Jó ezt nem tuttam...LG írta:2ből kettőt vesztettek eddig, és ahogy ismerek őket, lesz még rosszabb is.
Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
A Tottenham mióta nagyon jóMessiFan írta:Pavljucsenko nagyon jó. és a Tottenham iskilibarca írta:Roman PavljucsenkoTottenham (akkor Berbatov MU valószínű)

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én figyelemmel követtem/követem a francia bajnokságot, a meccseket, összefoglalókat rendszeresen megnézem.Boixos írta:rühellem a hasonlítgatásokat, mert sántít az egész, de ezt a gyereket zidane-közeli fazonnak mondják. középpályán, csatárként is állat, vitte volna az inter is.ozsimiki írta:Menez...hm mit is illik róla tudni? fiatal tehetség? egyéb?
évek óta a legnagyobb igazolásnak tartják Romában.
remélem, igazuk lesz.
Nem rémlik, hogy valami kiemelkedőt, emlékezeteset nyújtott volna, de ettől még kiváló játékos válhat belőle.
Remélem, ez is lesz!

-
- Llegenda del Barça
rühellem a hasonlítgatásokat, mert sántít az egész, de ezt a gyereket zidane-közeli fazonnak mondják. középpályán, csatárként is állat, vitte volna az inter is.ozsimiki írta:Menez...hm mit is illik róla tudni? fiatal tehetség? egyéb?
évek óta a legnagyobb igazolásnak tartják Romában.
remélem, igazuk lesz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- danko94
- Entrenador del Barça
Barca,Inter,Bayern,Mubali 15 írta:A jelenlegi európai csapatokat és igazolásokat nézve szerintetek a Bl-ben ki jut be a legjobb 4 közé?
Tudom hogy hülyeség előre gondolkodni de ezek után kíváncsi vagyok mit gondoltok
Chelsea, Barca, Inter, Pool.bali 15 írta:A jelenlegi európai csapatokat és igazolásokat nézve szerintetek a Bl-ben ki jut be a legjobb 4 közé?
Tudom hogy hülyeség előre gondolkodni de ezek után kíváncsi vagyok mit gondoltok
Chelsea meg a Barca 10000%, Real max 8 közé, MU....hát talán igen...mondjuk 80%. és talán még egy olasz csapat, vagy a Pool.bali 15 írta:A jelenlegi európai csapatokat és igazolásokat nézve szerintetek a Bl-ben ki jut be a legjobb 4 közé?
Nem úgy volt ,hogy a Bolognába igazoltkilibarca írta:Roman PavljucsenkoTottenham (akkor Berbatov MU valószínű)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bouba 2008.08.27. 15:35:03-kor.
Pavljucsenko nagyon jó. és a Tottenham iskilibarca írta:Roman PavljucsenkoTottenham (akkor Berbatov MU valószínű)

- kilibarca
- Capitá del Barça
Még nem 100% , főleg így hogy Cazorla és Villa is marad a klubbjában.MessiFan írta:Robinho a Chelseaben folytatja?
Roman Pavljucsenko

szerk.: LINK bár nem értem ,hogy mindig csak ennyi hozzá füzni valód van ?!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kilibarca 2008.08.27. 15:30:16-kor.
Robinho a Chelseaben folytatja?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Menez...hm mit is illik róla tudni? fiatal tehetség? egyéb?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Nóbi
- Capitá del Barça
"A France Football információi szerint megegyezett egymással a Roma és a Monaco Jeremy Menez átigazolásával kapcsolatban.
A hírek szerint kedden este találkozott a két fél, ahol megállapodás született a 14 millió eurós üzletről. Menez rövidesen orvosi vizsgálatra érkezik Rómába, majd ha mindent rendben találnak, aláírják a szerződést a játékossal.
Az átigazolást mindkét klub ma délután jelentheti be hivatalosan."
Na örülnék ha ez igaz volna
Forza Lupi!
A hírek szerint kedden este találkozott a két fél, ahol megállapodás született a 14 millió eurós üzletről. Menez rövidesen orvosi vizsgálatra érkezik Rómába, majd ha mindent rendben találnak, aláírják a szerződést a játékossal.
Az átigazolást mindkét klub ma délután jelentheti be hivatalosan."
Na örülnék ha ez igaz volna

Forza Lupi!

Az a gond, h Deco menni akart, nem mi küldtük el. Én nagyon sajnálom, mert a kedvencem még mindig, de ő neki ITT már elfogyott a motiváció, ezért állt tovább, ezt kellett tennie, igy lett jó mindenkinek.
Oriasi hiba volt eladni Decot!
Alapembere lett a Chelseanek, minden meccsen eddig golt lott a PL-ben.
Sztem Pep turelmes kellet volna legyen hozza.
Az Eb-n a portugalok legjobbja volt.
******Hlebet a kezdobe******
Valdez-Alves, Marquez, Puyol, Abidal-Toure, Xavi-Hleb, Iniesta, Messi-Eto/Henry ==>>>Ez mien lenne?
Alapembere lett a Chelseanek, minden meccsen eddig golt lott a PL-ben.
Sztem Pep turelmes kellet volna legyen hozza.
Az Eb-n a portugalok legjobbja volt.
******Hlebet a kezdobe******
Valdez-Alves, Marquez, Puyol, Abidal-Toure, Xavi-Hleb, Iniesta, Messi-Eto/Henry ==>>>Ez mien lenne?
Senderosról már lehetett tudni, h oda m1, nos sztem többen lesznek vele, fiatalabb lesznek vele, de jobban nem lesznek vele.
De Guzman jó igazolás lenne, örülnék, ha az Arsenal megszerezné.
De Guzman jó igazolás lenne, örülnék, ha az Arsenal megszerezné.
Igy van vicc az egész...ez olyan, mint amikor nem is tudom ki kivel msn-en beszélt....hát hogy lehet ekkora fasságot betenni hirnek 

- csabimo
- Capitá del Barça
cazorla hosszabitott, pedig már tegnap megvették 16millioért:), capel nem megy, és lehet h robinho is marad mert abranak 37 a max ajánlata, igy huntellar is maradpalesz77 írta:én baromi boldog lennék. nqgy Quaresma fan vagyok, és az Intert is szeretem, úgyhogy remélem nyélbeütik az üzletet. amúgy a real érdeklődik: Cazorla, Capel és Huntelaar irántbali 15 írta:Az Inter és a Porto leültek tárgyalni most az az állás hogy 18 millióért odaadják Quaresmát de cserébe kérik Pelét. Quaresma eredetileg 40 millióbe kerül.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
én baromi boldog lennék. nqgy Quaresma fan vagyok, és az Intert is szeretem, úgyhogy remélem nyélbeütik az üzletet. amúgy a real érdeklődik: Cazorla, Capel és Huntelaar irántbali 15 írta:Az Inter és a Porto leültek tárgyalni most az az állás hogy 18 millióért odaadják Quaresmát de cserébe kérik Pelét. Quaresma eredetileg 40 millióbe kerül.
ez nem lenne rossz üzlet,bár teljesen hidegen hagy az Inter és az Olasz foci..bali 15 írta:Az Inter és a Porto leültek tárgyalni most az az állás hogy 18 millióért odaadják Quaresmát de cserébe kérik Pelét. Quaresma eredetileg 40 millióbe kerül.
Az Inter és a Porto leültek tárgyalni most az az állás hogy 18 millióért odaadják Quaresmát de cserébe kérik Pelét. Quaresma eredetileg 40 millióbe kerül.
Beszéltek msn-nennorbert55 írta:Cazorla-Villareal-Real Madrid (állítólag Casillasnak már el is mondta,