolás![]()
![]()
vagy lehet tán ezt is neten követni![]()
és neten esetleg nem adják majd élőben

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szerintem, az eurosport élőben fogja adni 12 órakor.kleno04 írta:valaki nem tudja hogy melyik csatorna adja a sorsolás![]()
![]()
vagy lehet tán ezt is neten követni![]()

-
- Director del Fútbol
Hát nem tudom azért nem épültünk teljesen újjá, ami nem baj. A csapat 80% maradt. Ha a kezdőt nézem akkor védelembe bekerült Dani Alves meg talán Cacares a középályára meg Keita meg Hleb. Utóbbi kettő nem biztos hogy stabil kezdő lesz. Puyol,Abidal,Marquez,Xavi,Iniesta,Eto'o,Henry,Messi csomag maradt. A csapat stílusa,alapvető szerkezete nem fog változni legfeljebb annyit hogy 4-3-3 kívül talán mást is fogunk játszani. Deco-ért meg Ronnie-ért nem kár, nem sok mindent tettek hozzá tavaly sem.LG írta: Nem irom le, csak újjáépülő csapatok nem nagyon szoktak BL-t nyerni. 2004 nyarán is újraépült a csapat, de 2005ben még nem tudtunk BL-t nyerni, 2006ban viszont UGYANAZ a csapat BL-t nyert. Sztem kell egy év, h annyira összeszokjanak, h megnyerjék a BL-t. A mostani munak sem sierült 1. nekifutásra, csak 2-ra. Ettől persze odaérhetünk, de én meglepődnék. Sztem idén simán elég lenne a bajnokság, ne akarjuk sokat, láttuk tavaly is 3 fronton akartunk helytálni, de csak egy 50cm vonalzót kaptunk, azt is csak azért, h megtudjuk mérni mekkora ló.aszt nyertünk.
Nem irom le, csak újjáépülő csapatok nem nagyon szoktak BL-t nyerni. 2004 nyarán is újraépült a csapat, de 2005ben még nem tudtunk BL-t nyerni, 2006ban viszont UGYANAZ a csapat BL-t nyert. Sztem kell egy év, h annyira összeszokjanak, h megnyerjék a BL-t. A mostani munak sem sierült 1. nekifutásra, csak 2-ra. Ettől persze odaérhetünk, de én meglepődnék. Sztem idén simán elég lenne a bajnokság, ne akarjuk sokat, láttuk tavaly is 3 fronton akartunk helytálni, de csak egy 50cm vonalzót kaptunk, azt is csak azért, h megtudjuk mérni mekkora ló.aszt nyertünk.gergo9 írta:Hát én azért a BL-be sem írnám le a Barca-t!!!! Az olaszok közül csak az Intertől van félnivalónk de ők is most épülnek meg talán a Juve-tól. De sztem ütnénk mind2 csapatot. Az angol "big four" közül az Arsenal jelentősen gyengült a MANU-t tavaly is megfojtottuk pedig egész évbe sehol sem voltunk . A Chelsea meg a Pool az keményebb dió. A Chelsea a kerete miatt a Pool meg a stílusa miatt de messze nem verhetetlenek.LG írta: A BL meg...azért nem hinném, h az újjáalakuló csapatunkal azonnal megnyernénk, sztem nem is fogjuk, de azért a 16ba kötelező bejutni
Minden idényben vannak vereségek, ezt legalább akkor szenvedtük el, amikor simán belefért. A lényeg, hogy továbbjutottunk különösebb erőlködés nélkül, az odavágón jó támadójátékkal, pedig Messi hiányzott.
Szerintem idén a jó bajnoki szereplés, egyenletesen jó teljesítmény elérése lenne a helyes célkitűzés, meg aztán nem akarok olyn tré Barca-meccseket látni, mint tavaly.
A BL-ről meg annyit, hogy ott a szerencsének óriási szerepe van, mert ezen a szinten van kb 6-7 csapat, akik között tényleg minimális a tudásbeli különbség, főleg, hogy mindkét fél felszívja magát bajnoki formától függetlenül.
Most ugyebár mindenki a MU-tól volt elszállva, de ha Terry középre tudja belsőzni a 11-est, akkor a "Chelsea az Isten" meg "Avram Grant a legjobb edző" kijelentésektől lett volna hangos a média. Nüanszokon múlik minden a BL-ben.
