Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
danianevem írta:...Istenem, mivé lesz a magyar foci...
csak 4...Messa írta:ajajj... Győri ETO- Vfb Stuttgart 1-5...
Ez butaság, ilyen témát felhozni nem kellene. (egyébként sem általánosíts, nem mindenki nem-mel voksolt s részemről erről nem is szeretnék beszélni.) Mindenkinek szuverén joga eldönteni, mit tart helyesnek, mit nem. Akkor egy hatalmas politikai manőver részeként a buta, tudatlan magyarokkal mindent megetettek, elhitettek. Én szégyellem magam emiatt. Azóta sok ember megváltoztatta a véleményét, sajnos későn, erről azonban nem tehetnek akik nyitott szemmel járnak, s akiknek számít a nemzeti identitás.mindorokke_barca írta:ezt azert igy ebben a formaban nem kene;) amikor ott volt a szavazas, akkor nem kellettunk... foleg h sokan azt se tudjak merre van kolozsvarVagyis hát ott van a csefere (CFR Cluj), s miért ne érezhetnénk magunkénak őket.
Hát bocs, de én is magaménak érzem a Kolozsvár csapatát, nem érdekel az a néhány birka, aki akkor rosszra szavazott. Lesz még nekik rosszmindorokke_barca írta:ezt azert igy ebben a formaban nem kene;) amikor ott volt a szavazas, akkor nem kellettunk... foleg h sokan azt se tudjak merre van kolozsvar
Így van,de nem is kell itt Artmedia-kra emlékezni (bár emlékszem),amelyik történetet mindenki ismeri,és közelebb is áll a magyarokhoz: FTC... ott is aztán 'remekül' gazdálkodtak a bejött zsébőlLG írta: Ezzel csak azt akarom mondani, h nem jelent garanciát a tartós fejlődésre egy BL szereplés.
ezt azert igy ebben a formaban nem kene;) amikor ott volt a szavazas, akkor nem kellettunk... foleg h sokan azt se tudjak merre van kolozsvarVagyis hát ott van a csefere (CFR Cluj), s miért ne érezhetnénk magunkénak őket.
Erdélyi ember lévén én is a Kolozsvárnak szurkolok a bajnokságban. Ennek ellenére európai szinten minden román csapatnak.torrestoni írta:A Steaua azért egyáltalán nem veszélyes.
Érdekes névsor, Kelet-Európa is felzárkózott..., kivéve minket, még várjunk. Vagyis hát ott van a csefere (CFR Cluj), s miért ne érezhetnénk magunkénak őket. A másik csapat akiért szurkolok, minden jót kívánok nekik, nem úgy mint a maffia Steaua-nak, undorító egy csapat
Igy van. Nem a semmiért kerültek ők a BL-be. Sem most, sem régebb. És az Uefa Kupában sem véletlenül érték el azt a negyeddöntőt.lopakodo írta:galatasaray-steaua 2-2potike1 írta:...
steaua-galatasaray 1-0
azér nem véletlen.én láttam a meccset ,a steaua sokkal jobban játszott mint a galata!(igaz h lesgólból nyertek...de jobban játszottak!)
nem beszelve arrol h elso meccsen is vezetett 2-0ra a steaua... azon felul h kivertek a galatat, roppant szervezettnek tuntek, szerintem komoly ellenfelkent kell veluk szamolni a csoportban... es nem azt a vedekezos focit adtak elo mint romania az EB-n, ha a nagy helyzeteik felet belovik tegnap akkor kb 4-0 lett volna tegnap az allas...lopakodo írta:galatasaray-steaua 2-2potike1 írta:...
steaua-galatasaray 1-0
azér nem véletlen.én láttam a meccset ,a steaua sokkal jobban játszott mint a galata!(igaz h lesgólból nyertek...de jobban játszottak!)
galatasaray-steaua 2-2potike1 írta:...