Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szuper meccs volt szerintem is kösz a játékot és sok ilyen gólgazdag meccset kívánok. A sérülés miatt meg majd megdorgálom az illetékestLeoMessi írta:Na, ahogy látom az első forduló elég gólgazdagra sikeredett, remélem ez így folytatódik majd a továbbiakban is. Ellenfelemnek gratulálok, (bár a nevét sajnos nem tudom, de majd utána keresek ha írt) jó mérkőzést játszottunk és eszembe sem jutott senkit. Amúgy, szintén Peti volnék.
Csak a P.torrestoni írta:Köszi, ugye csak a p hiányzott? Kijavítottam!CFirpo3 írta:Az extrákban el van írva a csapatom neve. Nem gond, csak gondoltam szólok.
Köszi, ugye csak a p hiányzott? Kijavítottam!CFirpo3 írta:Az extrákban el van írva a csapatom neve. Nem gond, csak gondoltam szólok.
Mindegy, elég lesz csak e-mail-ben csatolás nélkül.kamaj írta:Tóni a csapatelemzést elég, ha magában az emailben írom le vagy egy fájlban jobb lenne? Ma meg akarom csinálni és el is küldeni.
Köszönöm szépen, hamarosan feltöltöm!kamaj írta:Na elment a levél 2-be, mert lemaradt a fájl az elsőből.
Szóval még mindig áll, még három napig, már van rá egy licit, ennyiért biztosan elfog kelni, de azért örülnék ha elérnék a 45000eFt-ot, most 35000eFt.torrestoni írta:Igen BaguvixXx, tervben van![]()
Ha valakinek van szüksége egy olcsó, kiváló:
20 éves Csatárra
TSI:1210
Forma: megfelelő
Erőnlét: középszerű
Gólszerzés: remek
Utóbbi két mérkőzésen 3 gól, 3-3,5 csillag
Kikiáltási ár: 35000
És barátságos meccset meg kell játszani, ez ugyan az, csak az eredményeket feljegyezzükbty írta:hát figy mivel 8. osztály nincs a feljutás veszélye pedig nem fenyegt szerintem mindegy hogy kiket játszatsz a kupábanMessiFan írta:Azon gondlolkodom hogy kihagyam-e a kupát vagy sem.
Igazábol nem tudom. nekem fontosabb lenne a Bajnokság utolsó pár mérkőzése és nem akarom hogy lesérüljen 1 pár játékosom. na persze ez attolfügg hogy mikor kezdődne a kupa
El fog indulni, bővebben a kupa hivatalos oldalán, szinte mindent leírtam... Szóval had ne má' megint, megtalálod, pofon egyszerűbty írta: és a második csoportal milesz azt is elinditod vagy mi majd a következőben?
hát figy mivel 8. osztály nincs a feljutás veszélye pedig nem fenyegt szerintem mindegy hogy kiket játszatsz a kupábanMessiFan írta:Azon gondlolkodom hogy kihagyam-e a kupát vagy sem.
Igazábol nem tudom. nekem fontosabb lenne a Bajnokság utolsó pár mérkőzése és nem akarom hogy lesérüljen 1 pár játékosom. na persze ez attolfügg hogy mikor kezdődne a kupa
Semmi gond, ráérsz még, este is megfelel! Nézd meg az oldalt, van némi változás...kamaj írta:Tóni mindjárt megcsinálom a feladataimat kb 10 perc és küldöm is. Egy gondom van nemtom milyen csapatrövídítéseket adtak meg neked.
MÁS: Jó kis hajtós meccs volt, sajnálom a sérülést, remélem nem komoly. Könnyen te is nyerhettél volna.
és a második csoportal milesz azt is elinditod vagy mi majd a következőben?torrestoni írta:Sajnos a következő két hétben még kupa, aztán egy hét szünet, akkor lehet, s benne vagyok, utána 3 hét kupa...bty írta:kihivtalak torrestoni barátságos meccsre eltudod fogadni?ugyértem a kupa nem kezdődik?
Sajnos a következő két hétben még kupa, aztán egy hét szünet, akkor lehet, s benne vagyok, utána 3 hét kupa...bty írta:kihivtalak torrestoni barátságos meccsre eltudod fogadni?ugyértem a kupa nem kezdődik?
Nekem van néhány eladó játéksom, nézd meg, hátha van közöttük neked megfelelő.CFirpo3 írta:Nincs valakinek egy eladó védője, max. 10000 eFT-ért?