Szerintem idén a jó bajnoki szereplés, egyenletesen jó teljesítmény elérése lenne a helyes célkitűzés, meg aztán nem akarok olyn tré Barca-meccseket látni, mint tavaly.
A BL-ről meg annyit, hogy ott a szerencsének óriási szerepe van, mert ezen a szinten van kb 6-7 csapat, akik között tényleg minimális a tudásbeli különbség, főleg, hogy mindkét fél felszívja magát bajnoki formától függetlenül.
Most ugyebár mindenki a MU-tól volt elszállva, de ha Terry középre tudja belsőzni a 11-est, akkor a "Chelsea az Isten" meg "Avram Grant a legjobb edző" kijelentésektől lett volna hangos a média. Nüanszokon múlik minden a BL-ben.
Teljesen igazad van. S itt egy érdekes kérdés félig az olimpiával is kapcsolatban van Nem értem miért keresnek a labdarúgóink havi 200-250 ezer forintot, vagy még többett, s miért kapnak 30 forintos győzelmi bónuszt a gólszerző meg mire kap plusz 20 ezret? Nagyon sok becsületes embert ismerek Magyarországon aki ezeknek az összegeknek csak a harmadát keresi. Igaz ők nem szórakoztatnak tömegeket . de munkájuk hatszor hasznosabb az országra nézve mint egy elit focicsapat munkája megjegyzem a magyar focisták fordulónként maximim 20 ezer embert érdekelnek, felét annak aminek Angliában egy kiscsapat meccsére elmennek. De ez valahol a realitás, a DVSC az MTK meg ezek az elitklubok kb kétszer gyengébbek, mint Gera Fulhamja. Megnézem én mikor veri meg a Loki tét meccsen az ArsenaltBestbarca írta:100%-ig egyetértek, pedig ez ritka.torrestoni írta:Én máshonnan közelíteném meg a mérkőzést. Az utolsó negyed órát leszámítva, amit már nem követtem figyelemmel, azt tudom mondani, hogy irigykedhetünk erre a Krakkói csapatra. Mármint irigykedhetünk, mint magyarok. Ez a csapat közel állt a BL főtáblához (de a sors, illetve az Uefa keze a Barca-ban leküzdhetetlen akadályt állított a siker útjába), egészen jól felépítették a csapatot. Igaz, amellett nem lehet elmenni, hogy mennyi hibát lehetett látni a Barca részéről, de ez a Wisla nem rossz. Én itt végignézhetek a DVSC-től, az MTK-n át a jövőbeli világverőFTC-ig..., ez a Wisla alaposan felülmúlja mindet. Ezért én megdicsérném őket.
Na, de hogy a másik oldalról is kifejtsem a véleményem: valóban lehet bosszankodni, fanyalogni picit, s itt bőven találkoztam olyan véleményekkel, ami nagyon elszomorított, mivel túlzásnak tartom őket. Egyetlen mérkőzés miatt ha valakiben meginog a bizalom... Ezt nem kell kommentálni, mindenki nézzen magába, s ne azzal védekezzen, hogy "hát tavaly is így, meg úgy, ez, meg az", főleg ne azzal, hogy "ezzel a játékkal semmire sem megyünk". Ordító hülyeség. Nos, nagyon kíváncsi leszek Guardiola véleményére. Azt hiszem mindenképp beszélni fog a játékosokkal, újabb hibákat talált, amit most ki kell javítani, s kicsit helyrerázni a játékosait. Tehát, a messzemenő konklúziókkal várjunk egy kicsit. Ez mégiscsak a felkészülési időszak zárása volt. Én továbbra is töretlenül hiszek abban, hogy olyan változások történtek, amelyek pozitív hatással lesznek (hosszú távon) a csapatra. Azért ne várjuk el, hogy most már minden egyes mérkőzésen ünnepelhetünk, ahogy azt sem, hogy az új edző, és új játékosok egyik pillanatról a másikra megtalálják a közös összhangot, formába lendülnek, és még sorolhatnám...

