Varga Tamás írta:A Jeffrenre tett megjegyzésedet nem értettem félre.
"...elég esetlenül tolta.!
Ezt írtad. Ez nem fedi a valóságot. Mit vársz egy 17 évestől? Mikor a 31 éves világbajnok sem tudja megoldani ezt a feladatot? Pedig világbajnok, Európa-bajnok. Minden viszonylagos. A bal oldalon igenis jól játszott, a gólja pedig nem valami talált gól volt, max. szerencsés. Emellett volt több jó megoldása is, mint más meccseken is. Már a skóciai felkészülési meccseken is megmutatta: jó játékos, bizalomra érett.
Jövőre felkerülhet, írod. Ki tudja, itt lesz-e akkor még, lesz-e türelme? Érzi-e, érzékeli-e a bizalmat? Nem tudom.
Ide is leírom, privátban is megtettem.
Egy szóval se mondtam hogy nem ezt vártam tőle.

Egyidős velem, nemvártam semmi extrát, sőt nagyon ügyesnek tartom. Azon a meccsen nem játszott jól. Bármit mondasz. Meg is lepődttem, de kifejezetten botladozott, bénázott.
A skóciai csapatok gyengébbek szinte, mint akikkel a B csapat játékosaként találkozhatott. Ezért is írtam h komoly csapat ellen nem volt annyira meggyőző, mint a skótok ellen.
Szerintem az a nagy bizalom jele, ha felkerülhet az A csapathoz az előszezonra, hogy bizonyíthasson.
És ha ő olyan, aki 17 évesene itthagyja a nevelőegyesületét, csakmert még 1, max 2 évet várnia kell, hogy aztán lehet h egész életében európa egyik legnagyobb csapatánál játszhasson, hát akkor menjen is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila