Ja, ha már az oktatás problémái szóba kerültek, Drigoval egyet értek, igaz van. Csak még vmit hozzá tennék...nemtudom, nálatok milyenek a testnevelés órák...Nálunk fos kb...Bohóckodás az egész, átveszzük a labdajátékokat, futó abc-t, stafétát, távolugrást, és még sok más butaságot, DE MINEK

Ez csak azoknak fontos, akik tesi szakra akarnak menni, h ezt a baromságot tovább tudják adni

És a többivel mi lesz

Ezt ők elfelejtik, és magából a testnevelésből semmi nem valósul meg, ennek az eredménye az lesz, h az emberek 90%-nak semmi kondija nincs, nemtudnak tiz fekvőtámaszt megcsinálni, ha 1 km le kell sétálni bele akarnak hallni stb...mert amugy a gyerekek 90 százaléka nem mozog egyátalán. Ennek persze később az egészségre is meglesznek a káros hatások.
Ha rajtam múlna a testnevelés órák nagy része kondi edzés lenne, mert sztem sok gyereken segitene. Nekem is fos volt a kondim, és jelentősen túlsúlyos voltam, amig el nem kezdtem magam otthon edzeni pár éve, aztán elkezdtem kempozni is, és most a környéken csak a profi élsportolóknak jobb a kondija, mint az enyém, pedig nem szoktam megszakadni az edzésekbe.