S az olimpikonjainkra meg nincs pénz, a szponzorok vakok ilyen ... fociba nyomják a lét ezerrel míg na jó nem folytatom ez nem az a topic
- MeNnOn
- Jugador del Barça
valaki itt olyanokat ír majdnem,hogy egyenesen büszkének kéne lenni rá ,hogy kikaptak..azért ez mégis TÉTmeccs volt,igaz tétnélkül..
de mindenképp hasznos lehet a csapatra nézve..remélem nem sok ilyet fogok látni
de mindenképp hasznos lehet a csapatra nézve..remélem nem sok ilyet fogok látni

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

"A mérkőzés egyetlen gólját Guedes Cleber, a Wisla Kraków brazil játékosa szerezte, miután egyedül vihette a labdát Victor Valdésre."
Ezt az nso írta a tegnapi meccsről! Néznek ezek meccset?
Ezt az nso írta a tegnapi meccsről! Néznek ezek meccset?
"A játék az nem játék!"-Terence Hill
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Boixosnak igaza van, nem kell 1 meccs után rögtön károgni!!!!Boixos írta:Fiatalok, ne csináljátok már...
ez tényleg csak EGY DARAB olyan meccs volt, ami kb úgy hiányozhatott a játékosoknak, mint egy tökönrúgás.
elég volt az otthoni bugit megnyomni egy kicsit és onnantól sínen volt a dolog, mint józsef attila. elmentek krakkóba, szereztek egy jó estét a katalán-lengyel barátság jegyében a vendéglátóknak (amire barcás részről két nap múlva senki sem fog emlékezni) és ennyi.
akkor lesz gáz, ha ugyanígy fognak szerepelni a bajnokságban is, de addig inkább izguljunk azon, h ha cronaldót nem is, de legalább cazorlát sikerül-e leigazolnia a legnagyobb riválisunknak.
Így is rengeteg meccset játszanak, miért pont EZT az idegenbeli tét nélkülit nyomták volna meg?
Annyi volt a cél, h 4 gólt azért ne kapjanak, és sztem is a hátuk közepére kívánhatták...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem láttam a meccset,de olvastam róla,meg összefoglalót megnéztem...
Nem kell szharozni a csapatot,hiába nyilatkoznak úgy,h minden meccsen hajtani fognak,ezért,és azért, benne van a fejekben,hogy már továbbmentünk,és ez minden nagycsapatnál így lenne.
Forca Barcaaaa!!!
Nem kell szharozni a csapatot,hiába nyilatkoznak úgy,h minden meccsen hajtani fognak,ezért,és azért, benne van a fejekben,hogy már továbbmentünk,és ez minden nagycsapatnál így lenne.
Forca Barcaaaa!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Hát én azért a BL-be sem írnám le a Barca-t!!!! Az olaszok közül csak az Intertől van félnivalónk de ők is most épülnek meg talán a Juve-tól. De sztem ütnénk mind2 csapatot. Az angol "big four" közül az Arsenal jelentősen gyengült a MANU-t tavaly is megfojtottuk pedig egész évbe sehol sem voltunk . A Chelsea meg a Pool az keményebb dió. A Chelsea a kerete miatt a Pool meg a stílusa miatt de messze nem verhetetlenek.LG írta: A BL meg...azért nem hinném, h az újjáalakuló csapatunkal azonnal megnyernénk, sztem nem is fogjuk, de azért a 16ba kötelező bejutni
Hát ja, ezekből a meccsekből nem lehet semmire sem követkesztetni. Az Inter az előszezonban nem csak azon a meccsen volt [auto_cenzúra], de mégis bajnokok lettek. A Madridon milyen jókat röhögtünk az előszezonban, meg ugye az elvesztett Szuperkupa döntő, és mégis uccahosszal nyerték a bajnokságot, mi meg sokra mentünk vele, h veretlenek voltunk az előszezonba ill. sokáig meneteltünk 3 fronton, ha végülis mindenhol borultunk, néha elég nagyot.baas11 írta:Azért jó lett volna egy 1:1 (,mint a Juve),de nincs probléma,sőt inkább hasznosabb volt ez a meccs igy a rajt előtt mint pl. a tavalyi 5:0 az Inter ellen ami igazán csalóka meccs/eredmény volt...pedig elhittük !!!(aztán az Inter olasz bajnok és szupekupa győztes lett nekünk meg semmi nem jutott !
A bajnokság majd ad egy reálisabb képet, de még akkor sem kell kétségbe esni, ha az elején nem hengerelünk.
A BL meg...azért nem hinném, h az újjáalakuló csapatunkal azonnal megnyernénk, sztem nem is fogjuk, de azért a 16ba kötelező bejutni, oszt majd meglátjuk, a vak is ezt mondta.
Ha jól értem viccnek szántad, annak jó, tényleg röhögni lehet csak ezen, a kiesés azért marha messze volt.antiimperialista írta:Vazz, arra kell hazajönnöm, hogy 4-0-ról majdnem kiesik a csapat?

A többi nagyjából igaz viszont. A Pep + vezetőséghez fűződő viszonyod meg magán ügy, bár nem értek egyet.antiimperialista írta: Én aztán nagyon szkeptikus vagyok Guardiolával szemben (a vezetőséget meg egyenesen utálom), de azért igen nagy botorság vészharangokat kongatni egy ilyen vereség után, még ha először én sem akartam elhinni, hogy ennyi lett a vége... Nyilván sztárocskáinknak nem nagyon volt kedve játszani, 4-0-s első meccs után előfordul az ilyen, majd ha az első két bajnoki is hasonló eredményekkel zárul, lehet kezdeni aggódni. Addig ne
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
- baas11
- Entrenador del Barça
Azért jó lett volna egy 1:1 (,mint a Juve),de nincs probléma,sőt inkább hasznosabb volt ez a meccs igy a rajt előtt mint pl. a tavalyi 5:0 az Inter ellen ami igazán csalóka meccs/eredmény volt...pedig elhittük !!!(aztán az Inter olasz bajnok és szupekupa győztes lett nekünk meg semmi nem jutott !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára baas11 2008.08.26. 23:49:14-kor.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco