Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hogy lehet ott? Úgy, hogy pár éve a Steaua és a Rapid Bukarest csapata Uefa Kupában egymás ellen harcolt, a negyeddöntőben. Ezzel igencsak sok pontot hoztak Romániának az Uefa koefficiensek táblázatán, ami alapján eldől, h melyik bajnokságból hány csapat indulhat BL-ben, Uefa kupában. És mivel a Steaua BL csop. körben is szerepelt nemrég, ezzel is gyűjtött pontot. Mostanra elérte azt a szintet a román foci, hogy a bajnok automatikusan BL főtáblás. Ez újabb pontokat hoz, és a Steaua is bekerült a csoportkörbe, ami ugyancsak sokat fog majd számitani.baas11 írta:Most néztem a főtáblát kalapok szerint ...szomorú,mérges és irigy vagyok !Hogy lehet h a Kolozsvár csapata ott tud lenni ??pénz ?kétlem...Ciprus,fehéroroszok ???Miért?Hogyan?Mitől jobbak?és biztos vagyok benne h a pénz amit most kapni fog pl.a CFR Cluj nem fog eltünni (FRADI) és nem lesz csoda ha mondjuk 2 év múlva megint ott lesznek...
ha már nekik szurkolsz, annyit illene tudnod, hogy nem WfB, hanem VfB...MessiFan írta: Pedig így van. Németben WfB-nek szurkolok.
Pedig így van. Németben WfB-nek szurkolok.baguvixXx írta:Győri vagyok kint leszek a meccsen. Ne mondj ilyeneketDrigo írta:Mondjuk a Stuttgart továbbjutását sem érzem veszélyben.
Costanzo majdnem megverteDrigo írta:...
Hát elég érdekes h nézte be?...ilyenkor tudnám megölni a bírókat,partjelzőket!Drigo írta:Úgy érzem a sportdiplomácia ismét fényes sikert aratott...
UEFA svájci központú a Basel is svájci...
Ezt a gólt pedig a 87. percben nem sikerült megadni, igaz akkor a svájciak kipottyantak volna, hiszen idő híjján nem valószínű, hogy gól tudtak volna szerezni...
Persze lehet, hogy a spori egyszerűen csak benézte, de azért elég érdekes.
Rövid hírek / Gyors hírek-ben leírták.szajko írta:A Bl-be mikor lesz a sorsolás?...előre is köszi!
Igen sajna. Rudolf tizeneggyesével...Drigo írta:Igen, igaz annak nem sok tétje van, hiszen a Young Boys 4-1-el érkezik Debrecenbe, pedig első meccsen még vezetett a Loki...
Mondjuk a Stuttgart továbbjutását sem érzem veszélyben.
Igen, igaz annak nem sok tétje van, hiszen a Young Boys 4-1-el érkezik Debrecenbe, pedig első meccsen még vezetett a Loki...senzu írta:a Debrecen is ma játszik azt hiszem, igaz ők 3 gólos hátrányban kezdenek valami svájci csapat ellen